Lnd

Rouva
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Lnd

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Paderborn, Germany
 1. Kunniatehtävä!!! Olen juuri "vapautunut" kaason tehtävästä erittäin onnistuneiden häiden jälkeen. Mennyt vuosi on ollut oikein ihana, osittain ehkä myös siksi, että aloin valmistella myös omia häitäni, jotka ovat lokakuussa. Minua ei kaasona rasitettu liikaa tehtävillä. Tosin aikaa, vaivaa ja rahaakin kului paljon, mutta se oli oma valintani. Olisin voinut myös kieltäytyä. Paras palkinto tehtävästä oli häät, joita etukäteen jännitimme yhdessä ja jotka menivät upeasti! Lisäksi morsiamen ja minun välinen ystävyys on syventynyt entisestään , mikä on myös ihana asia. Nyt tämä rouviintunut ystäväni on minun kaasoni!
 2. Sen enempää puuttumatta edellä olevaan keskusteluun vastaan ketjun alkuperäiseen kysymykseen, eli kaaso- ja bestmanlahjaan: olin toinen kahdesta kaasosta ja sain ihanan käsilaukun, jossa oli kortti omatekoisella runolla varustettuna, vartalokuorinta- ja voidepurkit. Tykkäsin niin paljon kaason tehtävästäni ja mahtavat häät olivat palkinto sinänsä, että olisin ollut täysin tyytyväinen ilman mitään lahjaa. Morsian muisti kiitellä sanallisesti ja tekstareilla myös usein valmistelujen aikana. Se tuntui kivalta.
 3. Nuuksion ulkoilumajalle vapautui yksi viikonloppu: 29.10, koska me vaihdettiin paikkaa! Eli siitä kiinnostuneet ottakaa yhteyttä majalle, yhteystiedot löytyy: www.nuuksionmaja.com.
 4. nosto
 5. Vihkiminen Espoossa ja juhlat Nuuksion ulkoilumajalla 29.10.05. Eipäs olekaan, meni suunnitelmat uusiksi ja vihkiminen on hesassa ja juhlat nurmijärvellä.. päiväkin muuttui: 28.10.
 6. miten kaikilla mahtuu noin pitkiä kaiverruksia?! mun sormukset on kyllä minimaalista kokoa, 15+. kihlassa lukee sulho + pvm ja vihkisormuksessa minulla Eternally + sulhon nimen etukirjain (ku koko nimi ei mahtunu..) ja sulholla Eternally+mun nimi. Ei mitään päivämääriä vihkisormuksissa.
 7. mieheni asuu englannissa, joten hän aluksi kummeksui meidän (suomalaisten) käytäntöä miesten kihlasormuksista (eikä varsinaista vihkisormusta ollenkaan). hän sai itse valita kuinka haluaa tehdä. minulla oli kihlasormus tiukasti sormessa heti kihlapäivästä alkaen ja sulhokin sitten halusi itselleen sormuksen sormeen jo nyt puoli vuotta ennen häitä. kaiverruksessa ei kuitenkaan ole mitään päivämäärä, vain pieni teksti eli ei tartte mitään lisäkaiverruksia tehdä.