Pheebo

Rouva
  • Viestit

    85
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Pheebo

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Menemme toisella paikkakunnalla naimisiin, mutta pappi tulee meidän omasta seurakunnasta. Mulle on epäselvää, että kuuluuko meidän maksaa hänen matkakulut ym. Kirkkoherranvirastosta sanoivat, että pitää kysyä papilta itseltään. Eli eikö hän saa mitään korvausta työnantajalta tuosta vihkimisestä? Miten te muut olette toimineet? Entä oletteko kutsuneet papin hääjuhlaan? Mietin että kun hän meidän takia tulee toiselle paikkakunnalle, niin olisiko fiksua pyytää juhlaan, että saa edes syödäkseen. Niin ja tällä asialla alkaa jo olla kiire!
  2. Ekalla kerralla oli polttarit ja myös nyt. Mutta ei enää rooliasuja ja nolausta. Toivottavasti kaasot ovat ottaneet toiveeni huomioon.
  3. Minäkin ajattelin kävellä käytävää ihan yksin.
  4. Tykkään myös todella paljon emean puvusta! Tosi upee! Aivan ihana kangas. Eikä mun mielestä tasapaksu ollenkaan. Mulla myös suora vartalo ja merenneitopuku ja kyllä niillä nyöreillä saa kummasti kiristettyä mullekkin kurvit.
  5. Vieheet tulee sulhaselle, BM:lle, molempien vanhemmille ja mun pojalle. Kaasoille tulee ehkä rannekukat.
  6. Eikö kellään olis kuvaa gladioluksesta hääkimppuna siis sellaisena käsivarsikimppuna?
  7. Mäkin kaipailen 8h tuikkuja? ei oo missään tullu vastaan.
  8. Tähän päädyin! '
  9. Htikkis: Mä ottaisin kyllä ehdottomasti sen Modecan puvun. Ihanempi helma ja yläosakin istuu paremmin. Mun mielestä kauniimpi kokonaisuus.
  10. Ihana lukea teidän kommentteja! Kiitos! Soitan huomenna RosAmoriin ja pyydän, että varaavat mulle tuon 1.vaihtoehdon. Kiitos kun sain teiltä vahvistusta päätökseeni.
  11. Kiitos teille (myös Kittyn miehelle) kommenteista! Lisää saa kommentoida. Puku nro 2 ei ehkä ihan pääse tuossa oikeuksiinsa. Mulla oli oikein kunnon kurvit se puku päällä, mut jotenki vaan heti ihastuin tuohon ekaan pukuun. Se oli enempi glamour ja filmitähtityyliä. Eka puku on Alluren ja toinen True Bride. Puvut löytyivät Seinäjoelta RosAmorista. Suosittelen! Ihana liike, hienot uudet tilat ja mahtava palvelu!
  12. Kumpi puku kauniimpi/parempi mun vartalolle? VAI Huomaatte varmaan kumpi on mun suosikki! Kaaso oli sitä mieltä, että jälkimmäinen puku sopis paremmin tai imartelee paremmin kroppaa.
  13. Mulle tulee Fresa Aivan jumalainen! Hieman kalliimpi mitä olin aatellu.
  14. Antti varattu häihimme 4.8.2012 (dokumentaarinen kuvaus koko päivän Vaasassa). Halusin olla hyvissäajoin asialla. Uskon, että teimme oikean valinnan. Kuviin haluamme häissä panostaa ja ihastuin ikihyviksi Antin kuviin.
  15. Tuo Pronoviaksen Fresa (eka laittamani kuva) oli aivan mielettömän ihana ja sexy. En varmasti löydä parempaa vaihtoehtoa.