Vermeli

Aktiivijäsen
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Vermeli

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Salon seutu
 1. Meillä meni KAIKKI asiat aivan loistavasti! Ei oltu suunniteltu mitään sekunti-aikataulua ja oli asenne että antaa juhlan mennä painollaan. Jos nyt jotain pitäisi ottaa uusiksi niin pistäisin anopin ja appiukon viemään autoa kotiin jo erään hääleikin aikana eikä vasta sen jälkeen, sillä kahvia ja kakkua jouduttiin odottelemaan vähän turhan pitkään kun emmehän voineet aloittaa ilman heitä. En kyllä tiedä häiritsikö tuo tauko vieraita, kahvi vaan uhkasi kylmetä... Kaikki meni niin hienosti ettei purnattavaa löydy! Juhlapaikka oli kerrassaan upea ja me sovimme sinne kuin nenä päähän! Ja henkilökunta oli aivan ihanaa! No videokuvauksesta sen verran että se vähän harmittaa ettei minun laahukseni "häntä" näy videolla kun poistumme alttarilta (laahukseni oli piiiitkä). Mutta kuvaajalle ilmoitettiin 1/2 h ennen häitä että hänelle napsahti kuvausnakki, joten siihen nähden sekin sujui ihan hyvin!
 2. Mä kans etukäteen vähän mietisin et miten se alttarille kävely mahtaa sujua. Olen ollut muutamissa häissä missä morsian suurinpiirtein tuijottaa kengankärkiään ja se oli mielestäni hieman kummaa. Eräs ystäväni taas säteili isänsä vieressä ja katsoi vieraitaan hymyillen silmiin! Oli siis kerrassaan aivan ihana näky! Eli sen otin tavoitteeksi ja mielestäni onnistuin ihan mukvasti. Videolla en ainakaan näyttänyt kummalta! Yllätin kyllä itseni olemalla kokoajan tyynenrauhallinen ja sulhanen, joka piikitteli minua etten saa pyörtyä alttarilla, saikin muistuttaa itseään että pitää muistaa hengittää...
 3. Me pyysimme rahaa talomme remonttiin ja saimme noin 3000€. Pelkäsin että jotkut toisi silti lahjoja "oman mauna mukaan" ( olen aika nirso...) mutta lahjapöytään ilmestyi korttien lisäksi vain kauan himoittu peili, lautasia joita keräämme ja kirkas mariskooli! Eli kaikki meni nappiin! ;D
 4. Me juhlimme häitämme aivan ihanassa Wiurilan kartanossa Halikossa. Tilavuokra oli 500€ mutta siihen sisältyi sitten jo kaikki tarjoilioista pöytäkukkasiin! Eli varsin kohtuullinen mielestäni. Menu pyöri siinä 30€ huittaalla. Voin lämpimästi suositella paikkaa, henkilökunta oli mukavaa ja palvelu pelasi loistavasti! Ja siis paikkana aivan älyttömän upea!
 5. Meille kirkossa lauloi hääbändimme solisti ja lisäveloitusta hän otti tästä 100€. Kappaleena oli Enkelin rukous ja se sai vieraat ja papinkin kyyneliin! Eli oli varsin vaikuttava esitys. Ja tuo lauluosuus tuli aviopuolisoiksi julistamisen jälkeen eli hetkeksi vielä käännyimme sen jälkeen alttarillepäin.
 6. Minua aina kummaksuttaa kun pohditaan tällaisia asioita. En siis sitä että joku haluaa juhlia ilman lapsia vaan siksi että kaikki mahdollinen täytyy vääntää rautalangasta kutsuun. Siis jos kutsuttujen kanssa ei ole muuten tekemisissä kuin kutsun välityksellä niin miksi sitten edes kutsua sellaisia henkilöitä häihin! Eli siis mielestäni tuollaiset asiat voi mainita suullisesti normaalin yhteydenpidon yhteydessä! Monesti saa sellaisen kuvan että kutsut ovat lähdössä joillekin aivan tuntemattomille ihmisille! Joo, mahtaakohan kukaan ymmärtää mun pointtiani... P.S. Itse lapsellisena jätän lapseni automaattisesti hoitoon vaikka hänet olisi kutsuttukin!
 7. Mä kyllä poistuisin aika nopeesti taka vasemmalle jos pitäis jotain vieruskaveria alkaa esittelemään koko juhlaväelle!! Eli ottakaa huomioon että kaikilta moinen "esiinyminen" ei todellakaan onnistu!! Tulee vaan todella kurja ja ahdistunut olo!! :-[
 8. Meille tulee naispappi joka on viimeisillään raskaana!! Hän jää sen viikonlopun jälkeen äitiyslomalle! ;D Hän oli 3.vaihtoehtomme, tutuille papeillemme ei sopinut. Tämä naispappi on kyllä aivan ihana ihminen, ei todellakaan mikään "saarnamies"! Hän kastoi vuosi sitten tyttäremme ja ristiäisiä ennen kun hän kävi meillä juttelemassa, niin tuntui että hyvä ystävä olisi ollut kylässä! Eli varsin tyytyväisiä ollaan tulevaan vihkipappiimme! :-X Nyt on häät vietetty ja kaikki meni aivan ihanasti. Mulla oli alttarilla varattuna possu-kuvioisia nenäliinoja jos itku tulee. Nooh, kun olimme kääntyneet urkuparvelle päin kun meille laulettiin "Enkelin rukous" niin takaamme alkoi kuulua niiskutusta. Pappi liikuttui tuosta kappaleesta niin että hän tarvitsi noita possu-nenäliinojani. Emme olisi kyllä voineet ihanampaa pappia saada meitä vihkimään!
 9. Tänään käytiin valkkaamassa miehelle puku häihin! Se on aito kopio ;D 1750-luvulta, tummansininen "medaljonki"kuvioinen takki, tummansiniset polvihousut, valkoinen "hörhelö"paita, "kullertava" liivi ja solkikengät. Lisäksi kolmionmallinen hattu ja kävelykeppi!! Oli tosi komea ilmestys! Musta samettinen "Dracula"-viitta ois ollu piste i:n päälle mut ei raaskittu enää laittaa ylimäärästä 100euroa siihen... :-/ Ulkona kun voi olla ties mikä syysmyrsky niin voi jäädä käyttämättä kokonaan... Joo, ja meidän 1v pikkuneiti järjesti mukavan ensivaikutelman meistä tuolla pukuvuokraamossa. Tyttö istui sylissäni antiikkisohvalla ja jotenkin taidokkaasti hän onnistui pissaamaan vaipan ohi niin, että minun housut ja se antiikkisohva kastui ja lisäksi lattialle tuli lammikko! :-[ Suostuivat sentään meitä palvelemaan, ja hyvin palvelivatkin! :
 10. Ja tässä sulle SusaQ! http://simplythebest.net/fonts/fonts/merced.html Olepa hyvä! [smiley=2vrolijk_08.gif]
 11. Meille tulee tekstit tuolla alternative versiolla http://www.dafont.com/cardinal.font Halusin wanhahtavan ja koukeroisen mutta silti helppolukuisen.
 12. Mä tahdon jotain hauskaa ja erilaista joten meille tulee varmaankin CONNECTED BY NOKIA (Nokian fontilla tietysti) Me ollaan sulhon kanssa tavattu Nokian järjestämissä juhlissa, joten siitähän tuo tulee! ;D
 13. Mulla on aika harvinainen sukunimi (n.145 Suomessa) ja kauniiksikin kehuttu . Ennen sulhon löytymistä tuumailin että jos tuleva mies on virtanen tms, niin sitten pidän oman nimeni. Mutta tulevalla miehelläni onkin paljon harvinaisempi nimi, minusta tulee nimen 25 kantaja Suomessa! Minusta on tärkeää ettei kaimoja ole! Välttyy kaikilta sekaannuksilta. Esim. siskoni mies on täyskaima tunnetun jääkiekkoilijan kanssa ja siitä on ollut riesaa moneen otteeseen! Lapsienkin nimissä olen sillä linjalla ettei kaimoja saa pahemmin olla. Tytöllämme onkin vain 3 etunimikaimaa Suomessa.
 14. Meidän hääautoa ajaa todennäköisesti appiukko, auto on nimittäin hänen silmäteränsä, jota ei paljoa autotallista ulkoiluteta! Ja sitä siis ei saa kukaan muu kuin hän ajaa! Olen tainnut nähdä auton liikkeessä 2 kertaa 5 vuoden aikana!! Auto on siis iso valkoinen mersu vm-88. Eli ei mikään museoauto tai muu loistopeli, mutta ihan riittävä minulle kun en ole valmis maksamaan mistään vuokra-autosta! Ja pitäähän senkin mersun päästä joskus taas ulkoilemaan! ;D
 15. Meidän neiti on 1v 2kk meidän häiden aikaan ja luulen etten ota häntä kuviin... Äitini kyllä varmaan kommentoi asiaa jotenkin! Niin ihana kun se oma lapsukainen onkin, niin minusta hääkuva on meidän kahden juttu!!