Jump to content
Naimisiin.info

Minniriini

Rouva
  • Viestit

    64
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Minniriini kaikki viestit

  1. Myöhästyneet onnittelut synttäreiden johdosta ihanaiselle ystävälle!

  2. Minniriini

    Venezuelaan!!!

    Meillä oli huomattavasti vaatimattomammat nuo ohjelmat eli riippuu tosi paljo hotellista mitä on tarjolla.
  3. Minniriini

    Venezuelaan!!!

    Voi mä oon ihan kade sulle kun pääsette sinne : Itsekkin menisin hippulat vinkuen jos olis lomaa millä mennä 8-) Kaikki matkakohteet ovat sellaisia mitkä keräävät ristiriitaisia mielipiteitä kun kaikilla lomalle lähtijöillä on niin kovasti eri toiveet loman suhteen. Islalle mennessä avoin loma fiilis ja vaikka kaikki paikat ei niin priima kunnossa olekkaan niin oli se meidän mielestä uskomattoman hieno ja ennenkokematon matkaelämys ja ehdottoman ihana häämatka Mukavia lomafiilistelyjä ja matka jännittävää odotusta
  4. Minniriini

    Venezuelaan!!!

    Itse kyllä suosittelisin tuota all inclusive mahdollisuutta. Riippuen minne olette saarella menossa mutta ainakin tuolla Playa Aqualla oli suppea ravintolatarjonta. Meillä oli ekan kerran tuo kaikki kuuluu paketti ja tykättiin et se oli sinne paikkaan erinomainen vaihtoehto Miksei taaperoita vois mukaan ottaa? Siellähän on paljon hyviä hotelleja joissa lapset varmasti viihtyvät enkä itse näkis siihen minkäänlaista estettä
  5. Jos itse saisin kutsun polttareihin mutta en häihin niin jättäisin kutsun väliin. Etkö voisi pitää polttarit vain niiden harvojen valittujen kanssa ja sitten järkätä vaikka jotkut ihanat kesäjuhlat kaikkien ystäviesi kanssa?
  6. Talvihäissä ulkovihkiminen voi olla ihana mutta pitää ottaa sää huomioon. Meidän häissä oli -25 astetta joten ei siinä pakkasessa vieraat olis kovin kauaa ulkona viihtyneet.
  7. En sitten yhtään mitään Vaikka häissä sattuikin pieniä kommelluksia olen ehdottomasti sitä mieltä että se oli meille täydellinen päivä josta en vaihtaisi sekunttiakaan pois
  8. Minniriini

    Venezuelaan!!!

    Jaa no mielestäni olen aikasta positiivista palautetta paikasta tuohon ylös kirjoittanut koska me tykättiin paikasta tosi paljon : Matkat on tosiaan makuasioita mutta me oltiin todella tykästyneitä kohteeseen ja varmasti mentäis takasin. Tosin riippuu siitä mitä lähdette matkalta etsimään. Jos etsitte hienosto luxus paikkaa niin sitten Venezuela ei ole se oikea mutta jos haluatte mukavaa letkeää elämän menoa ja ainoja ihmisiä niin sitten voin suositella. Canaima ei ollut niin meidän mieleen enemmän tykkäsimme sillä 2 päivän reissulla Deltan sademetsästä ja majoituksesta Orinoco joella. Vaikka saari on pieni siltä löytyy yllättävästi kaikenlaista katseltavaa. Parhaat kohdat eivät ole Aqualla vaan saarta kiertelemällä löytyy kaikkea ihanuuksia ja sitä aitoa elämää mitä turismi ei vielä ole päässyt tuhoamaan. Menetin kyllä sydämeni Islalle
  9. Minniriini

    Venezuelaan!!!

    Joo ranta oli kyllä vähän kehno. Tosin emme oleilleet rannalla muuten kuin että kävimme kävelemässä mutta en mä sitä rantaa kovin viihtyisänä pitänyt. Käytiin kävellen katsastamassa Playa Manzanillo ja se oli huomattavasti parempi. Playa el Aquan ranta oli vähän liian täyteen ahdattu.
  10. Minniriini

    Venezuelaan!!!

    Ehei oon vaan ihan unohtanut tän palstan :-/ Me oltiin siinä suht teidän vieressä eli le flamboyant hotellissa. Oli vaatimattomampi kuin teidän mutta tykättiin hotellista koska oli sellanen lämminhenkinen ja henkilökunta oli todella ystävällistä. Meillä toi vapaa-ajan ohjaaja oli tosi tympiintynyt joten meillä ei ollut niitä hienoja ohjelmia mitä kuulemma vaikka teidän hotellissa oli mutta eipä tuo haittaa. No en mä nyt sitä rantakatua ihan rahjäsenä pitänyt ja meillä olikin aika avoin suhtautuminen matkaa. Ei odotettu ihan mitään huipputasoa kun kerta eteläamerikka oli kyseessä. Ja me kyllä oltiin enemminkin positiivisesti yllättyneitä kun hotellit ei olleet karja-aitauksissa niinkuin vaikka Dommareissa. Paikallisuus saa ja pitääkin näkyä. Mutta matkakohteethan on makuasioita ja kaikki pitävät erillaisista paikoista Millaisista paikoista Dehi pitää? Missä hotellissa Redmary oli?
  11. Minniriini

    Venezuelaan!!!

    Ai ei me petytty vaikka häämatkalla oltiinkin. Me tykättiin paikasta ja mennään kyllä ehdottomasti uudestaan. Vaikka saari oli pieni niin siellä oli paljon katsottavaa ja ihmiset joka puolella ystävällisiä. Yhtenä elämyksenä oli Deltan reissu joka todella oli kokemus.
  12. Olemme olleet Albergan kartanossa yksissä ystävän häissä. Tilahan on todella kaunis ja idyllinen mutta ongelma siinä oli että osa vieraista mahtui pääsaliin ja muut oli sijoitettu ns. sokkeloihin. Meillä ei pöytä ollut pääsalissa joten oltiin ihan tietämättömiä mitä häissä oikeastaan tapahtui.
  13. Minniriini

    Kutsutaanko pappi hääjuhlaan?

    Me kutsuttiin pappi ja hän ilahtui kutsusta. Viihtyi häissä melkein loppuun asti ja oli mun vanhemmille sanonut että hänen piti olla vain vähän aikaa mutta kun oli niin mukavaa niin ei millään malttanut lähteä Itse koettiin että on kohteliasta kutsua.
  14. Kyllä hymyilytti. Mulla oli koko päivän mukava hääfiilis ja hymy herkässä
  15. Minniriini

    Venezuelaan!!!

    Matkakuumetta sillä lähtöön enään 3 päivää 8-)
  16. Näin 4 päivän rouva kokemuksella ei ole vielä kerennyt harmittamaan mutta totuttelu on ollut vaikeaa
  17. Minniriini

    Venezuelaan!!!

    Soneraplaza Sivulla on aikasta kivasti keskustelua Margaritasta Satuuko muuten kukaan lähtemään MArgaritalle 29.1?
  18. Hääpainajaisia olen nähnyt 2 kertaa ja toinen niistä sattui juuri toissa yönä. Näin unta että olimme alttarilla ja käänyin katsomaan viimeiseen penkkiriviin niin siellä oli surupukuinen nainen itkemässä. Unessa tästä tuli todella ahdistava fiilis. Eli mitäs tää nyt sitten tarkoittaa että joku eksyy vahingossa meidän häihin kun pitäs mennä johonkin aivan muuhun kirkolliseen toimitukseen
  19. Minniriini

    Venezuelaan!!!

    Ihana kuulla positiivista palautetta paikasta Hyvä kun muistutit että pitää tuota rahanvaihtoakin tehdä. Mites muuten millaisia rokotuksia Margaritalle tarttee? Palamis vinkkinä näin etukäteen että kannattaa jo nyt syödä aurinkokapseleita niin vahvistavat ja suojaavat ihoa. Mä popsin aina etukäteen kuurin koska meinaan aina hyvilläkin aurinkosuojilla palaa.
  20. Minniriini

    Venezuelaan!!!

    Niinu Niin mä olen vähän kuullut vihjettä että hilut pois ennen kuin suunnisaa isompiin kaupunkeihin. Mites muuten kun laitoit tuossa aiemmin että on kallista niin oliko nämä vaatteet vain kalliita vai kaikki?
  21. Minniriini

    Venezuelaan!!!

    Voi harmi että Niinun matka ei vastannut odotuksia. Onhan se sen verran hiljanen paikka että ollaan varattu jo kasat kirjoja mukaan että menee löhöily mukavasti ja muutama retkikin jo varattu etukäteen. Kävittekö muuten Porlamarissa? Kiva että olette Pinkin kanssa jaksaneet kertoa täällä matkakuulumisia.
  22. Mites joku kaunis huivi joka lämmittäis? Ei olis morsmaikulla ihan jääpuikkona
  23. Meille tulossa Soili-Sisko Eskola. Meille ihan vieras pappi. Onko kellään kokemuksia?
  24. Minniriini

    Venezuelaan!!!

    Úusimmassa Gloriassa oli juttu Isla de MArgaritasta. Nostatti kivasti matkakuumetta Niinu: Ekat lennot Venzuelaan on marraskuussa joten olette ensimmäisten joukossa. Odotan innolla teidän matkakertomusta MArgaritasta sillä meidän matka on vasta 29.1
  25. Minniriini

    Venezuelaan!!!

    Matkakuume nousee joten nostetaas Venezuela osastoa ylöspäin
×
×
  • Create New...