Miimuliini

Naikkari
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Miimuliini

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Maija Cosmeticsia suosittelen minä ihan ehdottomasti. Kävin siellä kaasoillessani meikattavana, ja meikki oli ehdottomasti paras, mitä minulle on ikinä missään tehty. Meikkaaja on aika suorasanainen ja halki-poikki-pinoon -tyyppinen ihminen, mutta ei kannata pelästyä
 2. "Hypitään kuivuneisiin altaisiin Piirretään merkkejä, joita muut eivät ymmärrä Täältä on lyhyt matka kaupunkiin Pidetään se meistä etäällä" (Ultramariini: Kalpea Tähteni) "Vie mut maailman reunaan kaukaisimmalle rannalle vie minne päättyy tie harmaasta kaupungista kaukaisimmalle rannalle vie alle tähtien" (Tehosekoitin: Kaukaisimmalle rannalle") "Puron ääntä ei voi matkia se virtaa kevyesti sen vierellä ilman sinua olen lyijyä" (Scandinavian Music Group: Iman sinua olen lyijyä) "Olet mun sydämein Oot tähtityttösein Oot säde päivän haavoittuneen Olet mun unelmain Oot mun rakkaimpain Oot lämpö öiden viileyteen" (Ville Leinonen & Valumo: Tähtityttö)
 3. Lahdessa ainakin on Muotoiluinstituutti (AMK), jonka valokuvauspuolen koulutus on Suomessa arvossaan. Sittenhän ammattikorkeakoulun medianomipuolellakin voi erikoistua valokuvaukseen. Niin ja tosi monissa ammattikorkeakouluissahan on myös noita taidepuolen koulutusohjelmia, joissa valokuvauksen voi valita omaksi "pääaineekseen". Kannattaa varmaan ottaa yhteyttä lähimpiin ammattikorkeakouluihin ja kysäistä asiasta.
 4. Tämä on aivan ylihyvää ja tätä on tehty niin synttäreille kuin kaverin häihin: VALKOSUKLAAKAKKU Pohja: 1 paketti Domino-keksejä (siis sellaisesta paketista, jossa on kaksi "pötkelöä") 150 grammaa voita Täyte: 6 liivatelehteä 1,5 rkl sitruuna- tai limettimehua 300 g valkoista suklaata 300 g Hovi maustamatonta 3/4 dl sokeria 1,5 rkl vaniljasokeria 3 valkuaista 3 dl Valio kuohukermaa Hienonna keksit (keksit voi näppärästi laittaa muovipussiin ja murskata esim. kaulimella) ja sekoita sulatetun voin kanssa. Vuoraa irtopohjavuoka pohjan muotoon leikatulla leivinpaperilla. Taputtele keksiseos pohjalle (ei liian tiiviisti; tulee muuten leikkausongelmia tarjoiluvaiheessa). Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Sulata suklaa vesihauteessa. Vatkaa suklaan joukkoon Hovi, puolet sokerista ja vaniljasokeri. Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan sitruunamehuun. Vatkaa hieman jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon. Vatkaa valkuaiset lopun sokerin kanssa kovaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma. Lisää vaahdot varovasti sekoittaen täytteeseen. Kaada täyte keksipohjalle ja tasoita pinta. Peitä vuoka ja anna hyytyä seuraavaan päivään. Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille. Jos haluaa kevennetyn version, niin osan tuorejuustosta (tai vaikka kaikki) voi korvata maitorahkalla. Ja tämä onnistuu myös tummasta suklaasta tehtynä; valkoisesta suklaasta tehdystä tulee makeampi. Ja en ole mikään mestarikokki/-leipuri eikä tämä ole koskaan vielä epäonnistunut ;D
 5. Morsiamen äiti oli omalle äidilleni kertonut, kun äitini oli asiaa ihmetelly. Ja arvasin kyllä heti, mistä oli kysymys: kutsumatta jätetyt lapset olivat juuri ne, jotka pistävät ranttaliksi juhlissa kuin juhlissa, mutta oli tuo kyllä todella epäkohteliasta.
 6. Olin viime kesänä häissä, joihin oli kutsuttu vain ne lapset, jotka hääparin mielestä osaavat käyttäytyä. Tuo oli mielestäni todella kummallista ja suorastaan loukkaavaa. Ymmärrän kyllä, jos vain esim. hääparin sisarusten lapset kutsutaan (tai ei lapsia ollenkaan),mutta tuo käyttäytymisperuste rajaamisessa meni mielestäni liiallisuuksiin, vaikka lapsiasia ei minua muuten koskettanutkaan.
 7. Minua ärsyttää suunnattomasti, että kirkkoon kuulutaan tai siihen liitytään vain sen takia, että saadaan juhlavat kulissit vihkimiselle. Se on TEKOPYHÄÄ.
 8. Tällaiseen törmäsin äsken: Liika on aina liikaa...
 9. Ei malliltaan hyvä, ryhditön: http://www.ultimatebride.com/images/gowns/...lla_maija_2.jpg Ei ikinä: http://www.ultimatebride.com/images/gowns/...a_valenta_2.jpg Outo: http://www.ultimatebride.com/images/gowns/...ne_ermann_5.jpg
 10. Joutsenteemaa ei ehkä kannata käyttää kuin tuossa pöydän taakse tulevassa koristeessa ja kutsuissa, jottei se menetä tehoaan. Noista väreistä voisi valita yhden pääväriksi, jota sitten maustettaisiin noilla muilla väreillä. En ehkä sekoittaisi tuota sydänjuttua enää noiden joutsenien lisäksi, jotta tietynlainen selkeys säilyisi (tietysti hääkarkit, koristepaljetit yms. pienet jutut voivat toki olla sydämenmuotoisia, mutta ei mitään isoja sydänjuttuja enää joutsenien lisäksi).
 11. Kuuluuko huntu olla kirkossa? Tai siis onko se joku perinne vai miksi otat(te) hunnun pois vihkimisen jälkeen?
 12. Mitenkäs olisivat 70-luvun lautaset, lasit, tarjoilukulhot jne? Myrkynvihreää, oranssia, keltaista... Lasia, muovia...
 13. Mulle ei koskaan Sincerityn pukua. Viime kesänä paikallislehden Vihityt-palstalla oli varmaan joka kolmannella morsiamella sellainen Sincerityn valkoinen puku, jossa oli punaisia koristeita. Varmaan juuri tämä puku punaisin koristein: Saman asia oli huomattu myös lehdessä, ja aiheesta oli tehty oikein juttukin, jossa pohdittiin hääpukuliikkeen edustajan kanssa puvun suosion salaisuutta.
 14. Minulla oli vanhojentanssipäivänä vuokrattuna prinsessapuvun seuraksi morsiusliikkeestä keeppi (hyvin paljon samannäköinen kuin tämä):
 15. Tuo "sinistä" on todella ongelmallinen kohta, kun sininen sattuu olemaan inhokkiväri numero 1.