Jump to content
Naimisiin.info

Minka

Aktiivijäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Minka

  1. Sukan kokemukset vahvistavat ajatukseni, että paikasta todellakin kannattaa maksa tuo 1000€. Koristelutkin saa laittaa rauhassa perjantaina eli kiirestressistä ei tietoakaan :D Järjestelijänä odotan rentoa ja kaikkia miellyttävää juhlaa yömyöhään, kokemuksista lisää sitten elokuussa :)

  2. Itse olen ajatellut että karkkeja (+mahdollisesti jotain pähkinöitä tms.) tulisi tarjolle samaan aikaan kuin kakkukin, luultavasti johonkin sivupöydälle, jossa karkit saavat olla tarjolla koko loppuillan. Vieraat saavat itse kerätä omat "hääkarkkinsa" pusseihin (säästyy siinäkin yhdeltä hommalta  ;)).

    Meilläkin toteutus sama, mutta lisänä on vielä ne perinteisemmätkin hääkarkit. Itse ei aleta karkkeja tekemään, kaupasta suoraan haetaan useampaa laatua. :D

  3. Laitetaan vaikka tämän otsikon alle:

    Kanssasi naimisiin -ilta 9.5.

         

         

    Tiistaina 9.5. 2006 klo 18 järjestetään Pyhän Tuomaan kirkossa Kanssasi naimisiin -ilta. Tilaisuudessa kuuntelemme häämusiikkia, tutustumme hääjärjestelyihin ja perehdymme vihkikaavan eri vaihtoehtoihin. Lisätietoja antaa Stiven Naatus, puh. 050 310 4990. Järj. Tuiran srk. Tervetuloa!

  4. Täytyy sano, että oli pieni pettymys kun nuo takapenkit oli kahdessa rivissä, eikä semmonen "rinki" niin ku jenkkityyliin. Otetaan silti luultavasti tuo...

    Just ton takia minä en sitä halua. Vähän ankea... Mun mielestä. Ja se savuttaa sinistä savua mennessään ;D Mikäs siinä jos teemaväreihin sopii! Tai savutti ainakin viime kesänä, jospa sitä ensi kesäksi korjattaisiin.

    Sulho oli nähnyt tässä keväällä vielä tullin rekisterikilvillä liikkuvan tumman limusiinin Kempeleen suunnalla, onko uudesta autosta tietoja täällä? (Ei siis tuo Tarvaisen mersu kyseessä)

×
×
  • Create New...