Sokrate

Aktiivijäsen
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Sokrate

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Nasuliini; Se on sitten hyvä hytti jos on vaikka sama kun meillä, ihanalla paikalla!!!! Ja faxi ehtii vielä, mä lähetin myös siis VIRKATODISTUKSEN maanataina ja jo samana sunnuntaina seilattiin. Mukaan liitin keitä ollaan, minne menossa ja pahoittelin myöhäistä lähetystä. Paketti saatiin ja ihana häämatka vietettiin. olemme tosi tyytyväisiä tuohon Finnmatkojen pakettiin muuten kuin tuon alkufaxi sähellyksen osalta! Todella antoisaa ja ihanaa matkaa!!! samalla matkalla meidän kans oli suurin osa norjalaisia ja ruotsalaisia. Ps. kaikki sanoo että Key Westiin PITÄÄ mennä kun sielläpäin on, mutta jaa-a, matkoihin meni koko päivä ja olihan siellä ihan kaunista mutta melko puuduttava matka ainakin yhden päivän reissuksi! Tutustukaa ennemmin Miamiin, South beachiin ja reissu sawgrassmills- nimiseen ostoskeskukseen oli kannattavia (hotellien kautta saa hyviä reissuja noihin paikkoihin esim. sawgrassmillsiin, jos ei ole autoa)
 2. meilläkään ei ollut smart casual iltaa kaksi formalia "vaan" . Mulla oli kumpanakin pitkä "iltapuku" eri kunpanakin. Toinen on tosin ostettu 15 e. poisto korista mutta sitähän ne muut ei tienny ja sain siitä jopa kehuja. Mutta yli pukeutua et voi, sen varran on kimalletta niillä naisilla. Mutta iltapuku ei tarvi välttämättä olla näköjään pitkä, sen huomasin. Miehelle tumma puku on jees. Musta oli ihana pukeutua viimeisen päälle niissä puitteissa kun oltiin, mutta ihan tavis vaatteillakin tosin pärjää, dont worry! Me otettiin havrix-rokotteet ennen matkaa, varmuuten vuoks. Ihanaa Matkaa PUPU!
 3. olen! sentin verran sormessa kelta & valkokultaa ja vihkissä 9 timangia yht. 0,18 oc. Sopiovat loistavasti yhteen ja ulkomailta ostettu kihla tuottikin päänvaivaa kun ei meinannut siihen sopivaa täältälöytyä millään... Mutta sitten löytyi ja siitä asti se on ollut THE ONE! ainoastaan sileän vihkin naarmuuntuminen on harmittanut... matta kihlassa kun naarmut ei näy niin selvästi
 4. Meidän häät meni 10 + aivan nappiin! Ja ihanaa arki on jo hyvässä vauhdissa...
 5. yhteinen sukunimi tuo oikean me ollaan nyt perhe-tunteen. Se että nyt voi oikeasti alkaa vauvakuumeilemaan!!!
 6. Kirkon ovien avaaminen ja kullan näkeminen alltarilla toisiemme käsistä pitäminen ja tahdon sanat kaason laulu kirkossa kaikkien ihanat ja kauniit sanat häissämme/häistämme hääyö :
 7. Kaikki oli ihania eikä yhtään turhaa seassa, mutta paras oli häämatka Karibian risteily josta kyl ite maksettiin pieni osa...
 8. Saatiin lähes kaikki pitkästä häälahjalistasta ja tonni rahaakin häämatkalle ;D ja vanhempien kustantamat häät, kiitos heille!
 9. Kuukausi sitten finnmatkojen häämatkalta Miamista & explorerilta (RCCL)palanneenna muutama asia tässä, toivottavati auttaa jotakuta. Finnmatkat sanoi että heidän papereissaan merkintä honeymoonersesta riittää laivayhtiölle ja hotelleille. Nettiä ahkarasti tutkineena ihmettelin, mutta luotin tietoon. maanataina vajaa viikko ennen risteilyä fiinmatkoilta kuitenkin soitettiin kun siitä heitä kovistelin, että tosiaan teidän pitää faxata vihkitodistus laivayhtiölle että saatte romance paggagen. ja minä kiirusti sen faxasin norjaan. vastaus tuli s-postina kun sitä vielä sieltä norjasta kyselin ja pahoittelin että näin myöhässä faxattiin, niin että paketti lisätty, vaikka olimme tosiaan myöhässä (ei siis meidän syy!) Fiinmatkoilla ei oikeisti tiedetty tästä ja kanssamme oli toinen hääpari suomesta joka ei ollut yhtä aktiivinen ja olivat täysin tietämättömiä koko paketista!Se kannattaa ehdottomasti kyllä lähettää, joku todistus, koska se paketti on ihana huomionosoitus ja kuva mahtava muisto Tähän finnmatkojen töppäily loppui ja matka oli kerrassaan mahtava!!! Olimme puolivälissä laivaa keulassa 7 kerroksessa, ikkunallisssa hytissä. Loistavga oli sijainti! Miamissa hotelli ennen risteilyä antoi meille parhaan huoneensa (hotell ocean five miami beach) koska olimme honeymoonerseja, muutenkin se oli heti valmis kun saavuimme, toisin kun kanssamme saapuneelle norjalaisparilla. Finnmatkojen paketista vielä: se on todella helppoa matkan tekoa. Pitkän lennon jälkeen on ihana että joku on vastassa ja kuljettaa suoraan hotelliin, ei tarvi metsästää taxeja. Muutenkin kaikki kuljetukset laivalle yms. kuuluivat hintaan. Kuten myös laivalla palvelumaksut, joista olisi muuten kertynyt sievoinen summa!!! Oli aivan mahtava matka, hyvä hotelli loistavalla paikalla ja mieletön risteily!!! Jokohan tuli kehuttua tarpeeksi..... Ihanaa häämatkaa kaikille vielä sinne meneville ja varokaa hurrikaaneja! 8)
 10. Kiitos, leiviskä! meidän hotelli on just South miami beachilla! Vielä muutama päivä odottelua.... 8)
 11. mulla oli valtikkakimppu ruusuista, maksoi 90 e mukaan kuului viehe sulhaselle, bm.lle isälle ja morsiustytön/heittokimppu.
 12. Kihloissamme lukee toisen nimi, päivä ja siempre - eli ikuisesti. Vihkisormuksessa minulla lukee J & V 2.7.2005 Mi Amor - eli Minun Rakkaani. Yhdistettynä siis Minun Rakkaani, ikuisesti!
 13. me lähdetään ensi viikolla Miamiin ollaan yhteensä viikko siellä ja viikko karibian risteilyllä. Löydettiin kohde matkamessuilta. Haluttiin kauas ja jotain "erikoisempaa ja ikimuistoista" toki joillekin tuo matkakin on tavanomainen mutta meille välimerta seilanneille erikoista Kohde ja matkan kokooonpano miellytti heti molempia, eikä hintakaan hivo mahdottomuuksia.... 8)
 14. Minä rakastan suo!! ja tokana oli suvivalssi