Limbe

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Limbe

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä olisi ollut uruille sovitettu, nuotitettu versio yhdestä lempikappaleestamme. Kanttori kieltäytyi siitä selitellen todella sekavasti ja kautta rantain mm. kuinka "häihin tulevien vieraiden tulee pystyä musiikista tunnistamaan mikä tilaisuus on" ja muuta käsittämätöntä. > Kanttori olisi tarjonnut tilalle ainoastaan näitä superperinteisiä prinsessaruususia ja vastaavia, joita emme halua ja jotka eivät meidän tyyliimme sovi. Koska hän ei selvästikään halua antaa meidän tehdä vihkiäisistämme sellaisia kuin toivomme, palkkaamme ilmeisesti paikalle muut muusikot ja unohdamme urut kokonaan. Ymmärtäisin, jos kappale olisi jotenkin rienaava, loukkaava tai muuten kirkkoon sopimaton, mutta tämä ei kuitenkaan ole tilanne. On tosi paha mieli ja jollei kutsuja olisi jo lähetetty, olisimme peruneet kirkkohäät ja vaihtaneet vihkiäiset maistraattiin. :'( :-/
 2. Meillä on häät syyskuussa maalaiskartanossa, josta on Helsinkiin noin 45 min ajo. Juhlat loppuvat virallisesti jo klo 01. Olemme vuokranneet kilometrin päästä juhlapaikalta suuren, noin 20 hengen rantahuvilan. Halukkaat siirtyvät sitten sinne saunomaan, uimaan ja jatkamaan juhlia ja voivat myös sitten yöpyä siellä. Ystävämme ovat tosi rentoja eikä lattialla, tuoleilla tai lauteilla nukkuminen ole ongelma, mikäli sänkyjä ei riitä kaikille. Aamulla tarjoamme yöpyjille brunssin tasoittavineen.
 3. pallero: St Sebastian 8)
 4. Meille tulee häämarssiksi tutun sovittama versio yhdestä Sonata Arctican biisistä. 8)
 5. En usko, että maidoton pulla säilyisi huonommin kuin maitoon tehty! Itse leivon pullat aina soija- tai kauramaitoon - vaniljalla maustettu soijamaito on parasta! Munia ei kaipaa kukaan myöskään.
 6. Koirien (staffi ja grey) on tarkoitus tulla mukaan hääkuviin. Kuvaaja on valittu niin, että hän hallitsee nimenomaan eläinkuvauksen. Ihmisiähän nyt osaa kuka tahansa kuvata! 8) Koirat eivät tule hääjuhlaan, se nyt ei olisi lainkirjaimenkaan mukaan sopivaa. Vanhempi ei myöskään missään nimessä nauttisi väenpaljoudesta - nuorempi puolestaan aiheuttaisi aikamoisen kaaoksen... ;D Koirille tulee hoitaja kotiin hääpäivän ja yön ajaksi. Hoitolaan en veisi missään nimessä, jättäisin vaikka sitten häät pitämättä. Niin huonoja kokemuksia minulla niistä on! Häämatka sen sijaan on valittu niin, että koirat voivat tulla mukaan ja myös nauttivat lomastaan vähintään yhtä paljon kuin mekin. Teemme kotimaanmatkan luonnonpuistoon ja asumme syrjäisessä, hienossa mökissä, jossa on paljon tilaa ja oma rantakin!
 7. Meillä on juhlat Prestbackassa syyskuussa. Kiva kuulla hyviä kokemuksia! Emäntä oli kyllä niin vakuuttava, että olin ihan myyty heti
 8. Olimme noin vuosi sitten häissä, joissa oli Sadonkorjuukokit hoitamassa cateringia. Erityisruokavaliot oli luvattu hoitaa, kun morsian oli toimittanut firmalle listan henkilömääristä ja heidän allergioistaan tai muista ruokavaliotoiveistaan. Näitä ei oltu huomioitu melkeinpä mitenkään: vehnäallergiselle henkilölle ei ollut ei leipää eikä hääkakkua tai mitään vastaavia eikä meille, vegaaneille, ollut muuta kuin vihreä salaatti, keitetyt perunat, kuiva leipä ja ratatouille. Ei mitään kakun tilalle. :-/ Vika oli tietysti myös tilaajien, mutta ravintola-alan ammattilaiselle oli karmivaa katseltavaa, kun sopimusajan päätyttyä tarjoilijat kiersivät pöydät keräten omat lasitavaransa pois. Jäljellä olleet konjakit ym. hulautettiin kertismukeihin. Halvalla ei saa hyvää. Koko juhlasta jäi cateringin vuoksi aika tökerö muisto. Juhlaserviisia kyselimme itse ja olisimme sen ottaneetkin, mikäli juhlapaikkamme ei olisi vaihtunut. Fiksun tuntuisia tosiammattilaisia.