Susakeiju

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Susakeiju

 1. Joensuun maistraatin henkikirjoittajan kanssa kävimme useita keskusteluja sähköpostilla. Hääpäivänä henkikirjoittaja vielä soitti ja tuli juhlapaikalle hyvissä ajoin, että ehdimme vielä jutella hetkisen. Me olimme kirjoittaneet hääpuheen, jonka henkikirjoittaja sitten luki ennen vihkikaavaa.
 2. Minun kimppu tuli maksamaan 55€. Siinä oli 13 tummanpunaista pitkää ruusua sidottu yhteen ja vihreää reunoilla. Vieheet oli 7€.
 3. Vihkimisen lopuksi vihkijä sanoi, että nyt olisi aika hääsuudelmalle!
 4. Me meinataan juhlia meidän häitä auringon nousuun asti. Omaan makuuhuoneeseen uudet petivaatteet ja aamulla saa nukkua (olla kullan vierellä) niin pitkään, kun huvittaa ja sit hipsiä jääkaapille........ Vietetään sitä "hääyötä" ja nautitaan hotellin antimista sitten häämatkalla. Itse en usko, että jaksaisin nauttia hotellissa olosta silloin. Jos hotelliin menee aamu viideltä ja aamiaiselle pitää ehtiä ennen yhtätoista niin ei tule mitään. Minä haluan syödä aamiaisen noutopöydästä enkä halua, että kukaan kiikuttaa minulle kahvia ja sämpylää huoneeseeni. Joten meidän hääyö on heti hääpäivän jälkeen halpa kotiyö.
 5. Herätys noin klo 9 Juhalapaikan somistusta aamupäivällä Kampaus, meikki klo 14 Valokuvaus juhalpaikalla, rannassa klo 17 Vihkiminen juhalpaikalla klo 20:05 Onnittelumaljat, syöminen, kaffittelu Biletystä klo 21 lähtien.............. Vieraita 18.
 6. Tilaaminen on tosi helppo homma. Ensin rekisteröidyt postin sivuille ja sit vaan noudatat ohjeita. Yhdessä vaiheessa valitaan se kuva omalta koneelta ja sit valitaan postimerkkiarkin tausta. Merkit maksetaan samalla, kun tilataan.
 7. Samoin me. Tilattiin keskiviikkoiltana ja perjantaina oli uudet merkit jo käsissä.
 8. Pachelbelin soidessa kävelemme sisältä ulos, vieraiden siellä odottaessa. Vihkimisen jälkeen soi Prinsessa Ruusunen. Tai no se on vielä pikkasen epävarmaa, että kumpi soi mennessä ja kumpi tullessa.....