Golfer

Rouva
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Golfer

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Mun vanha kihla "vaihdettiin" uuteen juuri ennen häitä. Aikoinaan, kun kihlauduimme, ostimme toisillemme suhteellisen kapeat noin 2,5 mm kihlat. Onneksi oltiin sen verran "kaukonäköisiä", että olivat puoliksi kelta- ja valkokultaa 18 karaatilla. Häiden tiimoilta oli selvää, että mies saa uuden vihkisormuksen, näyttävämmän ja tyylikkäämmän. Koska en halunnut miehen vanhaa kihlasormusta pöytälaatikkoon, tehtiin mulle meidän molempien kihloista tällainen uudistettu kihla: Miehen sormusta jouduttiin pienentään melkoisesti, mutta taidokkaasti tehtynä ei moista tietenkään jäljestä huomaa. Nyt aluksi lisättiin laattaistutuksella 3x0.03 karaatin kivet (W/vs/hionta hyvä), mutta haluaisin vielä tulevaisuudessa lisätä määrää kahdella tai neljällä . Edelleen sormuksen sisällä näkyvät molempien sormusten kaiverrukset, mikä lisää tunnearvoakin melkoisesti. Voishan tuota vihkiäkin joskus vähän fiksailla isomman kiven molemmin puolin... mutta ei ihan lähitulevaisuudessa kuitenkaan. Tahtoo noihin sormuksiin (varsinkin timantteihin ) hurahtaa oikein kunnolla .
 2. Juhlapalvelu Helena pyörittää tätä nykyä toimintaansa Iistä. Osoitetta en ulkoa muista, mutta puhelinnumerot ovat edelleen samat . Iltapalasta PikkuPrinsessalle, meillä tarjottiin pikkupitsoja, savulohikierteitä ja kasvis-salsa -kolmioita, tosiaan lämmitykset onnistuu hyvin Terva-Toppilassa.
 3. Sydän-nalle sen jo kertoikin. Tarkka teksti Sandbergin sivuilta: OULU: lauantai 8.4.2006 klo 11.00 - 16.00, Oulun Koru Oy:n järjestämä vihkisormustapahtuma Maikkulan Kartanon tiloissa. Edellisvuoden perusteella suosittelen lämpimästi! Niin ja muistakaa tingata .
 4. Joulukortteja oli tullut häämatkan aikana uudella nimellä. Ensimmäinen virallinen kirje oli tiliote Nordealta. Heidän järjestelmänsä olivat päivittyneet automaattisesti ja tosi nopeesti. Uutta kelakorttia ei ole vieläkään näkynyt... Töistä tuli tilinauhaa niin ikään uudella nimellä.
 5. Oltiin häämatkalla Thaimaassa. Hua Hinissä voin suositella Thipurai Taylor nimistä liikettä pääkadun varrella. Sen tunnistaa mm. siitä, että heillä ei ole sisäänheittäjiä . Todella siisti, asiallinen ja laadukas paikka. Puhuvat hyvää englantia ja osaavat joitakin alan termejä myös suomeksi. Ei sieltä halvimmasta päästä, mutta laatuun voi luottaa. Teetettiin molemmille housupuvut, kahdet paidat ja mulle pitkä iltapuku thai-silkistä. Antoi vielä pari silkkikrakaa kaupanpäälle. Sovituskertoja tais olla yhteensä 3. Maksettiin paketista 500€. (Samalla "ketjulla" on myös optikkoliike Hua Hinissä, loistavaa palvelua saatiin myös sieltä ).
 6. Valikoimat ovat Oulun kultasepillä todellakin suppeat. Suosittelen, että kesän ja talven morsiot käytte keväällä Oulun korun järjestämässä sormusten myyntinäyttelyssä Maikkulan kartanossa. Siellä ovat vuosittain olleet esillä monet kotimaiset huippumerkit kuten Tillander, Gemex, Lahtinen, Kalevala Koru, Sandberg, Kultakeskus ja monia muita, joita en nyt muista. Kaikilla merkeillä on lähes koko mallistonsa esillä. Tuotteista saa messualennuksen, josta voi kyllä tingata lisää hintaa pois . Viimeksi löysin itse oman vihkisormukseni sieltä, eikä ollut Oulun korun perusvalikoimissa tuokaan sormus. Kulta-Albertia voin kyllä minäkin suositella. Ihanaa asiantuntevaa palvelua! Hoitivat mun kihlan uudistamisen ammattitaidolla. Jos nurkista löytyy käyttämättömiä kultakoruja, niin raaka-aineeksi vaan uuteen koruun ja teettämään .
 7. Meillä juhlittiin Terva-Toppilassa 3.12. Pitopalveluna käytimme juhlapalvelu Helenaa. Sieltä tuli kaikki muu paitsi iltapala, joka oli tehty itse. Sen lämmitys onnistui hyvin paikanpäällä. Lisäksi Helenan menun sekaan tuli mm. itse leipomiamme pikkuleipiä ja leipäjuustolle hilloja. Meille pitopalvelu oli itsestään selvä valinta, sillä suvussa ei ole sen alan ihmisiä, ja halusimme vieraiden nauttia juhlasta ilman ylimääräisiä velvoitteita. Sen voin vielä sanoa tuosta pitopalvelun toimivuudesta, että kun pitopalvelulle on juhlapaikka entuudestaan tuttu, niin saattaa luottaa siihen, että homma myös toimii ja osaavat varautua etukäteen esim. tarjoiluastioiden vähyyteen, juomakannuihin, ottimiin yms. Meillä kyllä toimi pitopalvelun suhteen kaikki 110%:sti. Meidän juhlassa oli noutopöytätarjoilu, toimii hyvin biljardipöydän päällä kaks kaistasena. Pöytiin tarjoilu olis ollut liian "jäykkä" meidän makuun. Ceelia jo kertoikin noista säilytystiloista. Siellä on kaks korkeaa jääkaappia ja pieni pakastin. Lisäksi kellaritila on iso ja viileä. Meillä tuo tanssipuoli ratkesi kuin itsestään, vaikka se ennalta olikin se askarruttavin puoli. Meidän vierasmäärä oli 78 henkee, siis kaikki L-salin pöydät oli maksimimitassaan. Bändi oli nelihenkinen, joten tilaa meni siinäkin. Tanssin alkaessa pöytiä laitettiin minimimittaisiksi ja pinottiin päällekäin (oma-alotteisesti riuskat miehet sen tilan saivat aikaan). Osoittautui kyllä loistavaksi ratkaisuksi, sillä tanssitilaa tuli yllättävän paljon. Kaikki halukkaat mahtuivat tanssilattialle ja siellä oli sopivasti tungosta. Sen tosiaan huomas, että liikaa ei kannata noita tila-asioita märehtiä. Kyllä se tila sieltä yleensä järjestyy. Sellasta juhlapaikkaa ei taida ollakaan, jossa kaikki palaset loksahtais heti paikoilleen. Terva-Toppilan hyviä puolia on tietysti myös se, että saat viedä sinne omat juomat (oli meillä se yks ratkaisevista asioista budjetinkin kannalta).
 8. Meillä glögi. Kuumat juomat sopii talvihäihin :.
 9. Ompa Terva-Toppilan hinnat noussu paljon vuoden sisällä . Ensin lisäsivät alv:n hintaan ja sitten vielä nostivat vuokraa henkilöä kohti, mutta kysytty paikka ja hyvästä saa maksaa :. Niin ja siinä salissa on 78 istumapaikkaa (tarvittaessa vähemmän ). Heidän nettisivuilla on hyviä kuvia paikasta.
 10. Iso KIITOS pikkuprinsessa . Nyt hahmottaa paremmin näitä "vaihtoehtoja". Onneksi joukosta löytyy pappeja jokaisen makuun. Eiköhän mekin omamme löydetä .
 11. Aiempien juttujen perusteella Tuirassa on ilmeisen tiukkaa ja vanhoillista ilmapiiriä, joten apua kaivattaisiin. Sieltä löytyy mm. seuraavia pappeja: Kimmo Kieksi, Stiven Naatus, Pasi Kurikka, Lauri Kujala, Petteri Tuulos ja Risto Tuominen. Kokemuksia heistä? Löytyiskö lämminhenkistä ja rentoa ihmistä vai ovatko tiukkoja linjassaan? Nettisivujen kuvat ei hirveesti asiaa valaise. Kait tässä täytyy lähtee palveluksia kuunteleen :.
 12. Tehtiin juomanhakureissu viime perjantaina. Mentiin Eckeröllä siis minä, mies ja auto. Matkan hinta noin 117€, johon kuului myös aamupalabuffet ja seisova pöytä paluumatkalla (ilman ruokia noin 60€). Juomat haettiin SuperAlkosta, johon pystyi tutustumaan hyvin netin kautta. Auto ajettiin oven eteen, juomat peräkonttiin ja sillä hyvä. Ostoksien hinta ei tullu yllätyksenä, kun pystyi jo netissä tekemään ostoslistan valmiiksi. Palvelu oli hyvää ja ystävällistä . Siis http://www.viinarannasta.ee.
 13. Varsinaistaa teemaa en ole ajatellut, mutta meillä tulee näkymään PUNAINEN aika vahvasti eripuolilla (joulunalushäihin sopiikin mainiosti ;D). Morsiamen puku, kimppu, asusteet, koristelut, kynttilät, suklaasydämet?, hääkakku? mihin nyt keksitään liittää. Hopea on toinen väri, joka saattaa niin ikään näkyä vahvemmin. Kynttilät on sitten toinen "teema", niitä tulee PALJON. ;D
 14. Kyllähän musiikkia voi myös levyltä soittaa. DJ vaan kehiin! Ei pitäs olla mitään ongelmaa. Tosin voi olla, että oman soittimen joutuu tuomaan, kannattaa varmistaa. Teidän vierasmäärä mahdollistaa kyllä monenlaisia pöytäjärjestyksiä ja tilaa tanssille jää hyvin! ;D