Talventytto

Rouva
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

About Talventytto

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me ollaan lähdössä häämatkalle Pargaan 21.8.-4.9., matkanjärjestäjänä Tjäreborg. Ootan matkaa jo hirveästi! Veljeni on käynyt paikassa kaksi kertaa ja on kehunut sitä kovasti. Hänen ehdotuksestaan olemme nyt menossa ainakin käymään Korfulla ja vuokraamassa auton jolla voi ajella lähiseudulla. Lisäksi luin Kreikka.net:stä että Paxos/Antipaxos-reissu olisi myös kiva, mutta kuulemma melko kallis. Enää vajaa kuukausi!
 2. Mä kysyin tuota ajokorttiasiaa, kun mulla on väliaikainen kortti vielä ja vasta kesäkuussa saan sen lopullisen ajokortin. Sanoivat poliisista ettei tarvitse muutaman kuukauden takia korttia uusia, vaan voin olla tämän ajan vanhalla kortilla ja pidän sitten uutta passia vaikka mukana jos joku mut pysäyttää. Talventytto = Rouva A
 3. Mä en ottaisi rakennekynsiä. Eivät kestäneet mun menossa. En maksaisi niin paljon bändistä, koska vieraat eivät arvostaneet kovinkaan paljon. Ennemmin dj ja rauhallista jutteluaikaa. Eipä tässä ainakaan vielä ole muut asiat harmittaneet.
 4. Hymyilin ja itkin koko matkan. Mutta kuulemma itkin hillitysti.
 5. Meillä menee n 450 euroa. Aikuisia bileissä on reilut sata.
 6. Taannoisissa ainejärjestön juhlissa käytimme Peten Pitoässiä. Hintaa tuli juhlavalle Lappi-menulle muistaakseni n. 24 e/naama. Tosin meillä oli vieraita yli 200, mikä laski hintaa per nassu. Homma toimi moitteettomasti pitopalvelun kanssa, tosin keittiön likaisuus ja toimimattomuus aiheuttivat heille päänvaivaa ja kokki oli melko kauhuissaan paikan kunnosta.
 7. Varoituksen sana tästä paikasta; Meidän ainejärjestö piti vuosijuhlansa ko. paikassa tän vuoden lokakuussa. Varasin tilan meille vuosi sitten ja käytiin paikassa useaan kertaan. Joka kerralla huomautimme jostain asiasta ja puutteet luvattiin hoitaa. Kun ensimmäisen kerran näimme paikan, salin lattia oli huonossa kunnossa ja samoin sivutilan täysin remontissa. Meille luvattiin, että tila olisi moitteettomassa kunnossa juhlaamme mennessä. Kävimme tilassa elokuussa, jolloin lattia oli edelleen kauheassa kunnossa. Tänä aikana vastuuhenkilö oli vaihtunut. PItopalvelumme piti tilan vuokraajaan myös yhteyttä ja heille luvattiin toimiva ja siisti keittiö. Meille luvattiin täysin tyhjä sivutila ja siisti sali. Juhlapaikan aamuna kun saavuimme paikalle, sivutila oli täynnä roinaa ja keittiö rakennuspölyn peitossa. Jouduimme peittämään tilan sermeillä, jotka onneksi saimme ilmaiseksi. Vuokrakalusteet tulivat myöhässä ja johtajamies oli erittäin epäystävällinen. Kävimme myöhemmin sähköpostikeskustelua, jossa valitimme pitämättömistä lupauksista. Johtaja vastasi erittäin epäkorrektisti ja haukkui järjestäjiämme ym. En siis voi juurikaa suositella paikkaa kellekään
 8. Soittelin keväällä Tikkurilan seurakuntaan ja he sanoivat että ulkopaikkakuntalaiset pääsevät varaamaan ensi vuoden aikoja vasta tammikuun alussa, mutta kuitenkin 4 kuukautta ennen häitä. Meillä on helmihäät suunnitelmissa ja saadaan varata siis kirkko lokakuun lopulla. Mutta kesähäitä haluaville siis vasta tammikuun alussa jaetaan varausaikoja.
 9. Mä painiskelen vähän samanlaisten ongelmien kanssa, tosin onneksi on vielä aikaa kun kutsut lähetetään vasta joulun alla. Kutsulista on aikalailla päätetty ja mukana on joitain kavereita. Meillä on kummallakin suuri suku ja tilan koon vuoksi juhlijoita ei mukaan mahdu kuin 140. Kutsuttavat kaverit ovat siis niitä läheisimpiä, vaikka toki olisi muitakin tulijoita. Yksi kutsutuista tytöistä on saanut päähänsä, että tottakai meidän pitää kutsua kaksi muuta kaveria. Me emme ole heidän kanssaan juurikaan tekemisissä, mutta kuuluvat samaan kaveripiiriin. Tämä kaverini on jo puhunut häistä heidän kanssaan. Nyt kun vihjaisin ettei oltaisi kutsumassa näitä tyyppejä, niin tämä kutsuttu kaveri on hermostunut koska ovat hänen hyviä kavereitaan ja kuulemma pitäisi kutsua. Raivostuttaa tällainen ihmisten asenne..
 10. Me ollaan juteltu sekä kaason että bestmanin kanssa hommista ja jotain tällaista ollaan ajateltu Kaaso: - henkinen tuki - askarteluapu (tykkää kovasti ja tehokas kuin mikä) - auttaa koristelussa edellisenä iltana - järjestää jotain ohjelmaa jos siltä tuntuu - ja kenties järjestää polttarit yhdessä muiden kavereiden kanssa BM - Miehen tuki ja turva - suunnittelee jotain ohjelmaa häihin yhdessä veljeni kanssa - ajaa hääauton juhlapaikkaan - järkkää sulkin polttarit Yritetään itse tehdä mahdollisimman paljon, etteivät avustajat rasitu. Me kuitenkin järjestämme juhlat vieraille eivätkö he meille..
 11. Mun polttarien ajankohta saa mieluusti olla mun tiedossa. Olen niin neuroottinen, etten kestä ajatusta että joku tulee repimään mut kesken aamu-unien ja joutuisin lähtemään tukka pystyssä jonnekin. Tai että joku (sulho) pakkaisi mun laukun ja unohtaisi jotain olennaista.
 12. Vielä lisää tulevasta anopista: Kun pidimme hääpalaverin, missä sovimme rahoista, yhdessä anopin ja vanhempieni kanssa, anopilla oli vaan valittamista. Ensimmäisenä sanoi, että talvi on ajankohtana ongelma. Ja sitten alkoi puhua kuinka tietää sellaisen ja sellaisen hyvän paikan, missä on niin ihanaa kesällä..Silloin piti hengitellä syvään. Lisäksi oli sanottavaa niin koristeluun kuin ruokaan. Pitää kuulemma olla porsaan sisäfilettä, vaikka juuri olin sanonut etten itse välitä porsaasta pääruokana..
 13. Mulla on alkanut nyt vähän pinna palaa.. Ollaan varmistettu pitopalvelu, joka tiedettiin hyväksi ja samalla myös edulliseksi. Nyt anoppi on hoitanut omaa "pitopalvelua" eli kysellyt paria keittiöemäntää hommiin. Halutaan miehen kanssa saada oikea pitopalvelu, jotta ei tarvitse kantaa mitään huolta, mutta anoppi ei usko vaan sanoo, että jos ovat halvempia. Ei kovin paljon halvemmaksi meidän menuta saa, tai sitten on jotain halvempaa ruokaa..Nyt oli mies sanonut, että pitopalvelu on hoidossa, piste. Huoh. En halua, että kummankaan vanhemmat sekaantuvat hääjärjestelyihin millään lailla. He maksavat oman osansa ja olemme luvanneet pysyä budjetissa ja vieraslista on laadittu myös heidän toiveet lukuun ottaen. Kuitenkin kyseessä on meidän järjestämät häät, joten haluamme itse päättää mitä vieraille tarjotaan ja kuka siellä on soittamassa jne. Suurimmat vaikeudet ovat vasta tulossa...voisin veikata että ennen vuodenvaihdetta olen jo hermoromahduksen partaalla etenkin anopin kanssa. Vaikeaa kun on sanoa suoraan asioista toisin kuin omille vanhemmille.
 14. Juuri varattiin juhlapaikaksi Helsingin lauttasaaresta Poliisien kesäkoti. Vuokrahinta suhteilla huimat 195 euroa.