Jump to content
Naimisiin.info

Mammuli

Rouva
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Villähde

Mammuli's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meillä meni noin 3000 euroa about 60 henkilön häihin eikä kaduta ollenkaan. Saimme tuolla summalla aikaiseksi oikein mukavat juhlat, eikä mistään tarvinut tinkiä.
  2. Mammuli

    Mikä on teidän "laulunne"?

    Ozzyn Dreamer oli eka hidas, joka tanssittiin yhdessä ja se saa vieläkin aikaan kylmät väreet. Sulhaselle "se biisi" taitaa olla Hurriganesin I Will Stay.
  3. Varasin juuri Matleen joulukuisiin häihimme. Lupaavalta vaikuttaa.
  4. Onko kukaan vuokrannut keeppiä Lahden alueelta? Täällä yksi hinnoista kiinnostunut.
  5. Mammuli

    Kutsutaanko pappi hääjuhlaan?

    Tokihan tuttu pappi voidaan juhliin kutsua. Itse en muista nähneeni pappeja hääjuhlissa joissa olen ollut vieraana enkä usko että itsekään kutsumme pappia juhliin kun ei ole sitä tuttua pappia.
  6. Meille tulee niin piente häät että tuskin viitsitään mitään sen ihmeempää häälehteä tehdä.
  7. Mulla on yksi kaaso, rakkain ystäväni.
  8. Mammuli

    Lahti ja lähialueet

    Hei Autumn! Kiitos vinkistä, täytyykin pistää harkintaan tuo kakun leikkaus paikka. Olemme menossa piakkoin tutustumaan Pyrylään tarkemmin joten varmaan sitten hahmottuu paremmin moni muukin asia.
  9. meillä kanssa suunnitteilla pienet häät max. 50 henkeä. Bändiä ei hommata vaan tehdään omat levyt, joita soitetaan ja sitten niistä saa kivan muiston itselle. Ohjelma ja sen organisointi on jätetty täysin seremoniamestarin harteille. En usko että häistä tulee kovin toiminnalliset vaan keskitytään vaan sukulaisten ja ystävien kanssa seurusteluun ja kuulumisien vaihteluun. Sen verran tiedän että perinteinen morsiuskimpunviskaus toteutuu. Koska sulhanen ei tykkää olla huomion keskipisteenä, meillä ei ryöstetäkään morsianta vaan sulhanen. Häävalssihan se taitaa olla se juhlien odotetuin ohjelmanumero
  10. Mammuli

    Lahti ja lähialueet

    Meidät vihitään kauniissa Nastolan puukirkossa ja juhlat pidetään Villähteen nuorisoseurantalolla. Onko kellään kokemuksia jälkimmäisestä?
×
×
  • Create New...