Jump to content
Naimisiin.info

Josu83

Aktiivijäsen
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Josu83 kaikki viestit

  1. Meillä meni 75 hengen häihin n. 6500 euroo. Ei kaduta et käytettiin ton verran, mut on tosi heikko rahatilanne nyt sen takia, ettei ehditty säästämään häihin tarpeeksi, vaan joudutaan vieläkin makselemaan noita laskuja.
  2. Josu83

    Suuteloittako kirkossa?

    Meillä oli suutelu ennen ku musiikki alko soimaan ja lähdettiin pois. Pappi sanoi harjoituksissa et niin pitää tehä. Ite olisin kyllä voinut suudella jo sormuksen vaihdon jälkeen.
  3. Josu83

    Häätöppäyksiä?

    Meillä oli pari pientä töppäystä. Yks oli se, kun lähdettiin isän kanssa kävelemään, niin myöhään vasta käytävälle. Pappi anto ohjeet et heti ku musiikki alkaa soida ni lähdetään ja sit poistulomarssissa (alussa tulee alkufanfaarit) odotetaan vähän aikaa ennen ku lähdetään. Musa sit alko soida ja faija ei taas kuunnellu kunnolla ohjeita, ni se luuli et meiän pitää oottaa. Ja yks työntekijä sano et älkää lähtekö vielä, ku se oli vaan joku sijainen. Ärsyttää ku mua ei taas uskottu, vaikka kai mä nyt parhaiten tiedän omissa häissä, miten pitää mennä. Ei se nyt muuten haitannu, mut videolta näkyy ku ihmiset alkaa jo kurkkia et missä ne viipyy. Ehdittiin kuitenkin sen biisin aikana alttarille. Sit sormusvalojen jälkeen mä käännyin pappiin päin ja mies perässä, vaikka piti antaa sormukset siinä vaiheessa. Juhlapaikalla ei tainnu mitään töppäyksiä sattua.
  4. Sormusvalat ja tietty kaikki muutkin, mut toi oli koskettavin.
  5. Nukutti ihan kivasti, kun päästiin vasta kahen aikaan yöllä nukkumaan. Häissä ei kuitenkaan ollut minkäänlaisia väsymyksen merkkejä.
  6. No tuli kyl lievä masennus siitä et ne on todellakin ohi nyt.
  7. Meillä varattiin kirkko ensin. Sen jälkeen vasta etittiin juhlapaikka, joka tosin vaihtui vielä toiseen matkan varrella, ku toisesta saatiin niin huonoo kohteluu ja oli liian kallis muutenkin.
  8. Mullakin on molemmat sormukset 14 k. Otin varman päälle, ettei sit kulu liikaa mun käytössä ja 14 k on ihan yhtä hienoo ku 18 k.
  9. On kuokkalan kartanoo kyl ennen vuokrattu. Esim. viime kesänä siellä oli monet häät.
  10. Me käytiin ostaa sormukset viime perjantaina ja saatiin ne samana päivänä kaiverrettuna.
  11. Kihloissa meillä lukee toisen nimi ja päivämäärä. Vihkisormuksissa mulla lukee, ikuisesti sinun, miehen etunimen eka kirjain ja päivämäärä. Sulholla lukee, ikuisesti sinun ja mun etunimi ja päivämäärä. Mulle ei mahtunu miehen koko etunimi, ni piti laittaa vaan etukirjain.
  12. Kenen runo toi on? Me aateltiin käyttää samaa meiän kutsussa. Ja pitääks siihen merkata sit tekijän nimi perään?
  13. Me saatiin se pappi, joka haluttiinkin. Tai nykyään se toimii kyl rovastina. Se on kans tosi mukava ja haluttiin välttämättä just se. Sille kävi se aika ja merkkas heti ylös itelleen muistiin. Muut meiän jälkee vihittävät ei luultavasti saa sitä pappia. Et kannattaa kyl ehdottomasti varata pappi, jos haluu jonkun tietyn.
  14. Meidän menu: Vihersalaatti Kanapastasalaatti Tomaatti-mozzarellasalaatti Kukkakaali-porkkanagratiini Juustotarjotin Kylmäsavulohi Keitetyt perunat Porsaan ulkofile Kermainen rosepippurikastike Leivät ja levite Juomina maito, vesi, mehu jne. Hääkakkuna lakkakakku (luultavasti?) Kahvi, mehu yms.
  15. Josu83

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Alttarille mennään F. Mendelssohnin Häämarssin tahdissa ja pois tullaan Prinsessa Ruususen tahdissa. Häävalssiks meille tulee ehkä Minä rakastan sua.
  16. Me käytiin Majakoskella kesällä esittelyssä. Ja silloin siellä maksoi se riihi 600 euroo. Isompi juhlatalo tais olla jotain päälle tonnin luokkaa.
  17. Te, joilla on 14k ja 18k kultaa olevat sormukset samassa sormessa, ni kuluttaako ne kaks toisiaan? Et kannattaako ottaa vihki 18k, jos kihla on 14k? Löysin aivan ihanan sormuksen, ja se sattuu oleen 18k. Entä kuluuko 18k nopeemmin ku 14k, ku ne joissain kaupoissa sanoo, et 18k on niin pehmeetä, et ei sitä kannata ottaa.
  18. 600 euroo Jyväskylässä. Hintaan sisältyy pöytäliinat, astiat, kynttilät yms. Koko saari käytössä, jossa on päärakennus, erillinen tanssilava, sauna ja grilli.
  19. Josu83

    Häät ilman urkumusiikkia..

    Meillä on häät sellasessa kirkossa, ettei siellä oo urkuja ollenkaan. En vielä tiiä et miten musiikki hoidetaan, mut oon ollu samassa kirkossa muissakin häissä ja ne on mun mielestä hoitanu sen musiikin jollai sähkösellä pianolla. :
×
×
  • Create New...