HappyPhantom

Aktiivijäsen
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

About HappyPhantom

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meidän häissä oli juurikin tämä juoksuralli ja portaissa tömistely juurikin silloin kun esim. kaasolla tai bestmanilla oli asiaa ja he yrittivät saada ääntä kuuluviin. No, minäpäs sitten hääpuvussani kävin hieman ojentamassa lapsia, mikä on lapsille varmastikin traumaattisempaa kuin se että omat vanhemmat kävisivät sanomassa, että nyt rauha maahan. Ggrr! Tämä kuulostaa kamalalta, se oli ihanassa päivässä pieni juttu... Summa summarum: lapsiperheet syrjempään, please.
 2. Tampereen kaupunki vuokraa työpaikkaruokaloitaan viikonlopuiksi. Esim. Keskustorilla sijaitseva Frenkellin ruokala vetää väkeä noin 180.
 3. Olipas mukava löytää keskustelusta oma viesti 1½ vuoden takaa. Näin häiden jälkeen voin sanoa, että häät ilman leikkejä toimivat ja hyvin. Vieraat kiittelivät vapautuneesta tunnelmasta ja oikein nolotti saada niin positiivista palautetta. Vieraiden viihtymiseen ei siis todellakaan tarvita klovneja, taikatemppuja ja suuria elämyksiä. Hyvä musiikki, ruoka ja ilmapiiri riittää!
 4. Käytin hääpäivänäni Biothermin Pure Deo -deodoranttia ja avot! En lisäillyt dödöä koko päivänä ja kainalot säilyivät kuivina lähes 24 tuntia. Tuote ei tehnyt valkoisia laikkua värilliseen pukuun, suosittelen! Hintaa tosin oli lähes 20 euroa, mutta maksoin mieluusti sen hinnan mielenrauhasta ja mukavuudesta.
 5. Suosittelen Kahvila-Ravintola Maukasta. Se sijaitsee vain kivenheiton päässä kaupungista. Kannattaa kysellä myös ruokia. Yhteystiedot: Itsenäisyydenkatu 17 a, 33500 Tampere Puh: 03 261 7066
 6. Tarjoamme viinit pulloista. Mielestämme se on jotenkin tyylikkäämpää isossa juhlassa. Loppuillasta voisin harkita laatikkoviinejä, mutta mitä todennäköisimmin ostamme vain pulloja.
 7. Olen Katja A:n kanssa samoilla linjoilla. Teetin sormuksen toisaalla ja säästin reilut 600 euroa. Kyseessä on lähes identtinen sormus ja vielä vähän isommalla timantilla. Eli vertailkaa hintoja!
 8. Tein juuri kakun, jonka väliin tuli mössättyä vadelmaa, paljon rahkakermavaahtoa ja päälle boysenmarjaa hyytelösokerilla, tietenkin. Kostutin pohjan maidolla, johon oli sekoitettu vaniljasokeria. Tosi kaunis kakku ja teki kauppansa!
 9. Ismon Rakkaudesta ja Love Story -elokuvan tunnari.
 10. EI rahankeruulle tulee täältäkin. Todella tökeröä. Yleensä vieraat ovat panostaneet lahjoihin, joten olisi jotenkin noloa kerjätä rahaa vielä lisäksi.
 11. Meille tulee ensimmäiseksi valssiksi "That's Amore". Toiseksi haluaisin Kummisedän teemabiisin (Godfather Waltz), mutta se on aika hidas. Katsotaan miten käy.
 12. Komppaan Tepeä. En käsitä, miten joku voi ottaa pukukoodin loukkauksena, sivistäkää minua. Sehän kohteliasta ja vieraita huomioon ottavaa toimintaa. Ei tarvitse miettiä, että mitenkäs se etiketti nyt menikään...
 13. Kiva kuulla! Olen Tilisanssin ruuasta kuullut vain hyvää, mutta edelleen tuo visuaalisuus mietityttää. Täytyy varmaan tähdentää sen tärkeyttä loputtomiin.
 14. Olen ollut Litukalla häissä joskus vuosia sitten. Juhlatila oli melko tilava ja salissa oli lava bändille. Paikka on valitettavasti aika nuhjuinen, mutta nämä ovat niitä makuasioita. Pihapiiri ei ole kauhean viihtyisä, koska vierestä menee tosiaan se iso tie. Paikasta jäi ihan hyvä kuva, mutten omia häitä järjestäisi kyläkoulumaisuuden ja liikennemelun takia.