Jump to content
Naimisiin.info

Eternal love

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Eternal love's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Maku-Matkasta: Emäntänä siellä toimii Riitta Moilanen. Puhelinnumero on 050 505 1920 ja sähköpostiosoite: [email protected] Kannattaa ottaa yhteyttä ja pyytää menu-ehdotuksia. Me saatiin sähköpostilla kolme ehdotusta noutopöytään hintahaitarilla 24-28e/hlö. Näitä sitten muokkailtiin itse sopiviksi ja kysyttiin uutta hintaa. Loppujen lopuksi meillä pitopalvelu maksoi 26e/hlö ja tietenkin lapset puoleen hintaan. Emäntä on joustava ja omia "eväitä" voi tuoda vapaasti. Muistaakseni kuitenkin kakun suhteen oli tarkka, että sen hän tahtoo tehdä itse. Tähän meidän hintaan kuuluivat alkoholiton onnittelumalja, tosi monipuolinen menu noutopöydästä leipineen ja eri juomineen ja lisäksi hääkakku + kahvi/tee/mehu. Me teimme sitten itse pikkuleivät ja iltapalan kokonaan. Tarjoilijoista (2kpl) Riitan lisäksi ei veloitettu erikseen. Iltapalalla luonnollisesti ei enää tarjoilijoita ollut vaan se katettiin pöytään omin voimin. Liinoista maksettiin erikseen, servetit kuuluivat hintaan ja astioista oltaisiin maksettu, mutta ne saimme juhlapaikan puolesta. Noutopöydän tarjoiluastioista ei sen sijaan tarvitse maksaa. Minusta pitopalvelu hoiti hommansa todella hyvin ja sai kehuja vierailta ja tykkäsimme kyllä kaikesta itsekin. Yhteensä pitopalvelusta maksoimme n. 2000e ja häissämme oli n. 80 vierasta. (Niin ja kaikki oli laktoositonta.) Vähän sekava viesti, mutta kyselkää jos epäselvää...
  2. Meillä oli häissämme Juhlapalvelu Maku-Matka. Kukaan ei osannut sanoa siitä mitään etukäteen ja oltiin vähän, että saa nyt nähdä... Alusta lähtien kaikki toimi kuitenkin tosi hyvin. Eli puhelimessa saatiin tosi paljon tietoa, sähköposteihin vastailtiin tosi nopeasti jne. Menu-vaihtoehtoja oli useita, hinnat eivät ehkä halvimpia mahdollisia mutta herkullisen kuuloisia. Häiden jälkeen oltiin tosi tyytyväisiä ja luvattiinkin mainostaa.. Tarjoilut sujuivat hienosti ja kaikki oli esillä tosi kauniisti ja ennenkaikkea ruoka oli tosi hyvää. Plussaa oli myös se, että mekin tilattiin vain pääruoka ja siihen kuuluvat lisukkeet sekä täytekakku ja tehtiin sitten itse muut pikkuleivät ja iltapala kokonaan. Emäntä on tosi joustava. Pitopalvelun onnistuminen on häissä tosi iso juttu ja me oltiin kyllä tosi tyytyväisiä Maku-Matkaan. Kannattaa olla sinne yhteydessä ja kysellä tarjouksia.
  3. Eternal love

    Meksiko

    No, ihan varmasti tulee teille mahtava loma!! Me oltas tultu sen verran pohjosempaa, että tarvittiin tieto jo aamusta. Jos oltas vasta kuuden maissa tiedetty, että matka toteutuu, ois tullu jo tosi kiire Helsinkiin. Mutta tämä nyt meni näin. Täytyy vaan ajatella positiivisesti, mutta tottakai harmittaa kun Meksikoon lähtöä niin kovasti odotettiin. Mutta pääasia, että päästään kuitenkin kahdestaan lähtemään nyt heti jonnekin. Hyvää häämatkaa kaikille niin Meksikoon kuin muuallekin suuntaaville!! :)
  4. Eternal love

    Meksiko

    Meillä oli Aurinkomatkojenmatka ja soitettiin sinne heti tänään aamulla. Ensin siellä ei tiedetty asiasta juuri mitään mutta soittivat noin tunnin päästä, että kyllä matka perutaan. Sen mitä kuvista on nähnyt tuskin finnmatkatkaan sinne ketään lähettää. Pelkästään lentokenttä on ollut ihan tukossa, kun kaikki haluavat sieltä pois. Siistiä leijonaneiti, kun saitte matkan Thaimaahan. Me oltas ilman muuta haluttu kaukomatka, mutta aurinkomatkoilla ei ollut tarjota tilalle sellaista. Katotaan, jos käytäs myöhemmin toinen häämatka :-X
  5. Eternal love

    Meksiko

    Eipä olisi matkaa varatessa uskonut, että näinkin voi käydä... Emily saapuu pian Playaan ja tuhot tulee olemaan senmukaiset, että häämatka on peruttu. Lento olis ollut huomenna. ??? No, onneksi saatiin kuitenkin järkättyä nopeasti toinen matka. Ei lähellekään niin luksusta mutta päästään kuitenkin aurinkoon
  6. Eternal love

    Meksiko

    Matkakuume nousee... Kiitos kaikille, jotka tänne kirjoittelevat ja auttavat. Jos tekstiviestit menee perille niin se kyllä riittää. Kenelleppä sitä muutenkaan asiaa olis häämatkalla.. Nyt vielä peukut pystyyn, että aurinko alkais tosissaan paistamaa myös tuolla päin maailmaa. Vaikka lämmmintä onkin niin ei pliis pilviä ja sadetta!! Bride-05 kerro lisää... Mitkä jutut on ehdottomasti koettava?
  7. Eternal love

    Meksiko

    Hei Meksikonkävijät! Miten sähkölaitteiden lataukset? Pitääkö varata mukaan jotain, että kännykät ja kameran saa ladattua? Kuuluuko kännykät ylipäätään?
  8. Minun vihki tehtiin Ferninandsissa ja siitä tuli kyllä täydellinen. Jo häämessuilla sormusta sepän kanssa alustavasti suunniteltiin ja maaliskuussa mentiin sulhon kanssa käymään liikkeessä ja tehtiin sitten sepän kanssa tarkemmat suunnitelmat. Palvelu oli koko ajan loistavaa ja kävin välissä myös kokeilemassa sormusta. Hinta oli loppujen lopuksi halvempi kuin arvioitu ja myös huomenlahjan suhteen olen saanut todella hyvää palvelua. Varmasti jokaisessa sepässä on puolensa. Kannattaa itse ottaa selvää, kuka omaan tilanteeseen on paras mahdollinen.
  9. Onko kenelläkään kokemuksia Juhlapalvelu Maku Matkasta? Me ollaan se jo häihimme varattu. Ainakin puhelimessa ja paperilla kaikki kuulostaa ja näyttää tosi hyvältä, mutta onkohan jollakin henkilökohtaisia kokemuksia. Miten palvelu toimi ja miltä ruoka maistui?
  10. Yhteinen asuinpaikkakunta. Tuntui alusta lähtien luonnollisimmalta vaihtoehdolta. Valintaan vaikutti lähinnä se, että nyt kun asumme isommalla paikkakunnalle, hääjärjestelyt hoituvat helpommin, kun kaiken saa samasta kaupungista ja monissa järjestelyissä on myös valinnan mahdollisuuksia. Myös suurinosa häävieraistamme tulee asuinpaikkakunnaltamme, joten ratkaisu itseasiassa palvelee monia.
×
×
  • Create New...