mariiqa

Rouva
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

About mariiqa

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=paikkarit;action=display;num=1126684048;start=
 • ICQ
  0
 1. Me halusimme kirkkovihkimisen koska olemme molemmat uskossa ja halusimme sanoa toisillemme tahdon Taivaan Isän edesä ja että liittomme siunattaisiin hänen nimeensä. Sinänsä ei sillä paikalla mitään väliä ollut, kirkko tai metsä tai juhlapaikka, mutta halusimme kristillisen vihkimisen. Vai miten kuuluu sanoakaan. Mutta siksi siis tällaiset perinteisemmät häät meille.
 2. Rippikoulusta tuli mieleen The Rain -bändin "tuuli kulkee",joka alkaa sanoilla "sinä kesänä oltiin rippileirillä.."
 3. Hei löytyisiköhän tuon "meren laulua kuuntelen" biisin nuotit netistä, tai olisikohan jonkun mahdollisuus lähettää niitä mulle sähköpostiin tai jotain, kun tarvitsisin niitä tosi nopeaan enkä kirjastoon varmaan ehdi mitenkään ennenkun tarviin niitä.. ?
 4. Onkos niitä minkä verran? Tee hääkarkkipurkit niistä.
 5. Tuli juuri mieleen ihan hirvittävä moka jonka tein sulhon siskon häissä tänä kesänä.. Nimittäin.. Kesken vihkitilaisuuden ja papin puheen Mun puhelin alkaa soida. Luulin että kuolen. Onneksi olin ylhäällä parvella ja äänet suht hiljaisella niin ei varmaan ainakaan ihan eteen asti toivottavasti kuulunut. Meinasin kuolla.
 6. Mun ehdoton suosikki oli ennen alkukesä. No. Nyt se on sitten loppukesä. kun ne häät on 20. elokuuta. ;D
 7. Äläpä muuta sano! Mun mieheltä kun kysyy lahjatoiveita, niin listassa tulee pari erimerkkistä autoa joista hän haaveilee, nokian uusi kommunikaattori jne jne jne... Huh. Ettänäin.
 8. Joo, totta, tuoksukynttilät ei ole kovin hyvä ajatus. Joillekin (esim. mulle itselleni) ne saavat hetkessä aikaan valtavan päänsäryn!
 9. Me treenataan joka kerta kun sulho on lomilla intistä... ;D Pikkuhiljaa alkaa kyllä sujua..!!!! Koneelta soitetaan musiikkia ja siinä niiden eteisessä pyörähdellään.. ;D Kivaa. ;D
 10. Ekana tulee mieleen Hallikaisen "Entä sitten"... Lauletaan se varmaan yhdessä meidän häissä...
 11. Ohops! Eipä ole ennen tullut mieleen että kaasolle ja bestmanillekin pitäis jotain kukkia hankkia. Hyvä että huomasin nyt.
 12. Mariiqa OllesEtta 20.8.2005 Sinne tulee ehkä vielä lisäksi yksi Raamatunkohta, "kaiken kruunuksi tulkoon rakkaus..."
 13. Meille tulee pääasiassa ohjelma häät. Pidetään siellä loppupuolella "viidentanssin tanssit", joista ensimmäinen on tietenki häävalssi koska haluamme häävalssin mutta tanssihäät sinänsä ei ehkä ole meidän näköiset, ja loput tanssit on sitten jotain hauskoja, ehkä joku siis vaikka toinenkin valssi jos ihmisetkin tykkäis valssata tavallista, mutta sitten heitetään jotain letkajenkkaa ja ketsuppilaulua kehiin.. Tai jotain. Mutta tähän tyyliin.. Muuten meidän häissä.. Hmm. Morsiuslapset ehkä laulaa, pappi, joka on tuntenut meidät molemmat pitkään, puhuu, sulhasen äiti puhuu, mun kummisetäni puhuu, yksi meidän hyvä kaveri puhuu (hihii, tiedän jo että sieltä tulee huippupuhe, olen kuullut siitä osan:D ) ja sitten näiden puheiden lisäksi on pari hääleikkiä, lauluesitystä, munsiskot laulaa, ja sitten minä ja sulhokin ajattelimme antaa laulumme raikua. Hmm.. Mitäs meillä vielä... Sulhon sisko lupasi kertoa hauskoja aforismeja tai muuta, kaverit esittää jotain hauskoja sketsejä pari.. Sitten on hihihihihihiiiii! Anoppienryöstö! Anoppiraukat luulee, että mä järjestän sulhon tietämättä morsiamenryöstöä (hei haloo, ei morsian sitä ITSE järjestä) ;D ... Ja ihan spesiaalina juhlan alkuun me tehdään sellainen kuva-musiikki-tarinasysteemi joka heijastetaan sinne eteen taululle, joka on siis mun ja sulhasen tarina humoristisesti kerrottuna.. Kamala. Tuntuupa että tätä ohjelmaa on ihan KAMALAN paljon... Hmm....
 14. Kirkossa tietyllä tavalla, toisaalla toisella. Kirkko nyt kuitenkin on Jumalan huone ja hiljentymisen paikka ja sellainen. Ehkä fiksumpi jättää turhat pelleilyt pois. Joku voi kuitenkin loukkaantua. Hauskaa voi pitää sitten vaikka juhlissa... Tai esim. kummisetäni häissä oli kirkonpihalla, morsian meni autoon, ja auton ovenraosta laitettiin roikkumaan valkoinen lakana niin että se viisti kuraista maata.. Siinä oli sitten häävieraat kauhuissaan kun luulivat että se on se sen morsiamen mekko mikä siellä menee pilalle... ;D
 15. Mitä sille miehen kihlasormukselle tehdään jos hankitaan vihkisormus? ??? Tyhmä kysymys varmaan...