Jump to content
Naimisiin.info

Celine24

Aktiivijäsen
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Celine24 kaikki viestit

  1. Celine24

    HÄÄNÄYTELMÄ?????

    NOstellaampas vähän, eli kokemuksia kyseisestä ohjelmasta kaivataan edelleen!
  2. Meillä oli booliin varattu 40litraa kirkasta ja limsaa lantringiksi vaikka kuinka paljon. Tarkkaan en osaa sanoa kuinsa paljon kukin joi, mutta kyllä kukin sai haluamansa määrän. Boolia otti varmaan n.90henkilöä.
  3. Celine24

    Häätöppäyksiä?

    Meillä ei mitään häätöppyksiä juuri sattunut, mutta kirkossa ihmiset pääsivät nauramaan(myös minä ja sulho) kun pappi pyysi bestmanilta sormuksia niin betsmanin katse oli juuri alaspäin koska hän tarkisti ottamaansa kuvaa(hänelle oli nakitettu meidän kameran käyttö). Siinä pappi sitten katsoi kysyvästi bestmania ja ilmeisesti bestman havahtui siihen kun pappi oli hiljaa . Tuosta kömmähdyksestä saimme kuulla vierailtakin, mutta se ei ketään haitannut kun häät oli niin rennon oloiset.,,,,,,ja bestman sai otettua hyviä kuvia.
  4. Minulla oli melko pitkä laahus. Kirkosta lähtiessä kaaso nosti sen ylös pariin nappiin jotka olivat noin takapuolen korkeudelle ommeltu. Päivä sujui oikein hyvin vaikkakin tanssiessa saatoin huomaamatta astua kantapäillä laahuksen päälle(vaikkakin se oli napeissa kiinni). Tanssilattialla myös vieraat astuivat muutamia kerotja sen päälle, mutta ihme ja kumma laahus ei todellakaan ollut huonossa kunnossa seuraavana päivänä. Illan aikana toinen napeista kyllä irtosi, mutta sepä neulottiin näppärästi paikalleen.
  5. Meillä meni häihin n.6700euroa. Laskeskeltiin vast ikään koko summa, mutta eipä sitä enää muista. Koska maksoimme häät itse, teemme häämatkan joskus paremmalla ajalla(ja kun olemme saaneet rahaa sukanvarteen), lisäksi valokuvia ei laskettu mukaan, eli siitä tulee noin 400euroa lisää...Ollenkaan ei ole harmittanut häihin kulutetut rahat koska hääpäivä oli paljon parempi mitä edes osasin kuvitella!
  6. Celine24

    tuliko rakkulat varpaisiin ?

    Ei onneksi tullut vaikka ne olikin aivan uudet kengät. Jalkojen päällä tuli oltua todella paljon mm.tanssin merkeissä. Lopulta lähdettiinkin häistä pois kun jalat oli jo niin kipeät, mutta se kyllä tuntuikin olevan ko hyvä aika lähteä kun kello näytti aamuviittä!
  7. Minulla oli sama pelko koska oon aika herkkä itkemään tuollaisissa tilanteissa. En tiedä mistä johtui mutta alttarilla olo sujui hyvin, hiukan itketti kun meillä oli lauluesitys kirkossa ja lisäksi muutama kyynel vierähti kun sanoimme tahdon.Ai niin otinhan mienä muutaman pienen kulauksen jägermaisteria.
  8. Jonkinlaista masennusta pelkäsin minäkin, mutta kaikki on mennyt oikein hyvin, eikä mistään masennuksesta ole ollut tietoakaan. Olo on helpottunut kaiken uurastuksen jälkeen ja on todella onnellinen olo.
  9. Celine24

    Suuteloittako kirkossa?

    Kirkkoharjoituksissa ei ollut puhetta pussaamisesta, mutta itse vihkitilaisuudessa me pussattiin sormusten vaihdon jälkeen.
  10. [glb]Meille tulee kartongista leikatut päivänkakkaran kukat, siis valkoinen pohja ja keltainen keskusta johon olen kirjoittanut meidän etunimien kirjaimet(välissä ).[/glb]
  11. Minusta toimivia leikkejä on olemassa mikäli leikin vetäjä osaa hommansa eli ottaa sekä juhlaparin että vieraat huomioon.
  12. Celine24

    Mikä virsi kirkkoon?

    Meillä tulee myös se Suvivirren "hääversio" ja sitten lisäksi virsi 135 Jumala loi...
  13. Kahvi ensin ja sitten tanssaamaan....
  14. Meille oli myös tärkeää se että kaikkia vieraat saadaan samaan saliin. Olen ollut sellaisissa häissä joissa osa vieraista joutui toiseen huoneeseen jonne ei siis kuullut eikä nähnyt mitään vaikkakin serenomiamestareille oli käytössä mikit(kaiuttimet olivat vain salissa). Tuohon toiseen huoneeseen joutuneet ihmiset olivat oikeasti loukkaantuneet koska tunsivat itsensä huonompiarvoisiksi. Täytyy sanoa että kyllä itsekkin häissä toivon pääseväni samaan huoneeseen muiden vieraiden kanssa.
  15. Samaa mieltä olen Naksukan ja Trinity79:n kanssa.
  16. Celine24

    Häävalssien sanoja

    SINUN KANSSASI Aamuaurinko säteensä niitylle luo, päivä tärkeä meille kun koittaa. Luonto kauneimman huntunsa meille nyt suo, kellot kun kutsuen soittaa. Kirkon portaille johdattaa rinnalles tie, sieltä yhteinen onnemme alkaan, jälkeen aamenen kulkumme juhlaan se vie, valssin tään todeksi muuttaa. Sinun kanssasi tahdon mä kulkea ain, sinut tuntea tahdon mä ain rinnallain, päivä jokainen lahjamme yhteinen on, kulku kahden on voittamaton. Sinun silmiisi katson ja tiedän mä sen, sinun kanssasi vain olen onnellinen, tule virelläin kulkemaan elämän tie, meidät onnehen suurimpaan vie. Sinun kanssasi tahdon mä kulkea ain..... ...........suurimpaan vie. Tule vierelläin kulkemaan elämän tie, meidät onnehen suurimpaan vie. En ole aivan varma laulun tekijästä, mutta luulisin sen olevan Simo Silmun ????YÖLINTU on ainut bändi jonka olen kuullut soittavan tämän ja se löytyykin heidän levyltä.
  17. Celine24

    Kanarian saaret -taivas vai helvetti?

    Minä olin viimevuoden maaliskuussa Kanarialla Puerto Ricossa ja silloin kyllä oli lämmintä.Useimmiten päivälämpötila oli 30:ssä! Tykästyin kovasti siihen paikkaan vaikkakin pari viimeistä päivää alkoi ärsyttämään syömään mennessä ne "sisäänheittäjät". Loma oli erittäin antoisa ja Suomeen palasi joukko ruskettuneita ja lomasta nauttineita ihmisiä. :)
  18. Celine24

    Kaason ikä

    Toinen kaasoni onvuotta nuorempi(23v.) ja toinen(32v.). Molemmat kaasoni tuntevat minut erittäin hyvin, ovathan he parhaita kavereitani.
  19. Celine24

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Itse ostan kaasoille käsirenkaat ja bestmanille luultavasti taskumatin tai kalvosinnapit.Lahjat annan hääpäivän aamuna.
  20. Celine24

    Sulhasten suusta

    Hei kaikille!Kylläpäs oli mukava lukia näitä juttuja, niistä sai hyvät naurut ;D Mukava huomata etten ole ainoa jonka sulho on yhtä kiinnostunut häiden järjestelemisistä ja ajattelee että niiden järjestäminen ei ole kovinkaan vaikeaa ja aikaa vievää. Olenkin sopinut hänen kanssa että hoidan järjestelyt ja niin kauhealta kuin se kuulostaa hän huolehtii rahat(otamme häitä varten pienen lainan)...............................Mietin itsekseni hänen häävaatetusta ja päädyin ehdottamaan sakettia.Ajattelin että hän ei innostu saketista, koska hänen veljensäkin on vihitty tummassa puvussa.Mutta kuinkas kävikään: hän innostui saketista niin että tahtoo saada myös siihen "silinterihatun"(itse en mitään hattua hänelle halua :-[). Menemme tällä viikolla katsomaan niitä saketteja, toivon että hän silloin unohtaa koko hattu-jutun.......
×
×
  • Create New...