jardins

Rouva
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About jardins

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Halusin ehdottomasti kirkkovihkimisen, koska se oli minulle "se ainoa tapa" mennä naimisiin. Ei siksi että olisin uskovainen (uskon johonkin, en tiedä mikä/mitä se on) vaan siksi koska mielessäni ei ole hetkeäkään käynyt että vihkiminen hoidettaisiin siviilivihkimisellä.
 2. Sanoin ukolle että en halua että kosinta tapahtuu niin että minulla ei ole rintsikoita. ;D Noo...Eiköhän se sitten aamuyöstä polvistunu sängyn viereen...Kosinta oli ihana, parempi kuin olisin ikinä osannut toivoa ja rintsikoiden puutos ei haitannut ollenkaan Olen Nettyn kanssa samoilla linjoilla. Painajaisia olisi ollut kosinta vain "kihlauksena" ilman lupausta avioliitosta tai sitten kännikosinta...Yök!
 3. Kyllä me ollaan töissä askarreltu vaikka mitä. Ruusut kannattaa tehdä niin että kuivumista varten jätetään yksi tasainen pinta. Nämä monimutkaisemmat kannattaa kuivattaa nopeasti uunissa. Palojen kiinnityksessä täytyy käyttää vettä, tai muuten ne irtoavat kuivatuksen yhteydessä. Kaikista helpoin, (tosin ei näyttävin) tapa tehdä ruusu, on yhdestä pitkästä taikina palasesta, ja kierittää siitä ruusun näköinen kukka. Muoks. Taikina kannattaa värjätä ennen leipomista, maalaaminen on todella vaikeaa!
 4. Kyllä, todellinen velho olet ;D
 5. Taisivat ukot olla tupakalla kun mies kertoi isälleni aikeista kosia ja pyysi samalla kättäni. Ihan siinä normi jutustelun lomassa tuo oli hoidettu, se olisikin ollut huvittavaa että mies olisi isälle runoa alkanut lausumaan ;D Tahdon vaimokseni tyttäresi tuon Sen kunniaksi vähän viskiä kanssasi juon. Jos yhden pullon jälkeen ei naimalupaa heru silloin uutta pulloa varten alkaa rahan keru Ja eikös sitä kättä pidä pyytää ennen kihlausta eikä sen jälkeen..?
 6. Mistäs löytyisi kaavat pitkään/lyhyeen viittaan? Olisiko joku niin ihana että viittis vinkata eksyneen oikealle tielle
 7. Harmaata taikataikinaa..?Miten suolasta ja jauhoista voi saada harmaata Mulla on aina tullut sellaista "luonnonvaaleaa" taikinaa.
 8. Nyrkkisääntönä on suolaa ja jauhoja saman verran, vettä lisätään kunnes taikina on sopivan jämäkkää. (Esim 1 kkp suolaa 1 kkp jauhoja ja noin 6-8 rkl vettä) Taikinaan kannattaa laittaa ruokalusikallinen öljyä, jotta taikinasta tulee sileämpää ja helpommin maalattavaa. Taikinan voi värjätä esim karamelliväreillä (myös vesi- ja sormivärit käyvät) jo leipomisvaiheessa, väristä tulee tasaisempi kuin maalattaessa.
 9. Musta nää on hassuja kommentteja. Lahjoista ei saisi häiden jälkeen puhua, koska se antaa sellaisen kuvan, että ollaan menty naimisiin lahjojen takia...Ehkä niitä olisi helpompiakin tapoja tienata rahaa/saada krääsää kuin naimalla toinen ihminen tavaroiden takia... : Ymmärrän kyllä että hääjuhlan ja häälahjojen "merkitys" on muuttunut, mutta aika rohkeaa mennä väittämään että ihmisiltä on unohtunut avioliiton tarkoitus. Mutta, mitäs jos on toivottu rahaa lahjaksi. Olisiko se sitten ollut myös huono lahja, jos olisi toimittu morsiusparin toiveiden mukaan. On se kumma ettei kaikkien päähän mahdu, että sitä rahaa on nykyään ihan normaalia pyytää häälahjaksi.
 10. Meille tulee kukat tuolta Visuellesta. Siellä on myös vaihtoehtoina hieman erikoisempia kimppuja/kukka-asetelmia, esim. olkapäälle laitettava kimpun korvike. Kukkakauppias oli mukavan tuntuinen ja todella avulias.
 11. Sinooperista saa haluamalla painatuksella (kuva+teksti) morsiuslasit. Itse ollaan ajateltu sieltä hankkia, mutta vielä ei olla tultu lopulliseen päätökseen
 12. Juu eihän sormuksia ole pakko käyttää koko kihlaus aikana jos ei ole varaa/ kihlapari ei halua. Pääasia lienee että kun ollaan sovittu/luvattu että mennään naimisiin, on sitten päivä päätetty tai ei, ollaan kihloissa. Tulen mielellään luennoimaan kihlauksen tarkoituksesta, tai siis minun näkökulmasta, jos joku haluaa paasausta kuulla ;D ;D ;D Jos vaan koitat jutella miehesi kanssa, ja kysellä syitä miksi mies haluaa niin pitkän kihlauksen ja kertoisit omia näkökulmia miksi sinä haluaisit mennä naimisiin aikaisemmin.
 13. Virallisesti kihlaus tarkoittaa lupausta avioliitosta eikä hääpäivän päättämistä. Siinähän se kihlauspäivä menisikin kun soiteltais kirkot ja juhlapaikat läpi, että minä päivänä saatais nämä natsaamaan yhteen Me sovimme mieheni kanssa jo suhteen alkutaipaleella menevämme naimisiin, mutta pidän silti kosintapäivää sinä "oikeana päivänä" jolloin menimme kihloihin. Se oli jotenkin sinetti, viimeinen naula arkkuun, jolloin kaikesta tuli totta ja virallista Yllättävän monelle vanhemmallekkin ihmiselle on sana kihlaus aivan vieras. Mieheni äiti ja hänen miesystävänsä ovat "kihloissa" mutta eivät ole menossa naimisiin. Sormukset ovat siis symbolina yhteisestä elämästä ja sitoutumisesta. (Tosin he sanovat kaikille olevansa kihloissa) Kukaan kihloissa olevista kavereistani ei ole vielä menossa naimisiin, (osa tuskin meneekään, ainakaan nykyisen kumppanin kanssa) vaan ovat kihloissa "koska tykkäävät toisistaan niin paljon". Olenkin ajatellut perustavani kampanja "Kihlaus on lupaus avioliitosta jotta asia tulisi selväksi ;D Kihlojen kesto minun mielestäni voisi olla kahden vuoden luokkaa. Siinä ajassa saa jo rahat kasaan ja ehtii tehdä kaikki valmistelut.
 14. Mä varmaan käännyn sukkisten kannalle ihan sen mukavuuden takia. Mulla on paksut reidet tuosta ylhäältä ja jos ne pitkään hinkkautuu toisiaan vastaan kävelen kuin mulla ois p*skat housuissa kipujen takia. Se on mielestäni isompi erotiikan tappaja kuin sukkikset ;D
 15. Pyysin kaasoa samalla kuin kerroin hänelle, että olemme päättäneet hääpäivän, eli noin puoli vuotta ennen häitä