Saarenneito

Rouva
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Saarenneito

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me oltiin elokuun lopussa viikko Sao Miguelilla, Vila Franca do Campo -nimisessä kaupungissa. Suosittelen! Ei oo turistien valtaama paikka, vaan ihanan tavallinen azorilainen kaupunki, josta pääsee hyvin mm. vaeltamaan. Terra Azulin valasretkellä käytiin myös - upea oli! Hotellina meillä oli entinen munkkiluostari Convento S. Francisco. Rauhan tyyssija Vain kymmenen huonetta, aistillinen sisustus ym
 2. Heipähei, kanssasisaret! Tietäiskö kukaan, mistä Kajaanista (tai Paltamosta) saisi vuokrattua hääkakkutelinettä ja viini- ja konjakkilaseja?
 3. Meillä lähti eilen matkaan sinetillinen kutsu, ja postissa oli oikein hyvää palvelua. Itse asiassa postitäti itse ehdotti käsinlajittelua ja kirjoitti vielä lappua lajittelijalle ja leimaajalle, että hääkutsut kyseessä - käsiteltävä silkkihansikkain Tänään jo sitten saatiin palautetta - ehjänä olivat perille tulleet.
 4. Mekin ollaan Azoreille suuntaamassa. Tod. näk. viikko siellä ja sitten vajaa viikko Lissabonissa. Ite järkkäillään lentoja ja hotelleja, oltas haluttu se Hispanian paketti, mutta siihen ei voi tehdä muutoksia (eli paluuta Suomeen Lissabonin kautta), niin päätettiin sitten itse selvitellä asiaa. Mutta aivan ihana on sinne lähteä! Meillekin paikka kuulostaa huippuvalinnalta, mm. patikoida kun molemmat tykätään. Ja valaita on toki myös käytävä katsomassa. Vissiin sellaisiakin valassafareita on, jossa voi "uida valaiden kanssa"... Hui! : Meinaatteko käydä muilla saarilla?
 5. Orkidea on kyllä ihana kukka! Käväisin tänään kukkakaupassa muilla asioilla, ja siellä oli näyteikunassa tosi kaunis orkideakimppu, malliltaan pyöreä, josta roikkui hento kukan terälehdistä tehty "häntä". Lisäksi siinä oli himpun verran kultarautalankaa, helmiä ja vihreää "heinää" (ei taida nuo minun kukkatermit olla ihan floristien käyttämiä).
 6. Me ollaan mietitty joko Malesiaa (Langkawi+Kuala Lumpur) tai Mauritiusta häämatkakohteeksemme. Laitettiin just eilen Helin Matkoille tarjouspyyntö n. 10 päivän matkasta Mauritiukselle, hotelleina The Sands ja Belle Mare Plage. Eli samat valinnat kuin -Mirri-, teillä Palaanpa asiaan, kunhan hinnat tulee!
 7. Perinteitä kunnioittaen morsiamen kotipaikkakunnalla. Itse olen aina halunnut mennä kotikirkossani vihille, eikä sulhasellakaan ollut mitään sitä vastaan