Jump to content
Naimisiin.info

SaintS

Aktiivijäsen
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by SaintS

  1. Meillä oli vastikään häät Ateljeerissä. Ruoka oli todella hyvää ja kakku aivan ihanaa. Henkilökunnan kanssa on erittäin mukava hoitaa asioita ja he ovat erittäin joustavia ja avuliaita. Meidän häissä eräs vieraista ei voinutkaan syödä mansikkakakkua, joten henkilökunta tarjosi muutaman minuutin kuluttua mansikattoman version vieraallemme.

    Paikkana Ateljeeri on tunnelmallinen. Parasta on, että kaunis paikka ei kaipaa mitään erikoisia koristeluja. Suosittelen lämpimästi kyseistä ravintolaa kaikille!!!

  2. Mun tuleva vihki hankittiin Suokolta. Olin laittanut etukäteen kyselyä, josko vierailupäivänäni olisi paikalla asiantuntevaa myyjää (meilläpäin kun myyjät osaavat vain ottaa rahat...). No, liikkeeseen päästyämme selvisi, että Iiro oli varannut aikaansa juuri meitä varten. Palvelu oli parempaa kuin olin osannutkaan toivoa. Kaupat syntyivät kivutta. Sain itse valita oikean kokoisen timantin rauhassa, oli varaa valita eri kokoisista ja hintaisista. Olen erittäin tyytyväinen hintaan ja laatuun. Sormus "jouduttiin" tekemään minua varten, sain sen postiin pari viikkoa aikaisemmin kuin olivat arvioineet. Voin sanoa, että kyllä kannatti matkustaa 2 tuntia pelkästään Suokolla käyntiä varten.

  3. Ei se nyt  oikein hyvältä kuulosta, että vierailla maksatetaan häät tai osa häistä...  >:(

    Eikö olisi esimerkiksi paljon parempi pitää vaatimattomammat häät pienemmälle porukalle?!!

    En usko, että maksu parantaisi hääjuhlan tunnelmaa...  ;D

    (Tästäkö minä olen maksanut 20 € jne...)

×
×
  • Create New...