SaintS

Aktiivijäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About SaintS

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä oli vastikään häät Ateljeerissä. Ruoka oli todella hyvää ja kakku aivan ihanaa. Henkilökunnan kanssa on erittäin mukava hoitaa asioita ja he ovat erittäin joustavia ja avuliaita. Meidän häissä eräs vieraista ei voinutkaan syödä mansikkakakkua, joten henkilökunta tarjosi muutaman minuutin kuluttua mansikattoman version vieraallemme. Paikkana Ateljeeri on tunnelmallinen. Parasta on, että kaunis paikka ei kaipaa mitään erikoisia koristeluja. Suosittelen lämpimästi kyseistä ravintolaa kaikille!!!
 2. Mun tuleva vihki hankittiin Suokolta. Olin laittanut etukäteen kyselyä, josko vierailupäivänäni olisi paikalla asiantuntevaa myyjää (meilläpäin kun myyjät osaavat vain ottaa rahat...). No, liikkeeseen päästyämme selvisi, että Iiro oli varannut aikaansa juuri meitä varten. Palvelu oli parempaa kuin olin osannutkaan toivoa. Kaupat syntyivät kivutta. Sain itse valita oikean kokoisen timantin rauhassa, oli varaa valita eri kokoisista ja hintaisista. Olen erittäin tyytyväinen hintaan ja laatuun. Sormus "jouduttiin" tekemään minua varten, sain sen postiin pari viikkoa aikaisemmin kuin olivat arvioineet. Voin sanoa, että kyllä kannatti matkustaa 2 tuntia pelkästään Suokolla käyntiä varten.
 3. Meilläkin mennään tuolla hyshys-linjalla ;D! Kutsutut tietävät ja sen lisäksi muutama muu pakollinen (=esimiehet, joilta piti lomat anoa). Aika paha?
 4. Kannattaako sormuksen kokoa kasvattaa ja pienentää suuntaan ja toiseen? Eikö olisi enneminkin järkeä olla käyttämättä silloin, jos on vaikka ranskauden aikana turvoksissa tai sitten vain kesähelteellä?!! Muuttaa vasta sitten, kun on pysyväämpi tarve muuttaa kokoa.
 5. Me ei kutsuta. Pidetään "pienemmät" häät läheisimpien ihmisten kanssa, niihin ei lasketa työkavereita. Muutenkin minä ja sulho ollaan molemmat aika vastikään vaihdettu työpaikkaa, joten ei olla kovin läheisiä töissä kenenkään kanssa. Eli ei muutenkaan kutsuttaisi, vaikka olisikin kuinka isot häät tulossa...
 6. Hääkimppu ruusuista 65 €, vieheet 8 € kappale.
 7. Mitä jos pyytäisitte lahjakortteja? Starkilla ainakin myydään niitä. Parasta on, että niiden summan saa päättää itse 1-400 euron välillä, eikä niitä tartte käyttää kerralla. Näin tehtiin yhdelle tutulle.
 8. Tavattiin tossa eilen kuulutuksia hakiessamme. Sattui olemaan sopivasti töissä... Sovittiin samalla tapaaminen pari viikkoa ennen vihkipäivää.
 9. Täällä ilmoittautuu toinen, jolle ei tule mitään polttareita. (Eikä tule muuten sulhasellekan hänen omasta tahdostaan.) Polttarit ei vain ole missään muodossaan mun juttu, ei voisi vähempää kiinnostaa. Häät on se, mihin panostetaan.
 10. Mun mies osallistuu kaikkeen, paitsi morsiamen vaatetukseen liittyviin asioihin. (Ne asiat selviää miehelle vasta kirkossa... )
 11. Ei se nyt oikein hyvältä kuulosta, että vierailla maksatetaan häät tai osa häistä... > Eikö olisi esimerkiksi paljon parempi pitää vaatimattomammat häät pienemmälle porukalle?!! En usko, että maksu parantaisi hääjuhlan tunnelmaa... ;D (Tästäkö minä olen maksanut 20 € jne...)
 12. Mun n. 1½ vuotta vanha kihla 14 k kultaa, tuleva vihki 18 k kultaa. Hyvällä hoidolla ja säännöllisellä puhdistuksella 14 k kulta pysyy hyvänä. Mulla ainakin säihkyy niin, että ihmiset kysyy oonko just mennyt kihloihin... siis ne, jotka ei tunne
 13. Huh helpotus! Näyttää siltä, että suurin osa ei pahastu jos hääkimppua ja sukkanauhaa ei heitetä. Ei meinaan meidän häissä heitetä... Minä ja sulho ei olla oikein innostuneita koko asiasta. Ei vaan ole meidän juttu. :-[
 14. Rautakaupoista löytyy kultaista spraymaalia. Tikkurilalla on Taika-maalit, joita saa kultaisena. (Nekin saa rautakaupoista)
 15. Meillä ihan sama juttu eli hääpäivän suurin yllätys sulhaselle on morsiamen puku ja miltä muutenkin morsian näyttää. (Tosin mies saa aina kampaajalla käynnin jälkeen jännittää miltä naisensa näyttää ;D)