she

Rouva
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About she

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Heipä hei! :)

 2. Heips, miten menee? :)

 3. Meillä mies haluaa luopua kihlasta ja tilalle ostettiin uusi. Valkokultainen, leveä ja sileä sormus. Hieno on.
 4. Valkoinen se on ja ihan morsiuspuku. Ei mikään perinteinen, vaan yksinkertainen, kapealinjainen ja olkaimeton, hartioille punainen hartiahuivi.
 5. Itse pääasiassa, vanhemmat avustavat. Kokonaisbudjetti tulee olemaan siinä 4500-5000.
 6. Hui kun täällä onkin saatu kiivas keskustelu aikaan... Alkuperäiseen kysymykseen vastaten, olemme kutsussa kuitanneet pukukoodin ohimennen tällaisessa lauseessa: "Laitetaan siis ykköset päälle ja juhlitaan yhdessä!". Meidän juhlia kun ei tee se, onko kaikilla mustat puvut vai jotain muuta siistiä päällä. Tuosta em. lauseesta vieraat kuitenkin toiv. ymmärtävät, että ihan arkitamineissa ei ole tarkoitus juhlia.
 7. Meidän "hääviikonloppumme" aikana ehditään juhlia kahdessa eri paikassa. Ensin häitä juhlistetaan perjantaina pienimuotoisemmin lähimpien sukulaisten kesken Kahvitupa Laurentiuksessa, joka sijaitsee Helsingin Pitäjänkirkon vieressä. Lauantaina on sitten isommat pirskeet kavereille, tilana Övre Nybacka, Länsi-Vantaalla.
 8. Tunnen, vieläpä oikein hyvin! Meidän häihimme tulee n. 20 hlöä, eli vain lähin perhe molempien puolelta. Oli meidän tietoinen valintamme - haluamme häistämme intiimit ja kauniit, jota ovat juhlistamassa kanssamme vain meille rakkaimmat ja läheisimmät ihmiset. Se on meille hyvin tärkeää, emmekä voisi muunlaista tapaa kuvitellakaan.
 9. Me olemme intohimoisia maailmanmatkaajia ja meille luonnollista on avata häämatkatili, johon halutessaan vieraat voivat lahjoittaa rahaa. Korostamme kuitenkin, että jokainen vieras on meille rakas ja tärkeä, lahjan antamisesta tai antamatta jättämisestä huolimatta. Meille on tulossa hyvin pienet häät (n.20hlö), vain siis lähin perhe molemmin puolin, joten tuskin tulee tilannetta, että joku miettii tuskissaan, että loukkaantuukohan she puolisoineen, kun minulla ei ole varaa sijoittaa häälahjaan. Nimittäin jokainen tuntee meidät niin hyvin, että tietävät, ettemme loukkaannu.