Jump to content
Naimisiin.info

-Eena-

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän -Eena- kaikki viestit

  1. Meillä on onneksi hääpaikalla iso inva-wc, joten marssin sitten sinne ja kaasokin on lupautunut auttamaan *hih* Täytyneen tosiaan varmaan pari kertaa kokeilla hameen nostamista kotona pikkuruisessa vessassa, jotta sitten juhlapäivänä ei tuu sähellettyä
  2. -Eena-

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Sekä marssit että valssi vielä auki, mutta näistä valitaan: Mendelssohnin Häämarssi, Melartinin Prinsessa Ruusunen, Kuulan Häämarssi (nyyh, kun kaksi pitää valita kolmesta :'( ) ja valsseista vaihtoehtoina on Akselin ja Elinan häävalssi, Maijan ja Jannen häävalssi tai Morsiuspari (A. Aallon rytmiorkesteri). Kaikki valssit on vähän eri tyyppisiä, joten on tosi hankala valita!
  3. Mekin ollaan vähän mietitty tota tiliä yhtenä vaihtoehtona. Me kun ollaan seurusteltu jo 10 vuotta ja asuttu siitä 5 yhdessä, joten meillä on tavaraa vaikka muille jakaa. Astiastot on täysiä, lähes kaikki mahdolliset kodinkoneet on, eli ainoa mikä puuttuu, on oma koti. Ongelma on vaan se, että kaikki ei halua rahaa antaa tai eivät anna sen takia, että summaa on vaikea päättää. Haluaisin siis jättää "takaportin" niille, jotka kuitenkin haluavat muistaa lahjalla. Tässä ketjussa oli pari tosi hyvää ideaa, joita aion esittää sulholle (ja äidille ja anopille!). Varsinainen lahjalista on mielestäni vähän vaativa siinä mielessä, että viimeisille muistajille saattaa jäädä aika arvokastakin ostettavaa, kun muut listan tuotteet ovat jo menneet. Tietenkin listasta voisi tehdä niin laajan, että kaikille riittää tietyn hintaista ostettavaa, mutta mitä ihmettä siihen listaan laittaisin, kun meillä kerta on jo kaikkea?!
×
×
  • Create New...