Tahdon-05

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Tahdon-05

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Itse olen erittäin herkkä ihminen ja mieli tekisi lausua Kaskisen runo Minä rakastan sinua...aina kuitenkin itkettää....Saa nyt sitten nähdä. Omaa rakastani haluan kuitenkin muistaa tavalla tai toisella.
 2. Meille tulee runo "Tänään otan puolisokseni ystäväni, jonka kanssa nauran, jonka keralla uneksin, jonka vuoksi elän." Ja sitten Meillä on ilo kutsua Teidät todistamaan, kun sanomme toisillemme tahdon....(jne)... Tämä sopi meille. Olemme nuoria, mutta yhteistä taivalta on takana jo 10 vuotta. Joten meidän juhlathan ne on
 3. Kyyneleet nousi silmiin kun kokeilin hääpukuani. Tuleva mieheni lähti pukua katsomaan ja hänen katseestaan näin, että olin oikeassa. Kyllä siis näki.
 4. Valitettavasti meillä ei anopin kanssa ole maailman parhaimmat välit. Tai no, pintapuolisesti on, mutta siellä pinnan allahan kytee. Täytyy sanoa, että itse tykkään anopistani paljon, mutta se ainainen hyysäminen ja meidän asioihin puuttuminen syö jokaista naista. Ongelmana kaiken kaikkiaan on se, että ei pysty sanomaan sitä, mitä mieltä asioista todella on. Silloin kun sanoo niin vastapuoli suuttuu. Ei sitä jaksa. Hyvin menee kun ollaan kaikesta samaa mieltä. Jos ei niin... Mutta sanottakoon, että tänä lauantaina minä olen onnellinen, sillä 6.8. minusta tulee onnellinen vaimo. Eikä sitä unelmaa yksi anoppi kaada.