Floora

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Floora

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kävin pari päivää sitten testaamassa tätä suihkurusketusta 4 Soul Mates Beauty Clinicillä. Valittavana oli kaksi sävyjä, jotka vahvistavat oman ihon sävyä, joten lopputulos on jokaisella erilainen. Valmistelu, suihkutus ja kuivatus kestivät noin 15 minuuttia. Kannattaa todella varoa ihon kosketusta veden kanssa suihkutuksen jälkeen 12 tunnin ajan. Itselläni roiskui kädelle vettä, lopputuloksessa epätasaisuus näkyy. Kosmetologi laittoi jalkapöytiin vaseliinia, joka estää aineen liian imeytymisen näihin kohtiin. Lopuksi on hyvä myös pyyhkiä varpaat liiasta väristä. Lopputulos oli kättäni lukuunottamatta tasainen. Suosittelen.
 2. Olen "mimmelin" kanssa samoilla linjoilla. En ole esittänyt kaasolle minkäänlaisia vaatimuksia esim. puvun värin suhteen. Sovin kampaajani kanssa, että hän varaa kampausaikaa meille molemmille.
 3. Jotta ei synny väärinkäsityksiä Ala-Lemun kartano on Kaarinassa ei Piikkiössä.
 4. Kavaltoon saa vielä omat juomat, mutta pitopalvelu tulee varmaan heidän kauttaan. Tämän takia siellä ei ole tilavuokraa. En tiedä voiko tehdä niin, että maksaa tilavuokraa ja tuo oman pitopalvelun. Tuntumani mukaan Kavaltossa saa vaikuttaa tosi paljon itse siihen, että mitä haluaa. Tämä koskee tarjoilua, koristelua jne. Emäntä on todella mukavan ja innokkaan tuntuinen. Itse juhlan palvelusta ja joustavuudesta en tiedä. Uskon, että sopimalla asioista saa sitä mitä haluaa. Kannattaa käydä juttelemassa paikan päällä.
 5. Olisiko ideoita, jos morsiuspari viipyy hieman kauemmin eli käy valokuvauksessa kirkon ja vastaanoton välissä. Eli morsiuspari olisi varmaan yhteensä 1 tunnin pois (sis. kuvauksen ja matka ajat). Mikä olisi hyvä viihdyke täksi ajaksi? Ideoita?
 6. Meidän tilavuokra on 1200 EUR. Sisältää tilavuokran ja tilan siivouksen. Lisäksi illalla on merenranta sauna käytössä. ;D Suuri summa, mutta paikka on aivan ihana = kartano meren rannalla. ;D Katselimme myös halvempia seuraintaloja ja maamiesseurantaloja, mutta eivät miellyttäneet meitä. Paikassa on myös vuokraa enemmän, koska ei ole A-oikeuksia!
 7. Ala-Lemu on todella nätti paikka. Harmittavaa siellä nykyään on noi A-oikeudet. Siihen yhteen saliin mahtuu noin 80 henkeä. Jos enemmän vieraita -> vieraat joutuvat jakaantumaan kahteen eri tilaan. Tämä 80 mahtuu, mutta ylimääräistä tilaa ei kauheasti ole (bändi mahtuu+tanssimaan mahtuu+leikkimään). Sitten siellä on sauna, jos haluaa vaikka jatkoja järjestää. Pihapiirikin on todella kaunis eli kesällä ihmiset varmaan viihtyvät paljon ulkona ja Ala-Lemun ympäristö sopii siihen. Uskoisin, että Ala-Lemun varaus täytyy tehdä hyvissä ajoin. Taitaa olla kauniina paikkana aikas varattu. Voin kyllä suositella Ala-Lemua. Mattelmäen rälssitila taitaa olla aikas pieni. Muuta en osaa sanoa. Kannattaa käydä katsomassa molempia.