Papunen

Rouva
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Papunen

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Meille tulee kaksi lauluesitystä eikä virttä ollenkaan. Olisin oikeastaan halunnut virrenkin, mutta se olisi pitkittänyt vihkimistä liikaa (parilla laulajista kun valitettavasti on kiire muualle). Ja ihan hyvä näinkin.
 2. Maksamme todennäköisesti 85 euroa. Jos päätämme ottaa mustavalkokuvien lisäksi värikuvia, tulee hinnaksi 110 e. (Mutta tämä ei kyllä ole "oikea" hääkuvaus, vaan kahden henkilön potrettikuva. Aikaa käytetään vähemmän kuin hääkuvaan, eikä vedoksiakaan tule niin paljon.)
 3. Meille tuli Eino Leinon Nocturnen ensimmäinen säkeistö: Ruislinnun laulu korvissani, tähkäpäiden päällä täysi kuu; kesäyön on onni omanani, kaskisavuun laaksot verhouu. En ma iloitse, en sure, huokaa; mutta metsän tummuus mulle tuokaa, puunto pilven, johon päivä hukkuu, siinto vaaran tuulisen, mi nukkuu, tuoksut vanamon ja varjot veen; niistä sydämeni laulun teen. Ei ole ihan perinteinen hää- tai rakkausruno, mutta tuttu ja tärkeä meille.
 4. Mäkin olen miettinyt Pirkan Pirttiä juhlapaikaksi. Tiedätkö, millainen se on sisältä? Kuinka paljon mahtuu ihmisiä? Meille olisi tulossa ehkä vähän enemmän vieraita kuin teille. Entä piha/ympäristö? Ulkoapäin se rakennus on ainakin nettisivujen kuvissa aika kivan näköinen.
 5. No tämä selvensi jo asiaa. Mutta kyllä tentit ym. "pakolliset" menot on hyvä silti huomioida.
 6. Ei millään pahalla, mutta en minäkään kyllä ymmärrä... Parempi kai on, että mieskin pystyy keskittymään täysillä häiden odotukseen ja järjestelyyn, kun ei tarvitse miettiä/stressata tärkeää tenttiä. Kyllä mä ainakin ajattelen myös tuollaisia asioita hääpäivää valitessa...
 7. Me ollaan tehty viime vuosina lakkiaisiin ja muihin juhliin Sydänpikkuleipiä. Valmiista murotaikinasta (Pirkka) muotilla pieniä sydämiä (kaulitaan taikinalevyä tietysti ensin), jotka paistetaan ja jäähtyneinä täytetään vadelmamarmeladilla. Mikä tahansa hillo/marmeladi tietysti käy, kunhan ei ole liian löysää. On helppoa ja nopeaa. Ja tietysti hyvää. edit. Piti vielä lisätä, että ainakin tuo Pirkan murotaikina on maidotonta, jos sellainen allergia täytyy huomioida.
 8. Vanhemmille soitettiin heti pari tuntia kosinnan jälkeen. Siitä sitten tieto levisi eteenpäin. Pari viikkoa myöhemmin pidettiin kihlajaisia mun äidin luona, paikalla olivat molempien vanhemmat ja sisarukset (kahta lukuunottamatta). Äitini sukulaiset olivat pahoillaan, kun emme järjestäneet isoja koko suvun kihlajaisia, mutta päätimme, että parempi näin.