Jump to content
Naimisiin.info

June05

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

June05's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olen ollut yksissä häissä Kontulassa ja mielestäni sopii hyvin häidenviettopaikaksi. Tie ei häiritse koska takapihalla voi oleskella. Sali on melko iso joten pöydät saa laitettua sopivan väljäksi. Kauniisti remontoitu paikka, ei ollenkaan liian "jumppasalimainen"
  2. June05

    Vinkkejä Madeiran lomalle?

    Tultiin pari viikkoa sitten Madeiralta häämatkalta. Ei ole kyllä muuta kuin positiivista sanottavaa; paikka on todella kaunis ja tekemistä riittää. Olimme Finnmatkojen matkalla ja majoituimme hotelli Porto Santa Mariassa joka sijaitsee vanhassa kaupungissa. Loistohotelli ja todella hyvällä paikalla; suosittelen! Ruoka oli hyvää ja kohtuuhintaista, varsinkin lihavartaat; nam! Madeiran luonto on kyllä ainutlaatuinen, katsottavaa ja käveltävää kyllä todella riittää.
  3. June05

    Malesia

    Olen itse ollut Langkawin saarella vuonna 2000 2 viikkoa. Saari on mahtava ja ainakin vielä silloin todella halpa (= syö paikallisissa ravintoloissa). Teimme oman reissun 2 päivän ajaksi Thaimaan puolelle, kävimme kaupungissa jonne turistimatkoja ei lainkaan tehdä; oli kyllä mielenkiintoinen kokemus! Suosittelen kylllä lämpimästi; on oikein romanttinen paikka!
  4. June05

    Santorini

    Olen käynyt Santorinilla 2001. Kiva paikka viikon lomalle, tekeminen saattaa muuten loppua kesken. Ei mikään halpa paikka. Kannattaa vuokrata skoootteri; sillä on näppärä kiertää saarta ympäri!
  5. June05

    Vinkkejä Madeiran lomalle?

    Tuskin maltan odottaa... häämatkalle Madeiralle syyskuussa!! ;D
×
×
  • Create New...