Jump to content
Naimisiin.info

Nefelia

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

Nefelia's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiva kuulla. Kysyin asiaa, ja minimivierasmäärä on 100 hlöä. Joten kannattaa keskittyä muihin paikkoihin joita mielessä on. Kuten Hvittorp ;D ;D ;D
  2. Tosi upean näköinen paikka :o Onnistuisikohan siellä hääjuhla pienemmällekin porukalle (20-30hlö) ... Monestihan hotellien ja ravintoloiden kabinettitilat ja muut jäävät aika lailla jälkeen pääsalien "loistosta" ja tunnelmasta. Kuvista päätellen linnanpiha on ainakin satumaisen ihana! Tietääkö joku, voisiko siellä järjestää itse vihkiseremonian?
  3. Maatu Menu on tottavie upea Vesi vaan heruu kielelle taas. Oletpa tosiaan onnistunut vielä kaikenlisäksi saamaan pitopalvelun hyvällä hinnalla Pito-Piikoja minäkin harkitsen, joten oli ilo kuulla näinkin kohtuullisesta hinta-tasosta. Onko ko. tarjous tehty kuinka suurelle vierasmäärälle? :-X :)
  4. Maatu, menusi kuulostaa aivan taivaallisen ihanalle. Vesi herahti heti kielelle! Mistä olette sen tilanneet (ellei se ole salaisuus ) ?
  5. Hei! Olisi mukava kuulla, mitkä ovat Pito Piikojen bravuurit? Kovasti heitä kehutaan ja täytyypä panna korvan taakse, jos pitopalvelua häissä tarvitaan! Paljonko heidän veloituksensa on ollut per nuppi (ja mitä suunnilleen sisältänyt)? Harkitsen heitä kyllä toisiin sukujuhliin. Joten kertokaas muuten viisaammat, mitä heiltä kannattaa tilata? :-X :-* :P :-X :)
×
×
  • Create New...