Celine24

Aktiivijäsen
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Celine24

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. NOstellaampas vähän, eli kokemuksia kyseisestä ohjelmasta kaivataan edelleen!
 2. Meillä oli booliin varattu 40litraa kirkasta ja limsaa lantringiksi vaikka kuinka paljon. Tarkkaan en osaa sanoa kuinsa paljon kukin joi, mutta kyllä kukin sai haluamansa määrän. Boolia otti varmaan n.90henkilöä.
 3. Meillä ei mitään häätöppyksiä juuri sattunut, mutta kirkossa ihmiset pääsivät nauramaan(myös minä ja sulho) kun pappi pyysi bestmanilta sormuksia niin betsmanin katse oli juuri alaspäin koska hän tarkisti ottamaansa kuvaa(hänelle oli nakitettu meidän kameran käyttö). Siinä pappi sitten katsoi kysyvästi bestmania ja ilmeisesti bestman havahtui siihen kun pappi oli hiljaa . Tuosta kömmähdyksestä saimme kuulla vierailtakin, mutta se ei ketään haitannut kun häät oli niin rennon oloiset.,,,,,,ja bestman sai otettua hyviä kuvia.
 4. Minulla oli melko pitkä laahus. Kirkosta lähtiessä kaaso nosti sen ylös pariin nappiin jotka olivat noin takapuolen korkeudelle ommeltu. Päivä sujui oikein hyvin vaikkakin tanssiessa saatoin huomaamatta astua kantapäillä laahuksen päälle(vaikkakin se oli napeissa kiinni). Tanssilattialla myös vieraat astuivat muutamia kerotja sen päälle, mutta ihme ja kumma laahus ei todellakaan ollut huonossa kunnossa seuraavana päivänä. Illan aikana toinen napeista kyllä irtosi, mutta sepä neulottiin näppärästi paikalleen.
 5. Meillä meni häihin n.6700euroa. Laskeskeltiin vast ikään koko summa, mutta eipä sitä enää muista. Koska maksoimme häät itse, teemme häämatkan joskus paremmalla ajalla(ja kun olemme saaneet rahaa sukanvarteen), lisäksi valokuvia ei laskettu mukaan, eli siitä tulee noin 400euroa lisää...Ollenkaan ei ole harmittanut häihin kulutetut rahat koska hääpäivä oli paljon parempi mitä edes osasin kuvitella!
 6. Ei onneksi tullut vaikka ne olikin aivan uudet kengät. Jalkojen päällä tuli oltua todella paljon mm.tanssin merkeissä. Lopulta lähdettiinkin häistä pois kun jalat oli jo niin kipeät, mutta se kyllä tuntuikin olevan ko hyvä aika lähteä kun kello näytti aamuviittä!
 7. Minulla oli sama pelko koska oon aika herkkä itkemään tuollaisissa tilanteissa. En tiedä mistä johtui mutta alttarilla olo sujui hyvin, hiukan itketti kun meillä oli lauluesitys kirkossa ja lisäksi muutama kyynel vierähti kun sanoimme tahdon.Ai niin otinhan mienä muutaman pienen kulauksen jägermaisteria.
 8. Jonkinlaista masennusta pelkäsin minäkin, mutta kaikki on mennyt oikein hyvin, eikä mistään masennuksesta ole ollut tietoakaan. Olo on helpottunut kaiken uurastuksen jälkeen ja on todella onnellinen olo.
 9. Kirkkoharjoituksissa ei ollut puhetta pussaamisesta, mutta itse vihkitilaisuudessa me pussattiin sormusten vaihdon jälkeen.
 10. [glb]Meille tulee kartongista leikatut päivänkakkaran kukat, siis valkoinen pohja ja keltainen keskusta johon olen kirjoittanut meidän etunimien kirjaimet(välissä ).[/glb]
 11. Minusta toimivia leikkejä on olemassa mikäli leikin vetäjä osaa hommansa eli ottaa sekä juhlaparin että vieraat huomioon.
 12. Meillä tulee myös se Suvivirren "hääversio" ja sitten lisäksi virsi 135 Jumala loi...
 13. Kahvi ensin ja sitten tanssaamaan....
 14. Meille oli myös tärkeää se että kaikkia vieraat saadaan samaan saliin. Olen ollut sellaisissa häissä joissa osa vieraista joutui toiseen huoneeseen jonne ei siis kuullut eikä nähnyt mitään vaikkakin serenomiamestareille oli käytössä mikit(kaiuttimet olivat vain salissa). Tuohon toiseen huoneeseen joutuneet ihmiset olivat oikeasti loukkaantuneet koska tunsivat itsensä huonompiarvoisiksi. Täytyy sanoa että kyllä itsekkin häissä toivon pääseväni samaan huoneeseen muiden vieraiden kanssa.
 15. Samaa mieltä olen Naksukan ja Trinity79:n kanssa.