Josu83

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Josu83

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä meni 75 hengen häihin n. 6500 euroo. Ei kaduta et käytettiin ton verran, mut on tosi heikko rahatilanne nyt sen takia, ettei ehditty säästämään häihin tarpeeksi, vaan joudutaan vieläkin makselemaan noita laskuja.
 2. Mulla valu kans sukkanauha pariin otteeseen. Sit yhessä vaiheessa se tippu kokonaan pois, joten laitoin sen jalkaan takasi vasta ennen morsiuskimpun ja sukkanauhan heittoo.
 3. Meillä oli suutelu ennen ku musiikki alko soimaan ja lähdettiin pois. Pappi sanoi harjoituksissa et niin pitää tehä. Ite olisin kyllä voinut suudella jo sormuksen vaihdon jälkeen.
 4. Meillä oli pari pientä töppäystä. Yks oli se, kun lähdettiin isän kanssa kävelemään, niin myöhään vasta käytävälle. Pappi anto ohjeet et heti ku musiikki alkaa soida ni lähdetään ja sit poistulomarssissa (alussa tulee alkufanfaarit) odotetaan vähän aikaa ennen ku lähdetään. Musa sit alko soida ja faija ei taas kuunnellu kunnolla ohjeita, ni se luuli et meiän pitää oottaa. Ja yks työntekijä sano et älkää lähtekö vielä, ku se oli vaan joku sijainen. Ärsyttää ku mua ei taas uskottu, vaikka kai mä nyt parhaiten tiedän omissa häissä, miten pitää mennä. Ei se nyt muuten haitannu, mut videolta näkyy ku ihmiset alkaa jo kurkkia et missä ne viipyy. Ehdittiin kuitenkin sen biisin aikana alttarille. Sit sormusvalojen jälkeen mä käännyin pappiin päin ja mies perässä, vaikka piti antaa sormukset siinä vaiheessa. Juhlapaikalla ei tainnu mitään töppäyksiä sattua.
 5. Sormusvalat ja tietty kaikki muutkin, mut toi oli koskettavin.
 6. Nukutti ihan kivasti, kun päästiin vasta kahen aikaan yöllä nukkumaan. Häissä ei kuitenkaan ollut minkäänlaisia väsymyksen merkkejä.
 7. No tuli kyl lievä masennus siitä et ne on todellakin ohi nyt.
 8. Meillä varattiin kirkko ensin. Sen jälkeen vasta etittiin juhlapaikka, joka tosin vaihtui vielä toiseen matkan varrella, ku toisesta saatiin niin huonoo kohteluu ja oli liian kallis muutenkin.
 9. Mullakin on molemmat sormukset 14 k. Otin varman päälle, ettei sit kulu liikaa mun käytössä ja 14 k on ihan yhtä hienoo ku 18 k.
 10. On kuokkalan kartanoo kyl ennen vuokrattu. Esim. viime kesänä siellä oli monet häät.
 11. Me käytiin ostaa sormukset viime perjantaina ja saatiin ne samana päivänä kaiverrettuna.
 12. Kihloissa meillä lukee toisen nimi ja päivämäärä. Vihkisormuksissa mulla lukee, ikuisesti sinun, miehen etunimen eka kirjain ja päivämäärä. Sulholla lukee, ikuisesti sinun ja mun etunimi ja päivämäärä. Mulle ei mahtunu miehen koko etunimi, ni piti laittaa vaan etukirjain.
 13. Kenen runo toi on? Me aateltiin käyttää samaa meiän kutsussa. Ja pitääks siihen merkata sit tekijän nimi perään?
 14. Me saatiin se pappi, joka haluttiinkin. Tai nykyään se toimii kyl rovastina. Se on kans tosi mukava ja haluttiin välttämättä just se. Sille kävi se aika ja merkkas heti ylös itelleen muistiin. Muut meiän jälkee vihittävät ei luultavasti saa sitä pappia. Et kannattaa kyl ehdottomasti varata pappi, jos haluu jonkun tietyn.
 15. Meidän menu: Vihersalaatti Kanapastasalaatti Tomaatti-mozzarellasalaatti Kukkakaali-porkkanagratiini Juustotarjotin Kylmäsavulohi Keitetyt perunat Porsaan ulkofile Kermainen rosepippurikastike Leivät ja levite Juomina maito, vesi, mehu jne. Hääkakkuna lakkakakku (luultavasti?) Kahvi, mehu yms.