Jump to content
Naimisiin.info

Kam Jok

Rouva
  • Viestit

    39
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Kam Jok kaikki viestit

  1. Minäkin olen pitänyt kihla- ja vihkisormuksiani jatkuvasti. Eipä ole tullut tilannetta, että olisin joutunut sormukst pois ottamaan...
  2. Hain pukuni eilen Washingmanista ja puhdashan se oli! Sanoivat, että laittavat laskun postitse, mutta eiköhän tuo hinta ole sama kuin mistä sovimme pukuani jättäessä (n.25 eur). Helmi- ja paljettikoristeet kestivät pesun hyvin. Pukuuni kuului myös tyllialushame, jota ei oltu silitetty, mutta se ei itseäni haittaa, koska puku meneekin nyt säilytykseen. Voin suositella!
  3. Naimisiin menon jälkeen on tuntunut todella siltä, että me kaksi ihmistä olemme perhe, olemme toisillemme kaikkein tärkeimmät, olemme toistemme lähiomaiset, olemme virallisesti puolisoita. Kohta kuukauden olen ollut rouvana ja ihaninta on turvallisuus, läheisyys ja onnellisuus.
  4. Minä tilasin kukat kimppuuni Viherpajasta ja sidoin kimpun itse. Tilasimme myös vieheet Viherpajasta. Pöytäkukat saimme osittain juhlapaikalta ja osittain teimme itse. Joltain kuulin, että Viherpajasta ostettu kimppu olisi ollut löysästi sidottu, mutta meillä ainakin viheet olivat oikein hyviä ja kauniita ja kestivät sen minkä pitikin. Hintaa ruusuvieheelle tuli n. 4 eur/kpl (mikäli nyt oikein muistan).
  5. Pitkäaikaisin ja läheisin ystäväni!
  6. Ensimmäinen posti uudella nimellä tuli 4 päivää häiden jälkeen. Kaasoni lähetti puuterini postitse...oli unohtunut hänen laukkuunsa ;D. ...Häämatkan jälkeen tuli kela-kortti.
  7. Onko muilla lisää kokemuksia? Soitin itse tuonne Oy Pesu Ab:lle ja Washingmaniin. Molemmista asiallinen tieto. Oy Pesu Ab:ssa hinta 46-56 eur ja Washingmanissa 25,72 eur (paljetti- ja helmikoristeet eivät ole esteenä/haittana, kunhan eivät ole silkissä kiinni). Taidanpa viedä jompaan kumpaan....
  8. Me heräiltiin kotona. Tein miehelleni tavallista runsaamman aamupalan ja söimme rauhassa. Olimme hääjuhlassa luvanneet sukulaistytöille lähteä heidän kanssaan Korkeasaareen, joten sinne menimme. Sitten takaisin kotiin rentoutumaan ja ihastelemaan kortteja, lahjoja ja vieraskirjaa.
  9. Tässä muutamia meidän häissä olleita vieraiden keksimiä kysymyksiä: - Kumpi soittelee useammin kun olette erossa? - Molemmat olleet viikon kipeinä. Appivanhemmat tulossa kylään. Kumpi siivoaa? - Kumpi teillä on aina oikeassa? - Kumpi hoitaa perheen raha-asiat? - Kumpi kosi? - Kun olette häämatkalla ja selviää, että matkalaukut ovat täysin väärässä paikassa, kumpi selvittää tilanteen? - Kumpi vie? Kumpi vikisee? - Jos James Bond tarvitsee apulaista, niin kummalle hän soittaa? - Kumpi uskaltaa kietoa kaulaansa myrkkykäärmeen? - Kumpi heittää löylyä? - Kylpyhuoneen lattiakaivo on tukossa. Kumpi hoitaa? Meidän oli itse vaikea keksiä kysymyksiä itsellemme, joten hääjuhlassa kahvin aikana vieraat saivat kirjoittaa kysymyksiä paperilapuille, jotka sitten juontaja keräsi ja valitsi leikkiimme. Pyysin myös veljeäni keksimään muutaman "älyttömän" kysymyksen, jotta leikistä tulisi hauska.... Ja hauskahan siitä tuli. ;D Vieraat keksivät paljon hyviä kysymyksiä.
  10. Kam Jok

    Häätöppäyksiä?

    Meillä suurin osa vieraista ei huomannut tienvarsikylttejä. Oltiin tehty hienot ja tyylikkäät kyltit, jotka sulho vei paikalle viideltä aamuyöstä. Olisi siis pitänyt tehdä sittenkin sellaiset isot rumat tyylittömät pahvisydämet! Vieraskirja kiersi kahvin aikana vieraiden pöydissä. Jostain vieraille oli tarttunut sellainen punainen kynä, joka sotki aika paljon vieraskirjaamme... ja tietysti suurin osa oli kerennyt juuri sillä kynällä kirjoittamaan. Häätanssimme piti olla yllätys, mutta kun biisi alkoi, pappani tuli luoksemme kertomaan, että oli lähdössä. Jouduin sitten sanomaan, että aiomme tanssia tämän kappaleen, että voisitko mennä takaisin istumaan... tämä jäi itseäni eniten harmittamaan... mutta tuolle nyt ei oikein voinut mitään... ..pahemmilta töppäyksiltä siis onnistuttiin välttymään!
  11. Maistraatin nettisivuilta näkee vihkikaavan eli mitä sanotaan ja missä järjestyksessä. Meillä meni ainakin kaikki vihkikaavan mukaisesti. ..eikä meiltäkään muuten kysytty papereita... Yksi työntekijä sanoi muistavansa meidät, kun toimme esteettömyyspaperin 3 kk sitten. ;D
  12. Meillä oli siviilivihkiminen maistraatin tiloissa. Meillä ei ollut musiikkia ollenkaan ja suoraan sanottuna ei tilanne sitä kaivannutkaan. Sisääntulo- ja poistumismusat olisivat tehneet tilanteesta vain kaavamaisen. Tulimme sisälle perheenjäsenten ja ystävien kanssa ja asettauduimme omalla paikalle. Tilaisuuden jälkeen perheenjäsenet ja ystävät tulivat onnittelemaan meitä ja halailtiin. Jos siinä olisi pitänyt järjestäytyä joihinkin jonoihin ja odotella musiikkia, olisi se tuntunut naurettavalta. Siunaaminen meillä oli juhlapaikkamme puutarhassa. Sinne kaavailin musiikkia. Live musiikkia ei kuitenkaan onnistuttu saamaan ja mankan soittaminen olisi tuntunut teennäiseltä. Saavuimme siunauspöydän luokse ilman musiikkia. Kun tulimme lähemmäksi ihmiset alkoivat taputtaa. Tilanne sujui mainiosti myös ilman musiikkia ja teki tilaisuudesta rennon ja epämuodollisen. Puutarhasiunaamiseen ainakin sopi oikein hyvin. ...ei siis paniikkia musiikin suhteen!
  13. Meillä oli maistraatissa siviilivihkiminen, koska mieheni ei kuulu kirkkoon. Seuraavana päivänä pidimme hääjuhlat, joiden aluksi oli avioliiton siunaaminen. Maistraatissa vihkiminen siis oli käytännönsanelema pakko. Siunaamisen halusimme juhlistamaan hääjuhlaamme sekä oman uskontoni takia. Siunaaminen tapahtui juhlapaikkamme puutarhassa, kumpikaan ei halunnut kirkkoa. Uskon asiat ovat aina henkilökohtaisia, enkä kristittynä usko/hyväksy kaikkia kirkon asettamia/ylläpitämiä säännöksiä.
  14. Minuakin kiinnostaisi tämä leikki? Miten se menee käytännössä? Ja hauskoja kysymyksiä kaivattaan myös.
  15. Itse mietin myös ohjelmaa meidän monikulttuurisiin häihimme. Kieliongelmien johdosta, voisi leikit/ohjelma olla jotain kuviin liittyvää. Esim. esitetään power pointilla kuvia hääparin lapsuudesta ja yhteisistä vuosista tai kuvia molempien kotimaasta. Tai miksi se ei voisi olla joku kuva-arvoitus -leikki. Vielä pitää hioa ajatusta....
  16. No, kyllä pionia ilmeisesti on saatavilla ainakin kesäkuussa! Te jotka aiotte hankkia pionihääkimpun, aiotteko käyttää pioneja myös pöytäkoristeissa? Pioni on kuitenkin aika kallis kukka, joten mietin mikä olisi hyvä pöytäkukaksi, jos kimppu ja viehe olisivat pioneja.
  17. Minä kuvittelin, että pillereiden lopettamisen jälkeen iho menisi huonoksi joksikin aikaa, mutta nyt on kulunut jo 1/2 vuotta ja iho edelleen huonona. Häät lähestyy, enkä tiedä mikä tässä enää auttaisi.... :-/
  18. Kävin kyselemässä pioneista Pirilän Kukkatalosta Tuusulassa ja siellä sanoivat, että heille tulee pioneja vasta elokuussa. Kesäkuun lopun häihin ei siis olisi mahdollista saada. Tämän keskustelun pohjalta täytyy varmaan käydä kysymässä useammasta paikasta... tahtoo pioneja!
  19. Kam Jok

    Teemana sadut

    Perinteisen powerpoint-esityksen hääparista voi esittää sadun tyyliin, kun etsii sopivia lapsuuskuvia, jossa leikitään prinsessaa tms. Sadun voi lukea kirjasta ja sopivat kuvat näytetään powerpointilla. Satu alkaa tietysti Olipa kerran.. ja päättyy Niin he elivät elämänsä onnellisina loppuun saakka.
  20. Kam Jok

    Ei istumajärjestystä?

    Ajattelin, etten laita istumajärjestystä meidän häihin. Vieraita on n. 50-60 ja hääpaikassa on kyllä tilaa laittaa ylimääräisiäkin paikkoja, jotta kaikki voisivat istua mukavissa haluamissaan paikoissa. En edes tietäisi miten istumapaikat määrittelisin. Meillä kun on monikulttuuriset häät (ja erikielisiä vieraita), tuntuu kiusalliselta "sekoittaa" sukulaisia tai toisaalta erotella heitä omiin pöytiinsä. Ajattelin, että ihmiset voivat ihan luonnostaan valita paikkansa. Enhän minä nyt edes tiedä, kuka kenenkin vieressä haluaa istua :
  21. Kam Jok

    Kutsukortit tapetista??

    Viimeisimmässä HÄÄT- lehdessä oli juttua kutsuista, joihin oli käytetty tapettia. Kutsuissa oli käytetty kylläkin myös kartonkia. Hääalbumi oli myös päällystetty tapetilla ja hääkarkit olivat tapetista tehdyissä taskuissa. Hienoja olivat! hääpäiväkaima
  22. Minä haluaisin ottaa kaksoisnimen. En tosin tiedä vielä, mitä mieltä sulhasen vanhemmat ovat tästä. Heidän kulttuurissaan, kun nainen ei vaihda sukunimeä. Haluaisin perheellemme yhteisen nimen ja mielestäni kaksoisnimi sopii, kun molemmissa on samoja kirjaimia. Sitä paitsi miehen sukunimessä on vain kaksi kirjainta !
  23. Onkos kukaan hankkinut pioneja ihan omasta puutarhasta? Meillä on häät 30.6.07 ja ajattelin pioneja maljakoihin pöydille ja myös hääkimppuun. Kun pionit kerran häidemme aikoihin kukkivat, mietin että kannattaisiko itse kasvattaa kukat? Onko kenelläkään kokemuksia, säilyykö itse kasvatetut pionit samalla tavalla kuin kaupasta ostetut? Mitähän siinä tulisi ottaa huomioon? ...kyllähän siinä varmasti säästää, jos omasta pihasta saisi kukkaset...
  24. Hyvältä vaikuttaa!!! Etsittiin juhlapaikkaa juuri sillä kriteerillä, että miljöö olisi kaunis ja ympärillä olisi puutarhaa. Sulhoni ei kuulu kirkkoon, eikä hänen perheensä ole kristitty, joten meille tulee siviilivihkiminen maistraatissa ja juhlapäivänä pappi sitten siunaa meidät puutarhassa. Ja sateen varalta eipä juhlasalin erkkerikään ole hullumpi paikka siunaamiselle. Esittelivät meille tänään paikkoja ja oikein olivat ystävällisiä. Tuntuu, että myös omat toiveet otetaan siellä huomioon. Hääpäivällä (ajankohdalla) ei meille ollut niin tarkaa, joten vielä löytyi vapaita lauantai-päiviä kesälle -07. Mutta varmaan nopeasti menevät loputkin päivät. Vieraita meille tulee n. 60, joten tilaa riittää. Sukulaiset vain asustavat pohjois-suomessa ja muualla, joten toivottavasti saadaan riittävästi vieraita kasaan . Ollaan jo melko varmoja, että tehdään lopullinen varaus tähän paikkaan... Ihanaa...
  25. Tänään tein alustavan varauksen Söderkullan kartanoon 30.6.07. Paikka on todella upea ja tyylikäs. Tarkoituksena olisi pitää siunaaminen ulkona ihanalla piha-alueella. Palvelu oli myös ystävällistä!!! Löytyykö teiltä kokemuksia häistä Söderkullan kartanossa? Olisi kiva kuulla tai nähdä kuvia koristeluistanne tai te joilla on myös häät Söderkullassa, olisi kiva kuulla suunniltemistanne. :-X ...niin innoissani...
×
×
  • Create New...