planeetta

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About planeetta

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Löysin unelmieni vihkisormuksen, mutta se ei sovi lainkaan kihlasormukseni kanssa. Mitä mieltä olette siitä, että pitäisin vain vihkisormusta vasemman käden nimettömässä, ja siirtäisin kihlan esim. oikean käden nimettömään?
 2. Olisiko kellään kuvia liljoista tehdyistä rannekukista. Kaasoille olisi tarkoitus teettää yksinkertaiset rannekukat tyyliin yksi iso punainen lilja...
 3. Joo, halvalla pääsee jos kokonaisen sian hommaa. Mutta tosissaan hanki sitten ammattilainen sitä paistamaan ja leikkaamaan!!! olen ollut tarjoilijana sikabileissä joissa kokonainen sika kannettiin pöytään ja sitten juhlavieraat itse leikkasivat siitä itselleen palasia (tämä oli joku perinnejuttu...) Illan päätteeksi siivo oli aivan järkyttävä! Olimme suojanneet lattian sikapöydän alla, ja se oli todellakin tarpeeseen. Parketti olisi ollut täysin pilalla siitä kaikesta rasvasta mikä pöydältä oli valunut! Ja haju oli sen mukainen... Nämä bileet olivat kuitenkin todelliset sikailubileet joissa vierainakin oli pelkkiä miehiä.... Mulla on kyllä muutenkin vähän huonot fibat noista kokonaisista sioista. Vaikka olen muuten todellinen lihansyöjä, en henkilökohtaisesti pidä kokonaisena paistetun sian mausta enkä myöskään ulkomuodosta... Mutta tämä on vain yhden ihmisen mielipide
 4. Minä aion meikata itse. Meikkaan aika paljon ja tiedän mikä minulle sopii. Aion kuitenkin käydä ennen häitä kasvohoidoissa hoitamassa pohjan kuntoon. Kulmiin vielä kestoväri ja muotoilu ja kunnon meikkivälineet, niin eiköhän se siitä.
 5. Olen saanut sellaisen kuvan että Hyvinkään maistraatista saa hyvää palvelua. Sinne on aina kiva soittaa ja sähköpostiinkin vastataan hetkessä. Kuitenkin kaipaisin kokemuksia henkikirjoittaja Heli Keinosesta, joka tulee vihkimään meidät.
 6. Ihanalta Rooma kuulostaa, meilläkin matka olisi kylläkin pahimpien helteiden aikaan. Mikäs siellä on yleinen hintataso. Jotain on täälläkin puhuttu jo retkien hinnoista, mutta entäs esim syöminen, juominen, kulkeminen...
 7. Minäkin vallan innostuin tuosta välimerestä! Onko tuo kuinka kallista lystiä? Onko satmissa ihan kunnolla aikaa kierrellä ja katsella?
 8. Mitä mieltä olette siitä, että lähtisi risteilylle elokuun alussa? Monet tuntuvat käyvän talvikuukausina... Millaiset ovat ilmat elokuussa? Kannattaako huolehtia merenkäynnistä?