katinka

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About katinka

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Meillä kimppu, viehe, pöytäasetelma, 6 yksittäistä ruusua ja hiuskukat tulevat maksamaan hinta-arvion mukaan 110€, ja hinta on arvioitu yläkanttiin.
 2. Meillä tulee olemaan hääjuhla seurakuntakodissa. Olen ollut kahdissa häissä joissa juhla oli seurakuntakodissa. Ei puhettakaan että ilmapiiri olisi ollut jäykkä, päinvastoin. Mitään suurempaa ohjelmaa ei tainnut olla, musiikki soi taustalla ja hyvin viihdyttiin. Itselleni ei mikään muu paikka olisi tullut kysymykseenkään kuin oman kotiseurakunnan seurakuntakoti. Meillä tulee olemaan jotain pientä ohjelmaa ja musiikkia soitetaan. Eihän seurakuntakodissa juhlimisessa ole muuta eroa kuin että siellä ei saa tanssia eikä tarjota alkoholia onnittelumaljaa lukuunottamatta. Tämä sopii meille erittäin hyvin kun ei oltaisi niitä muutenkaan tahdottu. Omalta kirkkoherralta vielä varmistin että saa soittaa muutakin musiikkia kuin virsiä, ei nimittäin olla kovin uskonnollisia ihmisiä... Ihmisethän sen juhlan tekee, ei paikka!
 3. Mennään häämatkalle Kuusamoon. Vuokrattiin sieltä mökki viikoksi. Saadaan olla siellä ihan kahdestaan ja ihan rauhassa. Oma rantakin on. Tykätään mökkeillä muutenki. Saas nähdä mihin sieltä sitte jatketaan, kaks viikkoa aikaa reissata kun mökiltä lähetään.
 4. Katselin kyseistä keskustelua ja siellä oli muita koristeluja. Itse pohdin lähinnä auton takaikkunaan tulevan kyltin tekstiä.
 5. Me aiottiin laittaa takaikkunaan sydän johon sitten kirjoitettaisiin joko JUST VIHITTY tai sitten jotain muuta. Olisko jotain kivoja ideoita, hieman siis jostain erikoisempaa kuin vain nimet. ??? 8)
 6. Meillä menetetty myös sydämet kyseiselle valssille, se on kun tehty meidän häihin. :-X :-X
 7. Ajattelin laitattaa häämeikkauksen yhteydessä muutaman irtoripsitupsun, kestääköhän koko illan. Onko kellään tietoa miten ne laitetaan kiinni?