Crimson

Aktiivijäsen
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä Crimson

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Jyväskylä

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

812 profiilin katselua
  1. Ei menny läpi. Täytynee valita jokin perinteisempi. :'(
  2. Me lähetimme "The Throne Room" -marssin nuotit sekä kappaleen mp3-muodossa hyvissä ajoin kanttorille, että ehtii vilkaisemaan ja mahdollisesti harjoittelemaan. Saas nähdä kuinka käy. 8)
  3. Meikäläinen osti Niemiseltä tulevalle vaimolle äitienpäivälahjaksi Kalevalakorun Äiti-lapsikorun. Tänään käytiin ostamassa sieltä ristiäislahja veljentytölle. Samalla keskusteltiin myös vihkisormuksen hankkimisesta. Kovasti alkaa näyttää siltä, että teetämme sormuksen Niemisen kautta. Palvelu on loistavaa ja hintatasokin aivan omaa luokkaansa. Suosittelen kyllä lämpimästi kaikille!
  4. Olisi vielä mukava kuulla kommentteja tästä Kortepohjassa sijaitsevasta Kelloliike Niemisestä. Hintataso on kuulemma todella edullinen, mutta onko palvelu hyvää ja luotettavaa?
  5. http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1096722265 ???
  6. Haluaisinpas kuulla kanttorin mielipiteen tästä. Käsittääkseni kirkossa ei saa musiikkia soittaa nauhalta eikä tuo biisi kuulosta muutenkaan kovin uskonnolliseen toimitukseen sopivalta, niin hieno kuin onkin. 8)
  7. Mitäs mieltä kanttori on tästä?
  8. http://www.plan.fi/involved/188179/kalvosinnapit/ 8)
  9. Tämä keino toimii useimmiten. Varmin konsti on kuitenkin mainittu tuolla aikaisemmin. 8)
  10. Start -> Control Panel -> Fonts -> File -> Install New Font Joku, jolla on suomenkielinen Windows, voi varmaan suomentaa..?
  11. Onkos noista mitään kuvaa? Saako postista ihan koska vaan?
  12. Maijan ja Janne Häävalssin nuotit löytyy muistaakseni Suuri Toivelaulukirja -sarjan osasta 17. Kuulostaako muuten laulu hölmöltä pelkästään miehen laulamana..?
  13. Meille ei tule "vanhempainvalssia" ollenkaan, mutta varsinaisen häävalssin haluaisimme tanssia kokonaan ihan kahdestaan. Kuinka ilmaisisimme, että sukulaiset ja muut vieraat eivät heti kirmaisi tanssilattialle ekan biisin aikana? Kuuluttaako bändi vai kuinka homma pitäis hoitaa?
  14. Onkos muita suosituksia? Mitäs pidätte Kello ja Kulta Vehmas -liikkeestä? Olivat häämessuilla ja hyvältä tuntui palvelu... Entä mihin ei ainakaan kannata mennä?
  15. Kirjastoissa on usein hyvä valikoima häämusikkia. Maijan ja Janne Häävalssit ovat levyttäneet ainakin Anne Mattila sekä Marita Taavitsainen & Jari Sillanpää. Alkuperäinen versio löytyy Matti Puurtisen levyltä "Musiikkia näytelmästä Myrskyluodon Maija".