kitinen

Naikkari
  • Viestit

    20787
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän kitinen kaikki viestit

  1. Kihla on väljä 17, vihkiä sovitin koossa 16.
  2. Nämä täältä : Tällaisia haaveilen Heavenlystä itselleni tai vastaavia punaisina:
  3. Tietää varsin hyvin, kun tässä koneen ääressä kaiket päivät istun : Tietää myös nimimerkin ja on itsekin rekisteröitynyt, vaikkei kirjoittelekaan. Mitään salaisuuksia ei ole ja vaikka olisikin niin en usko, että miestä jaksaisi tarpeeksi kiinnostaa käydäkseen juttujani lukemassa : Minä kyllä pidän huolen, että näytän täältä hänelle kaiken nähtäväksi tarpeellisen
  4. En ole vielä päättänyt, että haluanko kirkollista vihkimistä vai en. Jos päädymme kirkolliseen vihkimiseen, se tapahtuu ehkä lähinnä siksi, että kirkossa vihkimistä yleisesti pidetään perinteisenä tapana mennä naimisiin. Toinen syy voisi olla sukulaisten painostus (johon en aio alistua) ja kolmas syy olisi kirkossa vallitseva tunnelma sekä urut. Todennäköisesti emme kumpikaan halua kirkollista vihkimistä. Mieheni on ateisti ja itseni luokittelisin agnostikoksi. En halua kirkollista vihkimistä vain päästäkseni kävelemään urkujen tahdissa alttarille vaan valitsemme kirkkohäät, jos se tuntuu meille luontevalle. Mielestäni on kuitenkin surullista, että mieheni, joka ei usko Jumalaan, haluaisi kirkollisen vihkimisen, koska hänelle on syntynyt mielikuva siitä, että kirkollinen vihkiminen on ainoa "oikea" tapa mennä naimisiin :-/ Meillä on siis kyse lähinnä mielikuvista.
  5. Jos kyseessä olisi hyväkin ystäväni niin itse ehkä loukkaantuisin enemmän jos en saisi kutsua edes polttareihin. Mutta toisaalta en näe järkeä kutsua polttareihin ns. vanhoja kavereita, joihin ei välttämättä ole edes pitänyt aikoihin tiiviisti yhteyttä. Eli mielestäni jos häihin kutsutaan omia kavereita niin silloin tulisi jo siinä vaiheessa mahduttaa kaikkein rakkaimmat listalle. Ne jotka jäävät listan ulkopuolelle eivät ilmeisestikään ole yhtä läheisiä kuin nämä kutsutut, joten heillä tuskin on syytä loukkaantua jos eivät kutsua häihin saakaan. Mielestäni siis hääkutsu ei ole mikään edellytys polttareihin osallistumiselle. Mutta jos kyseessä tosiaan ovat hieman kaukaisemmat ystävät niin kannattaisin polttareidenkin viettämistä vain lähipiirin kesken. Polttaripäivänä morsian usein on sellaisen pyörityksen keskellä, ettei siinä paljoa ehdi kuulumisia vanhojen tuttujen kanssa vaihtaa. (Tällöin morsiamelle saattaa aiheutua paineita vieraiden viihtyvyydestä jos hän ei kunnolla ehdi kaikkia edes tervehtimään. Ja toisaalta näitä, jotka eivät ole saaneet kutsua häihin, saattaa jäädä polttarit mieltä painamaan jos polttareissa on selkeästi morsiamen "sisäpiiri", jonka lisäksi muut ihmiset saattavat tuntea olonsa hieman ulkopuolisiksi.) Ehdottaisinkin siis, että polttarit pidettäisiin polttareina ja vanhojen ystävien kanssa sitten järjestettäisiin joskus ihan erilliset illanistujaiset oikein ajan kanssa.