Celine24

Aktiivijäsen
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Celine24

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kyllä mekin oltiin ihan kivassa pikkuhuppelissa.Sen verran sievästi otettiin että ei ollut seuraavana päivänä huonoa oloa ja jaksettiin hyvillä mielin siivota hääpaikkaa.
 2. NOstellaampas vähän, eli kokemuksia kyseisestä ohjelmasta kaivataan edelleen!
 3. Meillä oli booliin varattu 40litraa kirkasta ja limsaa lantringiksi vaikka kuinka paljon. Tarkkaan en osaa sanoa kuinsa paljon kukin joi, mutta kyllä kukin sai haluamansa määrän. Boolia otti varmaan n.90henkilöä.
 4. Meillä ei mitään häätöppyksiä juuri sattunut, mutta kirkossa ihmiset pääsivät nauramaan(myös minä ja sulho) kun pappi pyysi bestmanilta sormuksia niin betsmanin katse oli juuri alaspäin koska hän tarkisti ottamaansa kuvaa(hänelle oli nakitettu meidän kameran käyttö). Siinä pappi sitten katsoi kysyvästi bestmania ja ilmeisesti bestman havahtui siihen kun pappi oli hiljaa . Tuosta kömmähdyksestä saimme kuulla vierailtakin, mutta se ei ketään haitannut kun häät oli niin rennon oloiset.,,,,,,ja bestman sai otettua hyviä kuvia.
 5. Minulla oli melko pitkä laahus. Kirkosta lähtiessä kaaso nosti sen ylös pariin nappiin jotka olivat noin takapuolen korkeudelle ommeltu. Päivä sujui oikein hyvin vaikkakin tanssiessa saatoin huomaamatta astua kantapäillä laahuksen päälle(vaikkakin se oli napeissa kiinni). Tanssilattialla myös vieraat astuivat muutamia kerotja sen päälle, mutta ihme ja kumma laahus ei todellakaan ollut huonossa kunnossa seuraavana päivänä. Illan aikana toinen napeista kyllä irtosi, mutta sepä neulottiin näppärästi paikalleen.
 6. Meidän hääpäivä oli täydellinen.Kaikki meni niinkuin oli suunniteltu esim.pitopalvelu hoiti hommansa todella hyvin, ohjelmaa oli tarpeeksi, tanssia ja karaokea, ihmisillä hauskaa....Hetkeäkään en vaihtaisi pois!
 7. Meillä meni häihin n.6700euroa. Laskeskeltiin vast ikään koko summa, mutta eipä sitä enää muista. Koska maksoimme häät itse, teemme häämatkan joskus paremmalla ajalla(ja kun olemme saaneet rahaa sukanvarteen), lisäksi valokuvia ei laskettu mukaan, eli siitä tulee noin 400euroa lisää...Ollenkaan ei ole harmittanut häihin kulutetut rahat koska hääpäivä oli paljon parempi mitä edes osasin kuvitella!
 8. Meillä oli vieraita 140. Rahaa emme toivoneet, mutta yllätykseksemme saimme melkein 1000ekeä sekä kaikki lahjalistassa olleet lahjat ja muuta ylimääräistäkin.
 9. MIehen työpaikka muisti melko suurella rahasummalla. Itse olin pettynyt ettei minun työtoverit muistaneet ilmeisesti vain siitä syystä että minulla ei ole vakituista työpaikkaa.
 10. Ei onneksi tullut vaikka ne olikin aivan uudet kengät. Jalkojen päällä tuli oltua todella paljon mm.tanssin merkeissä. Lopulta lähdettiinkin häistä pois kun jalat oli jo niin kipeät, mutta se kyllä tuntuikin olevan ko hyvä aika lähteä kun kello näytti aamuviittä!
 11. Minulla oli sama pelko koska oon aika herkkä itkemään tuollaisissa tilanteissa. En tiedä mistä johtui mutta alttarilla olo sujui hyvin, hiukan itketti kun meillä oli lauluesitys kirkossa ja lisäksi muutama kyynel vierähti kun sanoimme tahdon.Ai niin otinhan mienä muutaman pienen kulauksen jägermaisteria.
 12. Jonkinlaista masennusta pelkäsin minäkin, mutta kaikki on mennyt oikein hyvin, eikä mistään masennuksesta ole ollut tietoakaan. Olo on helpottunut kaiken uurastuksen jälkeen ja on todella onnellinen olo.
 13. Kirkkoharjoituksissa ei ollut puhetta pussaamisesta, mutta itse vihkitilaisuudessa me pussattiin sormusten vaihdon jälkeen.
 14. [glb]Meille tulee kartongista leikatut päivänkakkaran kukat, siis valkoinen pohja ja keltainen keskusta johon olen kirjoittanut meidän etunimien kirjaimet(välissä ).[/glb]
 15. Minusta toimivia leikkejä on olemassa mikäli leikin vetäjä osaa hommansa eli ottaa sekä juhlaparin että vieraat huomioon.