Jump to content
Naimisiin.info

Nippu

Rouva
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Nippu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ainakin viestisi yläpuolella mainitsemani Harjattula on tosi kiva ja vaihtoehtoja löytyy...
  2. Pitkästä aikaa Vauva.infosta Naikkarien puolella kurkkimassa. Meillä oli häät Harjattulan kartanossa kesällä 2007. Hinnoittelu on näköjään muuttunut siitä, sillä meillä oli 400 tai 450 euroa ja sisälsi tarjoilijat, astiastot muut tilpehöörit. Vain ruoat maksoi lisäksi. Alla ajatuksia paikasta: Kokonaisuudessaan hieno paikka ja hyvät kokemukset. Meillä juhlapaikkana oli itse kartano, vieraita noin 80 ja tila oli juuri passelin kokoinen. Enempää ei olisi mahtunut. Kartano oli ihanan ylellinen, pihalla patio omenapuiden katveessa suihkulähteineen ja upeine kukkaistutuksineen. "Lasipalatsi" on vanha kasvihuone ja on tietysti sen näköinenkin, kuumalla ihan superkuuma (olen käynyt monesti kesällä). Lasipalatsissa on kuitenkin ainoa yksi suuri tila, jonka suuri vierasmäärä vaatii. Henkilökunta oli loistavaa ja oma-aloitteista. Ruoat LOISTAVIA! Heidän pitopalvelusta hankimme valmiin menun kakkuineen kaikkineen. Talon puolesta oli baari koko ajan auki kartanon tiloissa. Myös omia juomia "autobaarista", josta henkilökunta ei tiennyt. Osa vieraista majoittui kartanon yläkerran huoneissa, jotka vieraat maksoivat itse. Itse vietimme hääyön muualla, ja kartanon morsiussviittiin oli lähtömme jälkeen tullut joku toinen hääpari hääyötä viettämään jostain toisesta juhlapaikasta. Säätämiset vierasmäärän kanssa sujuivat ihan loppuun asti, vaikka ilmoituspäivä oli jo mennyt pitkälti ohi. Rannasta olisi saanut vuokrata vaikka jatkoille merenrantasaunan. Mun mielestä kiva bonus. Olen nähnyt paikassa jos jonkin kokoisia häitä, mm. häät rantasaunalla + katosteltta pihassa pienemmälle porukalle.
  3. Nyt 7 kk kokemuksella olen ottanut sormukset pois kun on katsottu kaiverruksia tai kun olen maalannut taloa tai leiponut. Muuten sormukset elää kanssani loppuelmäni!!! Ei siis tulisi mieleenikään ottaa niitä koskaan pois tai nukkua erikseen niistä. Käsiä pestessä tai desinioitaessa liikautan sormuksia pari senttiä ja samoin kuivatessa käsiä. Raksallakin pidän huolta että on hyvät hanskat, jottei tarvitse pois ottaa. Jo sormuksia suunniteltaessa puhuttiin sepän kanssa, että harrastuksiin kuuluu kyllä "kivet ja rautakanget" eli kovaa menoa tulee sormusten kestää. Siksi sormuksiin tehtiin comfort fit -sisäreuna (sormusten sisäreuna on pyöristetty siten ettei se näy kun on muuten todella särmäreunaiset sormukset) ja materiaaliksi valittiin riittävän kova valkokultaaines ilman pinnoituksia. Valkokulta on todella herkkää naarmuile, mutta sekin huomioitiin mallia suuniteltaessa. Vanhana mummona mulla on edelleen sormessa kulunut sormus, josta näkee että sitä on rakastettu, sillä se on nähnyt kaiken minkä minäkin. Sormus on mulle erittäin tärkeä symboli ikuisesta yhteenkuuluvuudesta ja rakkaudesta ja tähän meidän ikuisuuteen kuuluu arki ja juhla, laidasta laitaan.
  4. Nippu

    Turun kukkakaupat

    Kukka Kertussa olen joskus useastikin asioinut, mutta nykyään valikoimat ovat aivan surkeat. Reginasta tilasin "suuren, modernin ja jotenkin erilaisen" kimpun (syntymäpäiväkimppu) ja sain tavallisen perinteisen peruspuskan tummanpunaisia ruusuja ällöine kultalankoineen kaikkineen. Äitini tilasi myös syntymäpäiväkukat Reginasta ilman erityisiä toivomuksia ja sai kauniin ja freshin kimpun. Lopputulos riippuu siis varmaan suurestikin sitojasta.
×
×
  • Create New...