Jump to content
Naimisiin.info

assa

Rouva
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän assa kaikki viestit

  1. assa

    ''Viinikoulutus''?

    Nostellaanmpa tätä! Ja juu, juuri nuo Samba81 kaipaamat Tampereen seudun paikat erityisesti kiinnostaa!
  2. Mä suosittelisin kans tota kukkamestareita. Just hain sieltä ristiäisiin pöytäkukat ja asetelman kastepöytään ja oli tosi hienot, eikä musta kalliit!! Palvelu oli ja on aina allut kun oon asioinu, niin tosi ystävällistä!
  3. Omat häät jo juhlittu, mutta muiden tarpeisiin mietiskelen, josko joku osais kertoa kokemuksia KOMEDIATEATTERIN JUHLATILOISTA? Kiitos!
  4. Pellavasta olen tänne aiemminkin muistaakseni kirjotellu. Meillä oli vieraita noin 120 ja enemmänkin olisi mahtunut ja toisaalta ei tuntunut autiolta. Sopii siis varmasti myös pienemmillekkin porukoille. Ruoka oli loistavaa! Rustholliin laittelin sähköpostia ja soittelin tuossa kun järjestän eräitä syntymäpäiviä. Pakko sanoa, että vaikken paikalla ole edes käynyt niin varasin paikan saamani palvelun perusteella! Tuli oikeasti sellainen olo, että on ilo järjestää tuolla juhlat! Oikein loistavaa palvelua!! Kangasalan urkutehdas on kanssa kiva paikka, kunhan varautuu siihen, että talossa voi hyvinkin olla kolmetkin häät samaan aikaan. Yläkerrassa on kaksi juhlatilaa, niiden välissä on aula jossa on baari. Tämä baari siis palvelee tarvittaessa molempia juhlaseurueita. Paikka on tosi hieno ja siisti. Lähellä ihanaa Kangasalan kirkkoa!
  5. No tämä riippuu hyvin paljon itse hääparista sekä tästä suvusta! Kokemuksesta tiedän, että lestaadiolaisia sukuja on niin erilaisia, samoin kuin sukuja yleensäkin! Eli siis mitään yleispätevää ohjetta ei voi antaa! Nämäkin neuvot ovat vain minun näkemykseni asiasta! Paras ja toimivaksi todettu keino lienee se että kysyt suoraan hääparilta linjat, eli mitä toivovat ja mitä ei voi olla. Uskon että osaavat neuvoa kyllä! Äläkä ole huolissasi, lestaadiolaisuus ei automaattisesti pilaa häitä, vaan voi käydä jopa päinvastoin, lisää päänvaivaa se saattaa kyllä aiheuttaa! ELi tunnelma voi olla rento, hauska ja hyvä. Lisäksi kaikissa lessujen häissä joissa olen ollut, on tunnelma ollut poikkeuksellisen lämmin! Sitä ovat kehuneet monet vieraat! Haastetta antaa juuri tuo, miten yhdistää kaksi usein erilaistakin juhlimistapaa, sillä ei pitäisi myöskään unohtaa tätä "tavis-puolta"! Kompromissejä todennäköisesti kaivataan, mutta leikkejä ei todellakaan tarvitse jättää väliin! Kunhan niistä karsitaan seksi, viina yms. jutut! Vanha ja kulunut, mutta hyvä sanonta: tehkää hääparin näköiset juhlat! ;D Oikein antoisaa, hauskaa ja ikimuistoista häiden suunnittelua!
  6. assa

    Kaupunkimiljöökuvat

    Meillä kuvat otettiin Tampereella Tampellan alueella, siis kosken toisella puolen kun Siperia ja Finlayson. Taustalla ihanaa punaista tiiliseinää, takorautaportaita ym. Tampereen oikeustalon pihassa on monta hyvää paikkaa, eikä niistä huonoin ollenkaan kelloportti! ;D
  7. Pakko kehua hieman Sokos hotel Tammeria! Me tiesimme hääyöstämme etukäteen ainoastaan paikan, sillä poistuimme juhlastamme vasta pikkutunneilla ja ajattelimme että tavallinen huone olisi riittänyt mainiosti. Muut siis hoitivat meidän huoneen varauksen! Ja kun pääsimme yöllä huoneeseemme, pääsi itku! Se oli ihana! :-X Aika iso huone sänkyineen sohvineen, parvekkeella tai oikeastaan se oli ihan terassin kokoinen! ;D Rakkaat ystävät olivat vielä koristelleet kaiken ruusuilla... Aamiainen tarjoiltiin huoneeseen kello 11 ja olisimme saaneet olla huoneessa klo 15 asti. Aamiainen oli ihana, suklaata ja mansikoita ja kaikkee! Ja tarjoilija oli tosi ystävällinen ja onnitteli meitä kovasti.
  8. Tääkin täällä miettii just tota Annan kertosäettä... Mutta jos siihen alle jonkun nimen laittaa, niin eikös mieluummin sanottajan kun säveltäjän?
  9. Tiiliholvi on ihana ja niillä on tosi mahtavia kabinetteja! Yksissä aivan ihanissa pienissä häissä olen siellä ollut!
  10. Ellei sit laita siihen parkkipaikalle! Pirtti on kyl kivasti siinä mäen (harjun) päällä ja kirkko mäen alla! Kangasalan kirkko on lisäks tosi kaunis!
  11. Joanne: Ootko täällä käyny, oli juttua paikoistakin http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...71622913;start= Siis hääpaikkakuntapalsta ja sieltä Valkeakoski, jos toi mun linkki ei toimi, usko omiin kykyihin ei kovin korkealla ;D
  12. Joanne: äkkiseltään ei tuu mieleen kun Vakkaskievari Valkeakoski-Kangasala tien varressa ja siitäkään en paljoa tiedä. Ulkoapäin on ainaski kivan näköinen! ;D Niin ja kerroinko jo täällä, et mekin saatiin juhlapikka varattua, meidän häitä juhlitaan Pellavassa! Jalat meni alta kun poikkesin siellä ohimennen! scala: Mun mielestä sä oot aikasin liikkeellä! Me varattiin just ja juhlitaan jo syyskuussa tänä vuonna. Muista, että aina voi tulla peruutuksia, kun ihmisten mielipiteet paikoista muuttuu! Lisäks liikkumavaraa antaa, jos ei oo mitään tiettyä päivämäärää jonka haluaa. Syyskuun puolella vois olla jo helpompikin saada varattua paikka?
  13. Talvikko: Tuttavani oli ollut Willa Macissa häissä ja kehui paikkaa kovasti. Oli ollut upean näköistä kun sisäänjohtavat portaat oli valaistu kynttilöin, osaan kuvitella! Eri saleista on kuulemma hyvin näköyhteys toisiinsa, eli näkee ja kuulee vaik olis viimeisessä pöydässä. Tanssit käsittääkseni alakerrassa ja ruokailut yläkerrassa! Minkä hintainen tää paikka on? Tsemppiä juhlapaikan hakuun!! Lisäys: Vapriikista vielä, että siellä taitaa olla mahdollista juhlia vasta kun museo menee kiinni! Sanoivat häämessuilla, että juhlavieraille toki voi järjestää kierroksen museon näyttelyissä ensin, siis kun museo on vielä avoin muillekin.
  14. assa

    Lestadiolais häät. Apua!

    No johan pomppas! Mulle on kyllä tuttua toi että tavallaan pidetään muita ihmisiä huonompina, ihan kuin muiden usko ei ole jotenkin yhtä "oikeaa", saati sitten uskottomat! Tuntuu vaan jotenkin niin tyhmältä, että joku tietynlainen usko voisi nostaa ihmisen mielessään muiden yläpuolelle! Mutta tälläisestä en ole ikinä kuullut, siis näin törkeästä käytöksestä!! Ethän nyt ota tästä mitenkään itseesi, oman tyhmyytensähän nämä vanhemmatkin vaan toivat esille!! Eihän muille puhuta tuolla tavalla!! Voi höh! Tuntuu ihan käsittämättömältä! Kun sukupolvet vaihtuvat, tuntuvat myös asenteet hieman hellittävän, niin ainakin todella toivon!! Täytyy taas kuitenkin korostaa, ettei minulla ole kokemusta kuin esikoislessuista...
  15. assa

    Tampere

    Syyskuussa 2005, Vihkiminen Kangasalla, mut juhlat Tampereella, Pellavassa!
  16. spektroli: Aitoon Honkalaa kannattaa kysyä, siellä olis ainaki viä vähän aikaa sitten ollu vapaita viikonloppuja ensi syksyksikin! Onko joku käynyt katsomassa Honkalaa jo? villiviini: höh, ei taidettu olla samoissa pippaloissa! Olis niin kiva törmätä täällä tuttuihin, kun sulho kieltää vielä kertomisen muille! heh, onneks oon tälläne tuppisuu... Koivipuisto on kyllä hieno paikka, järvi on ihan rannassa, eikä maisemat muutenkaan vois olla paremmat! Vieraat voi majoittautua juhlapaikalle ja vaik päärakennuksessa onkin a-oikeudet, niin takkatilaan ja saunalle saa viedä omat! Ja mikä ehkä parasta, missään en ole saanut niin ystävällistä palvelua!! Paikan "emäntä" on todella mukava nainen, sellainen jonka kanssa olisi ollut ilo järjestää omia häitään!! Harmi, kun se ei kuitenkaan käynyt meille, se sukukokous kuitenkin rassas ja halutut päivätkin oli varattu. Haluamastamme kirkostakin olisi tullut liian pitkä matka. Suosittelen koivupuistoa kuitenkin ehdottomasti kaikille! Kannattaa käydä paikanpäällä katsomassa! Hääyö aitassa olisi kiinnostanut minua kovasti, sulhosta en tiedä
  17. La_Estrella: Laitoin tonne sähköpostia ja sain tosi nopsaan tosi ystävällisen vastauksen! Yhteystiedot löytyy nettisivulta. Vaikuttas tosi hyvältä paikalta, on vaan vähän kaukana Tampereelta kun ei oo sitä majotusvaihtoehtoa. Toisaalta eipä oo paljo sen kauempana kun esimerkiksi Kontulakaan! Yläkerran vuokra koko viikonlopulta 650 € ja yksi päivä 440 € ja väkeä mahtuu 300! Ootteko käyny kattoon Honkalaa?
  18. assa

    Lestadiolais häät. Apua!

    Heipähei! Olen elämäni varrella ollut hyvin monissa lestadiolais-häissä, jos nyt niin voi sanoa, sillä niin monta erilaista tarinaa kun on häitäkin! Pääasiassa mieleen on kuitenkin aina jäänyt lämmin tunnelma ja se kuinka ystävät ovat nähneet vaivaa ohjelman eteen! Tunnelmaan tietysti vaikuttaa paljon se, että usein suvut tuntevat toisensa jo etukäteen. Jokainen pari tehköön juhlastaan omannäköisensä, oli sitten lestadiolainen tai ei! Ja toi meikkaaminen, enempi rupee oleen poikkeus jos ei meikkaa! Tietysti ns. tiukkikset on erikseen, mutta väitän et lessua et välttämättä enää ulkonäön perusteella erota! Vanhoilliset voi olla asia erikseen, mulla on kokemusta vaan esikoislestadiolaisista...
  19. Me ollaan pohdittu samaa asiaa. Mietitty sitä et jos vieraat tulevat autolla kirkolle ja palaavat sitten bussilla takaisin juhlapaikalta, niin mitäs sitten? Tilaavatko he siihen kirkolle sitten taksin vai jatkavatko matkaansa (pitkälle) autollaan? Sekavaa mutta toivottavasti saa jotain selville.
×
×
  • Create New...