Jump to content
Naimisiin.info

Gerbera

Aktiivijäsen
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

  Never

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki

Gerbera's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Mulla on kaksoisnimi ja oon ollut tosi tyytyväinen. Nimi on sikapitkä, mutta haluan sen silti olevan näin. Kaikkeen tottuu.
 2. Istutus- ja kasvatusohje kannattaa laittaa kääröön mukaan. Alan harrastajat arvostavat jos ohjeessa on lisäksi latinankielinen nimi sekä lajin nimi. Meillä ohjeet oli kiinnitetty siten että ne näkyivät leivinpaperista ommellun pussin läpi, joten vieraat eivät aukoneet siemenpusseja vielä juhlassa vaan sisältö oli selvillä jo ennen pussin avausta.
 3. Meillä jaettin auringonkukansiemeniä (keväthäät). Siemenet olivat pieneen lajiin, eli vaikka asuisi kerrostalossa niin kukinnasta pääsi nauttimaan.
 4. Mun kimppu, heittokimppu, ruusun terälehdet (80 ruususta) + 10 viehettä maksoivat noin 200 euroa. Kimppuun tuli 60 ruusua, heittokimppuun niitä taisi tulla 12 kpl.
 5. Meillä kaverit esittävät jonkun U2:n biisin ja me sitten notkumme tanssilattialla valssin sijaan. Kaveriporukassa on siis aktiivisia musiikin harrastajia, joten ihan korkeatasoinen esityksestä pitäisi tulla.
 6. Meillä oli vähän samoja ongelmia tuon lapsimäärän suhteen ja toimimme seuraavasti: äideille kerrottiin että emme kutsu serkkujen lapsia, ja äidit viestittivät asiaa sukulaisille jo etukäteen. Kutsussa luki vain kutsuttujen nimet, ei siis lapsien nimiä. Kutsussa luki myös että juhlat jatkuvat laulun ja tanssin merkeissä klo 03.00 asti, joten toivomme että loput tajuavat siitä mistä on kyse. Ja sitten vielä tarkkana kun otamme ilmoittautumisia vastaan. En tiedä johtuuko tuosta lasten poisjättämisestä vai mistä, mutta vain 2 serkkuamme on ilmoittautunut juhliin, kukaan muu sukulaisista ei vielä vaikka kutsut lähetettiin pari viikkoa sitten. Kaverit ovat ilmoittautuneet lähes kaikki!
 7. Me toivomme 12 hengen astiasto (Arabian Lumi) 12 hengen lasit (Iiittalan Essence) sekä häämatkarahaa. Oletuksena on että sukulaiset antavat rahaa ja kaverit tavaraa... Astioita meillä toki on jo ihan kylliksi, mutta nyt on kerrankin mahdollisuus saada kokonainen sarja hankittua yhdellä kertaa.
 8. Ozista kerrottiin että mies voi lisätä kihlasormukseensa esim. timantin. Tuttavapariskunnassamme mies lisäsikin vihkipäivän muistoksi timantin sormuksen sisäpuolelle. Aika kiva muisto hääpäivästä... Miehelleni tulee vihkisormus, mutta hänpä ei ottanutkaan kihlasormusta lainkaan.
 9. Me ajateltiin soittaa Bo Kasper's Orkesteria taustalla, on mukavan letkeää musiikkia!
 10. Kuka tuntee ja tietää hääjuhliin liittyviä perinteitä joita noudatetaan erityisesti Etelä-Pohjanmaalla? Sukujuuriamme on Pohjanmaalla ja kenties pohjalaisia perinteitä lainaten saisimme häistämme hieman omanlaisemme....
 11. Osaatko sanoa saitteko risteilyn edullisemmin kuin matkatoimiston kautta? Eli yhdistittekö siihen oleskelun esim Miamissa vai lensittekö suoraan paikan päälle jne?
 12. Kuulostaa kummalliselta tuo valokuvalisä, eiköhän se harjoitusmeikki pitäisi joka tapauksessa tehdä samalla tarkkuudella kuin oikea meikkikin?
 13. Minkä matkatoimiston kautta olette risteilylle lähteneet vai järjestittekö reissun itse?
 14. Helsingissä sormuksia voi teettää ainakin Union Designilla kuten myös useissa kultasepänliikkeissä. Jos ja kun on malli tiedossa niin kannattaa marssia lähimpään kultasepänliikkeeseen ja kysellä tekevätkö he sormuksia tilauksesta.
 15. Olen ollut töiden puolesta Vanajanlinnassa, ja muistaakseni yöpyminen oli suhteellisen arvokasta, toisaalta palvelu pelasi tosi hyvin. Huoneissa on omat kylpyhuoneet ja ainakin siinä huoneessa missä nukuin sängyt olisi saanut siirrettyä vierekkäin. Kuvauspaikkoja Vanajanlinnan ympäristössä on varmasti kymmeniä, samoin linnan sisätiloissa. Ruoka oli erinomaista, kuten myös tarjoilijoiden palvelutaso. Vanajanlinnassa on useita eri saleja ja ainakin niihin isompiin mahtuu bändi ja tanssilattia oikein mukavasti.
×
×
 • Create New...