Jump to content
Naimisiin.info

rokkitukka

Rouva
  • Viestit

    82
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by rokkitukka

  1. minulla oli alusasuna korsletti ja sen sukkanauhat olivat liian tiukalla, jolloin korsletti ei yhtään tukenut, vaan valui koko päivän alas päin... Ei kyllä haitannut menoa, puku ei vaan istunut parhaalla mahdollisella tavalla. Sateenvarjo jäi matkasta, onneksi kirkossa oli sellainen meille tarjota lainaan. Ja hääpäivän aamuna katkesi nimettömästä kynsi, kun kävin suihkussa. Heh. Mutta hyvin meni!!!

  2. Koko viikko on ollut elämäni työntäyteisin. :) No perjantaina kiire jo tosin vähän helpotti, mutta juhlapaikan koristelussa meni tosiaan koko päivä. Ai niin ja vihkiharjotukset oli perjantaina, niin että jouduttiin välillä lähtemään juhlapaikalta kirkkoon. Mutta se rauhoitti myös. En tosin tiedä kuinka kiireisiä kaikki kaasot ovat olleet... ja äidit.

  3. Näistä nappasin meidän kiitoskorttiin tekstin...  ;D

    Häät eivät synny kukista  

    tai hääkelloista tai kynttilöistä,  

    kirkon kuoreista tai pitseistä.  

    Ne eivät kaipaa suurta väenpaljoutta  

    tai avaraa näyttämöä.  

    On vain kaksi ihmistä ja heidän rohkeutensa  

    jättää taakseen yksi elämä ja löytää toinen -  

    luottaen toisiinsa ja osoittaen todellista  

    kärsivällisyyttä ja suvaitsevaisuutta,  

    antaen toisilleen voimaa ja rakkautta  

    valmiina kohtaamaan mitkä tahansa vastoinkäymiset,  

    joita tulevat vuodet saattavat tuoda.  

  4. Vieläkin pitää kukkua hereillä, vaikka huomenna on aikainen herätys, on nimittäin edessä reissu Morsiusgalleriaan. Vihdoin ja viimein pääsee valmista pukua sovittamaan. Jännittää, kun ei mitään välisovituksia ole ollut. Jospa puku ei ookkaan sellanen, kun mun mielikuvissa sen pitäis olla. Tai jos jotain on mennytkin pieleen..

    Tuu pian kertomaan miten kävi ja miltä puku näytti!! Vaikka kyllähän täällä tiedetään, että se on kaunis!!  :-X

  5. Hei, meidänkin juhlapaikalla on penkit. Olin siellä pari vuotta sitten juhlimassa häitä ja penkeillä istuminen hameen kanssa oli hieman työlästä, tai siistä nouseminen ja siihen asettuminen, mutta eipä se juhlaa pilannut. Toivottavasti penkeille jää tarpeeksi tilaa, että pääsee liikkumaan pois ja takaisin paikoilleen, kun häihin on kuitenkin kutsuttu 215 ihmistä... ;D

×
×
  • Create New...