mindi74

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About mindi74

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Mynämäki
 1. Meillä on yhteiset tilit, ollut jo monta vuotta. Toinen on käyttötili johon kummallakin on kortit, mulla on rinnakkaiskortti miehen visa-pk:n. Sitte on lainanhoitotili, josta menee lainat. Sinne siirretään rahaa joka kk lainojen verran, tosin sinne on ohjattu automaattisesti joitakin rahoja. : Miehellä on henk.koht tili toisessa pankissa, mutta mä sitä käytän, sinne kerätään rahaa ja sit joskus kun tarvii, käytetään sitä, sinne miehellä on pankkikortti. Mutta siis varsinaisia omia rahoja meillä ei ole lainkaan, kaikki on yhteistä. Ja tää on meille hyvä. Mä olen vielä vuoden hoitovapaalla kotona lapsemme kanssa ja tuloni ovat aika paljon pienemmät kun miehellä. Mut mä hoidan talouden, maksan laskut jne. Näin on hyvä!
 2. Me vietimme myös hääyön tuossa Plazan poreammeellisessa huoneessa. Se on ihana! Uni tuli hyvin kun aamuyöllä vihdoin nukkua maltoimme. Aamiainen tuotiin huoneeseen aamulla aikaan minkä saimme itse valita. Oli todella runsas ja maittava aamiainen. Kuoharipullo odotti siellä meitä, mutta otimme sen mukaan kun ei haluttu avata sitä. : Oli kyllä ihana hääyö.. Ja hinta oli tosiaan 175€. Kyllä kelpasi sieltä lähteä aloittelemaan arkea rouvana. P.S. Tuo on todellakin suosittu huone ja hotelli, mullakin mies varasi sen hääyöksi meille jo 1v 3 kk aiemmin... Kannattaa siis olla ajoissa liikenteessä!
 3. Mä olin lievästi sanottuna järkyttynyt kun kukkakaupasta tuli lasku, 640 €. :o Alunperin oli puhetta n. 500€:sta.. No, oli ne kukat kauniita! Ja olihan siinä kukkia paljon. Vieheitä 6, heittokimpun ja tietty mun kimppu, ruokapöytään kukka-asetelma, sekä kukat jotka oli ensin kirkossa ja sit juhlapaikalla meidän pöydän vieressä. Vieraspöydissä oli kans pienet asetelmat. Mut että on tosiaan hintaa kukilla!
 4. Miehen nimen otin minäkin.
 5. Mulle sanottiin ajokorttia haettaessa että pari-kolme viikkoa menee, että soittele. Eilen soitin ekan kerran, vielä ei ollut, puoltoista viikkoa sitten vein hakemuksen. Kelakortti tuli automaattisesti, plussat jne soitin läpi, osaan laitoin sähköpostia. Uusia etukortteja on siis pudonnut tasaiseen tahtiin. Eilen hain uuden visa-pk-korttini. Uusi S-etukortti pitäs tulla ens viikolla, näin sano täti asiakaspalvelussa. Kysyin et miten tää henkilöllisyydentodistaminen, niin ainakin prisman neuvonnassa sanottiin että vanhalla ajokortilla pystyn henkilöllisyyteni todistamaan, koska mulla on virkatodistus josta selviää vanha nimeni ja näkyy myös päivämäärä jolloin nimeni on muuttunut. Mulla kyllä on kortti lompakossa niin että lompakon tumma kangas joka kiertää ajokortti"taskua", näyttää kaiken muun paitsi sukunimen. Kukaan ei vielä ole pyytänyt korttia ottaa pois taskustaan, varsinkin kun se on vähän rikki, oon sanonu jos joku on jotain ihmetelly, et uusi kortti on tulossa. Mulla siis vielä se vanhanmallinen iso muovikortti. Mut eiköhän sekin tässä pian tule, soittelen taas viikon päästä. *muoks* Tänään (24.7) sain uuden ajokorttini! JEE!
 6. Meillä vieraskirja pistettiin pöytiin kiertämään( muistaakseni mun äidin tai sit se oli kaason toimesta, en muista tota : ) mä kirjoitin sinne etusivulle A-M Kaskisen kauniin ja niin aiheeseen sopivan Minä sinua rakastan-runon. Minä sinua rakastan, tiedän sen. Se ei ole vain hetken huumaa. Se on nuotion hehku hiljainen ja roihua polttavan kuumaa. Se ei sammu, kun sammuvat hallayöt, se ei kuole, kun maassa on routa. Se kestää arjet ja pehmeät yöt, se kestää, on myrsky tai pouta. Minä Sinua rakastan, katsohan, kuinka kirkkaasti tuikkivat tähdet. Joka päivä ne Sinulle lahjoitan, jos kanssani matkalle lähdet. Ja kun kuljemme raskain askelin, ja aika tuo murheita tupaan, pidän kädestä Sinua silloinkin, yhä Sinua rakastaa lupaan. Minä Sinua rakastan silloinkin, jos ehdimme korkeaan ikään. Olet edelleen minulle suloisin, ei hellyyttä sammuta mikään. Mitä siitä, jos ryppyjä poskiisi saat, taikka kumaraan selkäsi taipuu. Kun näen silmäsi kirkkaat ja kuulakkaat, taas polvilleen rakkaus vaipuu -A-M Kaskinen
 7. Meidät vihittiin lauantaina, eilen jo näkyi väestörekistissä mun uusi sukunimi. Tänään kävin uuden ajokortin anomassa, mukana oli 4 kuvaa josta 2 otti. Ja hinta oli 40 €. Plus kuvat.
 8. Poreillaan tietty! ;D Sauna löytyy kotoakin.
 9. Minäkin toista kertaa astun avioliiton onnelliseen satamaan. Edellinen liitto oli pitkä, ja siitä lapsia syntyi 3, erosimme 5 vuotta sitten, nyt tämän uuden rakkaani kanssa yhteistä taivalta takana 4 vuotta, ja yhteinen pieni prinsessakin on aikaan saatu. Jännittää lähinnä miehen suvun kommentit.. Tosin, mä en nai sukua vaan itselleni rakkaan ihmisen, ihmisen jota rakastan ja jonka kanssa haluan sitoutua! Meillä häät vasta reilun vuoden päästä, mutta jos hyvin suunniteltu olis puoliksi tehty. Oikeastaan kaikki on vasta suunnitteluvaiheessa. Alkuviikosta koitan varata kirkon jne. Kaikki on siis auki, pukuni jne. Katsellaan ja kuljetaan silmät auki. Emme suunnittele mitään isoja häitä, vieraita noin ehkä 50?