Jump to content
Naimisiin.info

Ninia

Morsian
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Ninia's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Annanpas minäkin mielipiteeni tähän kekoon vaikkei edes hääpäivää ole vielä likikään päätetty. Kokemusta kun löytyy vähän lyhkäisestä ja vähän pitkästä suhteesta . Seurustelin kymmenen vuotta exäni kanssa. Hääpäivä oli päätetty ja pukukin jo kaason luona odottamassa. Kutsukortteja väsättäessä tajusin että ei hitto, ei näin, ei tämän ihmisen kanssa. Niin päättyi se suhde. Jälkeenpäin mietittynä, taisi koko 10 vuotta olla sitä pohdintaa ollako vaiko eikö olla. Muutamia vuosia meni välissä kunnes nyt tapasin 4 kuukautta sitten tulevan mieheni. Tiesin siitä ensi hetkestä että perskele.. totahan tässä on odoteltu 30 vuotta. Saman katon alle muutetaan näinä päivinä ja naimisiin menosta puhuttu vakavammin kuin koskaan exäni kanssa, vaikka juomatkin oli tuon kanssa ostettuna häihin valmiiksi. Onko syynä ikä ja se että tapasin sen oikean vasta nyt... en tiedä, mutta sen tiedän että tätä naista viedään kuin... ja minähän en enää odota 10 vuotta!
  2. Täällä käytössä Tripple Dry. Tehokas ja mulla ei ainakaan kirvele!!! Ihanaa kun ei enää tarvitse kulkea kädet kyljissä märkien kainaloiden takia! Saa jopa ostaa sellaisen paidan minkä haluaa ;D
  3. kuulostaa ihan mainokselta
  4. XhanneleX, meillä häät Koitossa. Vuokra 340 egeä. Ulvilan työväentalo.. hassua että en tullut ajatelleeksikaan koko paikkaa kun omaa tilaa etsittiin. Siitä en siis osaa sanoa, kukahan sitä edes vuokraa ???
  5. Ninia

    Tienvarsikyltit, kuvia ja ideoita

    nostan ja pyytelen lisää kuvia
  6. kyllä minäkin ostaisin ison.. en sen vuoksi että mulla olisi varaa ostaa sellainen vaan koska minusta noi lähes kaikki on ollut todella upeita!!!
  7. Marimbassahan on ilmeisesti oma baari joten tuskin sinne saa viedä omia juomia.. Mitään varmaa tietoa minulla ei kuitenkaan ole!!! Kyseisessä paikassa on kuulemma todella olematon tanssilattia ja vain muutama ensimmäisenä parhaan paikan saanut edes näkee lattialle esimerkiksi häävalsiin aikana!!! Tämäkin on täysin kuultua joten voihan olla että tuokin on vain järjestelykysymys!!!
  8. hahhahahha ;D Ihan hillittömiä pukuja!!! Mun pukuni taitaa kulkea aika samaa sarjaa näiden teidän laittamien kanssa... Uhkee ja muhkee, liikaa hörhöjä ja kukkia, liian avonainen ja liikaa helmaa .. No hätä, mä rakastan pukuani ja se riittää !!!
  9. Ninia

    Vaihtoehtoja häänameille?

    Meille kait näin kolmella kynttilällä
  10. Kiitos Caisanne ;D siispä mielikuvitusta peliin Koiton kanssa kun paikkakin on jo kuitenkin varattu ... Meillä talvella häät joten tuo piha ei pääse tunnelmaa pilaamaan... Lunta ja jäätä se olisi joka paikassa kuitenkin!!!
  11. Onko kenelläkään kokemuksia Ruosniemen Koitosta juhlapaikkana? Kerran paikalla käytynä vaikutti ihan kivalta paikalta.. Selkeä, todella siisti ja tilava, mutta entä hääpaikkana, onko saatu viihtyisäksi?
  12. Heippa Merilin Tänään kyselin noista pitopalveluista ja suuren kehun sai Ulvilassa oleva Cafe Hellman. Ilmeisesti ei ole mistään halvimmasta päästä,, mutta ruoka ja palvelu on kuulemma sanoin kuvaamattoman hyvää!!! Heillä on kotisivu.. www.cafehellman.tk Kannattaa kysäistä tarjousta!
  13. Hei Kertokaapa kokemuksianne Porin seudun ( Ulvila, Nakkila jne.) pitopalveluista. Hinnoista ja laaduista!!! Positiivista olen kuullut ainakin Cafe Hellmannin pitopalvelusta...
×
×
  • Create New...