-Eena-

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About -Eena-

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Meillä on onneksi hääpaikalla iso inva-wc, joten marssin sitten sinne ja kaasokin on lupautunut auttamaan *hih* Täytyneen tosiaan varmaan pari kertaa kokeilla hameen nostamista kotona pikkuruisessa vessassa, jotta sitten juhlapäivänä ei tuu sähellettyä
 2. Sekä marssit että valssi vielä auki, mutta näistä valitaan: Mendelssohnin Häämarssi, Melartinin Prinsessa Ruusunen, Kuulan Häämarssi (nyyh, kun kaksi pitää valita kolmesta :'( ) ja valsseista vaihtoehtoina on Akselin ja Elinan häävalssi, Maijan ja Jannen häävalssi tai Morsiuspari (A. Aallon rytmiorkesteri). Kaikki valssit on vähän eri tyyppisiä, joten on tosi hankala valita!
 3. Meilläkin häät on lauantaina ja matkalle ollaan lähdössä maanantaina. Matkatoimistosta neuvottiin, että voi etukäteen pyytää pappia kirjoittamaan englanninkielisen todistuksen, jonka saa kun vihkiminen on toimitettu ja jonka voi sitten ottaa mukaan matkalle.
 4. Mekin ollaan vähän mietitty tota tiliä yhtenä vaihtoehtona. Me kun ollaan seurusteltu jo 10 vuotta ja asuttu siitä 5 yhdessä, joten meillä on tavaraa vaikka muille jakaa. Astiastot on täysiä, lähes kaikki mahdolliset kodinkoneet on, eli ainoa mikä puuttuu, on oma koti. Ongelma on vaan se, että kaikki ei halua rahaa antaa tai eivät anna sen takia, että summaa on vaikea päättää. Haluaisin siis jättää "takaportin" niille, jotka kuitenkin haluavat muistaa lahjalla. Tässä ketjussa oli pari tosi hyvää ideaa, joita aion esittää sulholle (ja äidille ja anopille!). Varsinainen lahjalista on mielestäni vähän vaativa siinä mielessä, että viimeisille muistajille saattaa jäädä aika arvokastakin ostettavaa, kun muut listan tuotteet ovat jo menneet. Tietenkin listasta voisi tehdä niin laajan, että kaikille riittää tietyn hintaista ostettavaa, mutta mitä ihmettä siihen listaan laittaisin, kun meillä kerta on jo kaikkea?!
 5. Koska ollaan itsekin lähdössä häämatkalle Mauritiukselle, soitin matkatoimistoon ja kyselin tulvien ja maanjäristyksen vaikutusta siellä. Matkatoimistosta kerrottiin, että itärannikolla oli ollut korkeita aaltoja ja jonkun ravintolan terassille oli tulvinut vettä. Muuten on kuulemma vältytty tuhoilta. Matkatoimisto oli saanut tollasia viestejä paikallisilta kontakteiltaan ja yhteyshenkilöiltään. Toivottavasti pitävät tiedot paikkansa.