Jump to content
Naimisiin.info

Minka

Aktiivijäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Minka kaikki viestit

  1. Minka

    Karibian risteily

    Ja sitten uusimmat kuulumiset Sisiltä kunhan tulee takaisin!? Miten reissu meni? Oliko hurrikaani Florencesta haittaa? Ja vielä kysymys: soda card?
  2. Minka

    Servetit

    Meille tulee aika paksut kahviservetit -Dunin raitaiset. Itsellä aina ärsyttänyt ne ohuet, joilla saa kätensä vain entistä likaisemmaksi...
  3. Turkansaari on uusinut nettisivujaan: http://oulu.ouka.fi/ppm/turkansaari/haat.htm Löytyy paljon infoa ja kuvia
  4. Minka

    Karibian risteily

    Samanlaisia retkiä myydän käsittääkseni laivan lisäksi satamassa. Niiden pitäisi olla laivan hintoja halvempia, ja niitä olisi meillä tarkoitus sitten käyttää. Ellei lahjaksi saada aivan huimia summia rahaa ;D
  5. Minka

    Johteenhovi (Oulu)

    Sukan kokemukset vahvistavat ajatukseni, että paikasta todellakin kannattaa maksa tuo 1000€. Koristelutkin saa laittaa rauhassa perjantaina eli kiirestressistä ei tietoakaan Järjestelijänä odotan rentoa ja kaikkia miellyttävää juhlaa yömyöhään, kokemuksista lisää sitten elokuussa
  6. Bonjour-puku, mustilla housuilla, valkoisella paidalla, violetilla liivillä ja vaaleanpunaisella plastronilla. Olipa komia!
  7. Meidän hääkarkit on yhdet vaahtokarkit pienissä kartonkikasseissa ja mukana on jonkinlainen tekstinpätkä, kaikissa erilainen. Karkkipusseja ajatetliin buffetin keräilyyn, mutta onhan tässä aikaa vielä miettiä käytännön toteutusta. Ja karkkia tai muita herkkuja ei koskaan voi olla liikaa! ;D : ;D
  8. Meilläkin toteutus sama, mutta lisänä on vielä ne perinteisemmätkin hääkarkit. Itse ei aleta karkkeja tekemään, kaupasta suoraan haetaan useampaa laatua.
  9. Minka

    Karibian risteily

    Hihii! Siinä se sitten mennee! Ja me kyydissä ensi talvena! Onko vähän matkakuumetta ;D ;D ;D Kiitos Rickille kuvista -netistä, uutisista ja lehdistä sitä on jo bongailtu. (Täältä kaukaa kun sitä ei ole päässyt kurkkimaan )
  10. Laitetaan vaikka tämän otsikon alle: Kanssasi naimisiin -ilta 9.5. Tiistaina 9.5. 2006 klo 18 järjestetään Pyhän Tuomaan kirkossa Kanssasi naimisiin -ilta. Tilaisuudessa kuuntelemme häämusiikkia, tutustumme hääjärjestelyihin ja perehdymme vihkikaavan eri vaihtoehtoihin. Lisätietoja antaa Stiven Naatus, puh. 050 310 4990. Järj. Tuiran srk. Tervetuloa!
  11. Puutarhoiltahan saa yleensä halvemmalla kuin kukkakaupasta. Plantagenistä en tiedä, kun en ole koskaan käynyt siellä, kannattaa soittaa ja kysyä.
  12. Just ton takia minä en sitä halua. Vähän ankea... Mun mielestä. Ja se savuttaa sinistä savua mennessään ;D Mikäs siinä jos teemaväreihin sopii! Tai savutti ainakin viime kesänä, jospa sitä ensi kesäksi korjattaisiin. Sulho oli nähnyt tässä keväällä vielä tullin rekisterikilvillä liikkuvan tumman limusiinin Kempeleen suunnalla, onko uudesta autosta tietoja täällä? (Ei siis tuo Tarvaisen mersu kyseessä)
  13. Meillekin tulee molemmat, mutta poreamme mieluummin.
×
×
  • Create New...