aplari

Rouva
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About aplari

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Käsittääkseni jostain morsiusliikkeistä saa isoja valkoisia, mutta hintaa varmaan sit onkin aika reilusti...
 2. Taisin saada viime kesän häihin gladioluksia n. 1,50€/kpl kun ostin 80 kpl.
 3. Sateenvarjo vaan mukaan, sit tulee ainakin persoonallisia kuvia! Oon jossain täällä nähnyt kuvan jossa sateenvarjo on saman värinen (pinkki) kuin morsiammen kangät ja kukat, ihan kivan näkösiä kuvia. Meiän kuvaaja ehdotti sateen varalle hääautoa kuvauspaikaksi.
 4. Käsittääkseni noista hinnoista pystyy karsimaan ainakin pöytäliinojen ja servettien osalta. Meille ainakin sanottiin et paperiset olis saanu velotuksetta. Jos juhlat ei kestä hirveen kauaa niin yöruokaa ei tarvita kun kaikki on täynnä buffan hyvistä antimista. Vaikka aika pieniä eriähän noi loppujen lopuksi on siinä loppulaskussa..
 5. Pesetin pukuni SOL-pesulassa, helma mielestäni lähes yhtä likainen kuin viedessä. Eikä siis ollut viedessäkään mitenkään paha, häät olivat kuivana kesäpäivänä. Aion laittaa reklamaation.
 6. Juhlimme Keilaranassa elokuussa 06, hyvää palvelua, hyvää ruokaa, homma toimi ja henkilökunta oli ystävällistä. Saimme olla paikan päällä pe klo 14-22 ja la klo 14.30 alkaen kun juhla alkoi klo 17. Kakusta täytyy antaa sen verran palautetta että liivatteen käyttö ei ollut ihan onnistunut ja kakku uhkasi valua alas, itse en sitä tosin huomannut juhlassa vaan vasta valokuvista ja muiden puheista Tj (kakun leipoja) pahoitteli kakun ulkonäköä jälkikäteen kun haimme yli jääneitä juomia kotiin. Kakku oli juustokakku jossa runsaasti vadelmia päällä (tosi hyvää), Kakkua ei ollut listassa mutta kun juttelimme tj:n kanssa viikkoa ennen häitä ja hän lupasi tehdä toiveideni mukaisen kakun ;D Ärsyttämään jäi vain se, että kun kaikesta, paitsi tilavuokrasta laskutettiin erikseen (menut, tarjoilijoiden palkat sekä lautas- ja pöytäliinat), oli hinta loppujen lopuksi melko lailla korkeampi kuin mitä ihan aluksi laskeskelin. Olen silti erittäin tyytyväinen että valitsimme Keilarannan, paikka oli sen arvoinen. Vieraita meillä oli 101 ja tanssimaan mahduttiin ylätasanteella ilman pöytien roudaamista.
 7. Kannattaa ehdottomasti nimetä useampi päävalokuvaaja juhlaan, esim sulhon isä, yhteinen kaveri ja sun sukulaunan (täti serkku tms.) Haluat varmasti kuvia juhlasta ja vieraista ja ihmisillä on tapana kuvata omia tuttujaan, joka porukasta siis joku. Etsi etukäteen kuvia joista pidät, näytä ne potretit ottavalle kuvaajalle ja selitä mistä erityisesti pidät kuvissa. Esimerkkinä, haluatko kuvan jossa seisotte vierekkäin ja katsotte kameraan vai kenties pusukuvan tai halikuvan tai "tulevaisuuteen" katsovan kuvan. Asentoja kannattaa myös miettiä etukäteen.
 8. Jos ette aja suoraan hääpaikalle niin hääautoon kannattaa ottaa kamera! Me tajuttiin vasta autossa et ei oo mukana kameraa eikä ees kännykameraa, ja söpöstä shamppanja+lasit+suklaakonvehtikorista ja siitä kun juomme shamppanjaa, putsaamme itseämme riisistä, ja odottolemme että vieraat pääsevät juhlapaikalle ei ole kuvia Noh, jotain pitää vaan muistaa ilman kuvia! Jos vasta suunnittelet kuvausta niin kannatta pyytää vaikka autokuskia ottamaan kamera mukaan
 9. Onko tietoa mistä läpinäkyviä kampoja löytyy? Ja mielipiteitä noista tanssijan laittamista kuvista, onko toi ylimmäinen todella organzaa? Haluisen ton näkösen kun toi alin, mut morsiustylli jota eurokankaassa myydään on niin tönkköä et se ei voi laskeutua noin nätisti. Sinooperissa taisi olla ohuempaa, mut ei viitsisi uudestaan lähtee ostoksille kun kaapissa odottaa jo organzaa. Jos löytyy lisää kuvia organzahunnuista niin laittakaahan näkyviin!
 10. Osaatkos heissu antaa vinkkejä miten se paperisten servettien painaminen hoituu?
 11. Teillähän Kati231 on juhlat ihan pian! Toivottovasti kaikki järjestelyt sujuvat hyvin Tulethan sitten kertomaan kuinka juhlanne sujuivat ja vastasiko paikka odotuksianne!
 12. Kiitoksia varoituksesta ja etenkin tilanteen selvittelyistä, toivotaan että firma pysyy pystyssä! Mielelläni vastaisuudessakin kuulen jos jotain ehkä on tapahtumassa, osaa sitten paremmin varautua kaikkeen.
 13. Luxor ja Sharm el Sheikh on varmaan aika erilaiset paikat. Tosta pukeutumisesta sen verran että vaikka kuljin pitkissä housuissa ja olkapäät peittävässä t-paidassa (joskus myös pitkähihaisessa) niin silti tuijotettiin ja paljon. Pyramideilla paikalliset halus myös ottaa valokuvia musta, ja jos en poseerannut/kielsin kuvaamisen niin ottivat silti kuvia. Vatsatauti on varmaan aikalailla tuurista kiinni, mekin syötiin maitohappobakteereita ja yritettiin välttää "vaarallisia" ruokia, mutta silti mies sai sellasen vatsataudin/ruokamyrkytyksen et meni niiin heikoks ettei oikeen pystynyt ees kävelemään ilman tukemista. Mä pysyin terveenä vaikka syötiin usein samaa ruokaa ???
 14. Egypti on pyramidien ja muiden nähtävyyksien takia ehdottomasti maa jossa kannattaa käydä! Oltiin viikon matkalla Luxorissa ja tehtiin omatoimisesti matka Kairoon (yöjunalla sinne ja takaisin) yksi päivä Kairossa oli vähän liian vähän, siellä olisi ollut nähtävää paljon enemmän, mutta onneksi edes käytiin. Kannattaa kuitenkin varautua seuraaviin (mun kokemuksen mukaan): -vatsatautiin -jatkuvaan valehteluun (meitä huijattiin/yritettiin huijata vähintään kerran päivässä) -tuijotukseen (oon vaalea ja loppumatkasta teki mieli laittaa huivi päähän kuten paikallisilla naisilla oli) -likaisuuteen (tosi pölyistä, kun hiekkamaa pöllyää) Me ei myöskään löydetty mitään kovin hyvää ruokaa (oltiin Luxorissa) ja syötiin useampana päivänä mäkissä, vaikka yleensä matkoilla suositaan paikallista ruokaa. Kaikesta tästä huolimatta suosittelen, siellä on ne pyramidit, kuninkaiden laakso ja temppelit joita ei voi nähdä missään muualla.
 15. En oo ite käyny Isla Margaritalla mut oon kuullu et se on ihana paikka! Sellanen pieni vinkki, että kun häiden alla ei varmaan oo mitään tekemistä , niin kannattaa opiskella vähän espanjaa, paikallisten enkku ei mun kokemuksen mukaan oo mitään erityisen hyvää... Tosin en tosiaan ollu siellä Margaritalla enkä muutenkaan turistialueella, että tilanne siellä voi olla täysin eri.