Minniriini

Rouva
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

About Minniriini

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Myöhästyneet onnittelut synttäreiden johdosta ihanaiselle ystävälle!

 2. Meillä oli huomattavasti vaatimattomammat nuo ohjelmat eli riippuu tosi paljo hotellista mitä on tarjolla.
 3. Voi mä oon ihan kade sulle kun pääsette sinne : Itsekkin menisin hippulat vinkuen jos olis lomaa millä mennä 8-) Kaikki matkakohteet ovat sellaisia mitkä keräävät ristiriitaisia mielipiteitä kun kaikilla lomalle lähtijöillä on niin kovasti eri toiveet loman suhteen. Islalle mennessä avoin loma fiilis ja vaikka kaikki paikat ei niin priima kunnossa olekkaan niin oli se meidän mielestä uskomattoman hieno ja ennenkokematon matkaelämys ja ehdottoman ihana häämatka Mukavia lomafiilistelyjä ja matka jännittävää odotusta
 4. Itse kyllä suosittelisin tuota all inclusive mahdollisuutta. Riippuen minne olette saarella menossa mutta ainakin tuolla Playa Aqualla oli suppea ravintolatarjonta. Meillä oli ekan kerran tuo kaikki kuuluu paketti ja tykättiin et se oli sinne paikkaan erinomainen vaihtoehto Miksei taaperoita vois mukaan ottaa? Siellähän on paljon hyviä hotelleja joissa lapset varmasti viihtyvät enkä itse näkis siihen minkäänlaista estettä
 5. Jos itse saisin kutsun polttareihin mutta en häihin niin jättäisin kutsun väliin. Etkö voisi pitää polttarit vain niiden harvojen valittujen kanssa ja sitten järkätä vaikka jotkut ihanat kesäjuhlat kaikkien ystäviesi kanssa?
 6. Talvihäissä ulkovihkiminen voi olla ihana mutta pitää ottaa sää huomioon. Meidän häissä oli -25 astetta joten ei siinä pakkasessa vieraat olis kovin kauaa ulkona viihtyneet.
 7. En sitten yhtään mitään Vaikka häissä sattuikin pieniä kommelluksia olen ehdottomasti sitä mieltä että se oli meille täydellinen päivä josta en vaihtaisi sekunttiakaan pois
 8. Jaa no mielestäni olen aikasta positiivista palautetta paikasta tuohon ylös kirjoittanut koska me tykättiin paikasta tosi paljon : Matkat on tosiaan makuasioita mutta me oltiin todella tykästyneitä kohteeseen ja varmasti mentäis takasin. Tosin riippuu siitä mitä lähdette matkalta etsimään. Jos etsitte hienosto luxus paikkaa niin sitten Venezuela ei ole se oikea mutta jos haluatte mukavaa letkeää elämän menoa ja ainoja ihmisiä niin sitten voin suositella. Canaima ei ollut niin meidän mieleen enemmän tykkäsimme sillä 2 päivän reissulla Deltan sademetsästä ja majoituksesta Orinoco joella. Vaikka saari on pieni siltä löytyy yllättävästi kaikenlaista katseltavaa. Parhaat kohdat eivät ole Aqualla vaan saarta kiertelemällä löytyy kaikkea ihanuuksia ja sitä aitoa elämää mitä turismi ei vielä ole päässyt tuhoamaan. Menetin kyllä sydämeni Islalle
 9. Joo ranta oli kyllä vähän kehno. Tosin emme oleilleet rannalla muuten kuin että kävimme kävelemässä mutta en mä sitä rantaa kovin viihtyisänä pitänyt. Käytiin kävellen katsastamassa Playa Manzanillo ja se oli huomattavasti parempi. Playa el Aquan ranta oli vähän liian täyteen ahdattu.
 10. Ehei oon vaan ihan unohtanut tän palstan :-/ Me oltiin siinä suht teidän vieressä eli le flamboyant hotellissa. Oli vaatimattomampi kuin teidän mutta tykättiin hotellista koska oli sellanen lämminhenkinen ja henkilökunta oli todella ystävällistä. Meillä toi vapaa-ajan ohjaaja oli tosi tympiintynyt joten meillä ei ollut niitä hienoja ohjelmia mitä kuulemma vaikka teidän hotellissa oli mutta eipä tuo haittaa. No en mä nyt sitä rantakatua ihan rahjäsenä pitänyt ja meillä olikin aika avoin suhtautuminen matkaa. Ei odotettu ihan mitään huipputasoa kun kerta eteläamerikka oli kyseessä. Ja me kyllä oltiin enemminkin positiivisesti yllättyneitä kun hotellit ei olleet karja-aitauksissa niinkuin vaikka Dommareissa. Paikallisuus saa ja pitääkin näkyä. Mutta matkakohteethan on makuasioita ja kaikki pitävät erillaisista paikoista Millaisista paikoista Dehi pitää? Missä hotellissa Redmary oli?
 11. Ai ei me petytty vaikka häämatkalla oltiinkin. Me tykättiin paikasta ja mennään kyllä ehdottomasti uudestaan. Vaikka saari oli pieni niin siellä oli paljon katsottavaa ja ihmiset joka puolella ystävällisiä. Yhtenä elämyksenä oli Deltan reissu joka todella oli kokemus.
 12. Olemme olleet Albergan kartanossa yksissä ystävän häissä. Tilahan on todella kaunis ja idyllinen mutta ongelma siinä oli että osa vieraista mahtui pääsaliin ja muut oli sijoitettu ns. sokkeloihin. Meillä ei pöytä ollut pääsalissa joten oltiin ihan tietämättömiä mitä häissä oikeastaan tapahtui.
 13. Me kutsuttiin pappi ja hän ilahtui kutsusta. Viihtyi häissä melkein loppuun asti ja oli mun vanhemmille sanonut että hänen piti olla vain vähän aikaa mutta kun oli niin mukavaa niin ei millään malttanut lähteä Itse koettiin että on kohteliasta kutsua.
 14. Kyllä hymyilytti. Mulla oli koko päivän mukava hääfiilis ja hymy herkässä
 15. Matkakuumetta sillä lähtöön enään 3 päivää 8-)