Pheebo

Rouva
 • Content count

  85
 • Joined

 • Last visited

About Pheebo

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Menemme toisella paikkakunnalla naimisiin, mutta pappi tulee meidän omasta seurakunnasta. Mulle on epäselvää, että kuuluuko meidän maksaa hänen matkakulut ym. Kirkkoherranvirastosta sanoivat, että pitää kysyä papilta itseltään. Eli eikö hän saa mitään korvausta työnantajalta tuosta vihkimisestä? Miten te muut olette toimineet? Entä oletteko kutsuneet papin hääjuhlaan? Mietin että kun hän meidän takia tulee toiselle paikkakunnalle, niin olisiko fiksua pyytää juhlaan, että saa edes syödäkseen. Niin ja tällä asialla alkaa jo olla kiire!
 2. Ekalla kerralla oli polttarit ja myös nyt. Mutta ei enää rooliasuja ja nolausta. Toivottavasti kaasot ovat ottaneet toiveeni huomioon.
 3. Minäkin ajattelin kävellä käytävää ihan yksin.
 4. Tykkään myös todella paljon emean puvusta! Tosi upee! Aivan ihana kangas. Eikä mun mielestä tasapaksu ollenkaan. Mulla myös suora vartalo ja merenneitopuku ja kyllä niillä nyöreillä saa kummasti kiristettyä mullekkin kurvit.
 5. Kiitos Redrika! Ekan kuvan kimppu miellyttää tosi paljon. Gladiolusta ilmeisesti pääasiassa? Toinen suosikki on ruusu.
 6. Kysynpäs minäkin neuvoa kun Redrikalla on niin hyviä ehdotuksia. Eli olen miettinyt pukuni kanssa jotain pyöreää valkoista kimppua jossa olisi nauha varressa ja ehkä jotain strassikoristeita (siis varressa). En osaa päättää mitä valkoista kukkaa kimpussa olisi. Olisko vaan yhtä vai useampaa... Ja saako ruusua tarpeeksi valkoisena ku en halua että se on yhtään kellertävä? Saako gardeniaa Suomessa? En ole koskaan törmännyt siihen. Nyt oon alannut epäröimään, että josko sittenkin käsivarsikimppu esim. valkoisesta gladioluksesta ,kun sitä tulee juhlapaikallekin. En ole onnistunut löytämään yhtään käsivarsikimppua gladioluksesta. Tämä orgideakimppu on myös ihana! En tiedä onko se virallisesti käsivarsikimppu. Eli mitä suosittelette! Mä oon ihan sekasi tässä kimppuasiassa. Puvussa ja koruissa mulla on aika paljo blingblingiä niin pitäiskö kimpun olla simppelimpi? Muoks. En halua että kimppu on liian romanttinen joten siksi epäröin esim. ruusua. Mutta glamouria kimpussa kyllä sais olla! Tämä alkoi miellyttämään tosi paljon:
 7. Vieheet tulee sulhaselle, BM:lle, molempien vanhemmille ja mun pojalle. Kaasoille tulee ehkä rannekukat.
 8. Eikö kellään olis kuvaa gladioluksesta hääkimppuna siis sellaisena käsivarsikimppuna?
 9. Mäkin kaipailen 8h tuikkuja? ei oo missään tullu vastaan.
 10. Tähän päädyin! '
 11. Htikkis: Mä ottaisin kyllä ehdottomasti sen Modecan puvun. Ihanempi helma ja yläosakin istuu paremmin. Mun mielestä kauniimpi kokonaisuus.
 12. Ihana lukea teidän kommentteja! Kiitos! Soitan huomenna RosAmoriin ja pyydän, että varaavat mulle tuon 1.vaihtoehdon. Kiitos kun sain teiltä vahvistusta päätökseeni.
 13. Kiitos teille (myös Kittyn miehelle) kommenteista! Lisää saa kommentoida. Puku nro 2 ei ehkä ihan pääse tuossa oikeuksiinsa. Mulla oli oikein kunnon kurvit se puku päällä, mut jotenki vaan heti ihastuin tuohon ekaan pukuun. Se oli enempi glamour ja filmitähtityyliä. Eka puku on Alluren ja toinen True Bride. Puvut löytyivät Seinäjoelta RosAmorista. Suosittelen! Ihana liike, hienot uudet tilat ja mahtava palvelu!
 14. Kumpi puku kauniimpi/parempi mun vartalolle? VAI Huomaatte varmaan kumpi on mun suosikki! Kaaso oli sitä mieltä, että jälkimmäinen puku sopis paremmin tai imartelee paremmin kroppaa.
 15. Mulle tulee Fresa Aivan jumalainen! Hieman kalliimpi mitä olin aatellu.