Jump to content
Naimisiin.info

Quaramelle

Rouva
 • Posts

  121
 • Joined

 • Last visited

About Quaramelle

 • Birthday 05/26/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

2859 profile views

Quaramelle's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Minun kuvani otti Riina Nurminen http://personal.inet.fi/yritys/riinanurminen/index.html Voin suositella lämpimästi. Kuvattiin Arinassa.
 2. Allunga juhli viime vuoden puolella tuolla Aleksanterinkulmassa. Hän kirjoittelee täällä edelleen, kysäisepä häneltä.
 3. Kaikki tuikkukipot olivat meidän omia, Rauhalassa ei ainakaan silloin ollut omia. Kynttilät (sekä tuikut että pitkät kynttilät ym.) sisältyvät tilavuokraan. Me veimme koristeet Rauhalaan häitä edeltävällä viikolla, annoimme ohjeet miten koristeet sijoitetaan ja he toteuttivat ne lauantaina aamupäivällä, kukat veimme lauantaiaamuna valmiina maljakoissa sekä terälehdet valmiiksi nypittynä pöydille kaatoa varten. Hääjuhla alkoi kirkon jälkeen noin klo 16, joten heillä oli hyvin aikaa tehdä koristelut.
 4. Tässä kuvia meidän koristeluista, meillä oli koristeina suuri määrä kynttilöitä sekä sankoruusuja ruusuina seä terälehdiksi revittynä. *kuvat käytetty näytillä*
 5. Meillä oli häät Rauhalassa viime syyskuussa. Meillä oli itse suunniteltu buffetmenu: Aurinkokuivattutomaatti-pesto-bruchettaleivät Marinoituja oliiveja, herkkusieniä, paprikoita ja valkosipulinkynsiä Ilmakuivattua kinkkua ************************************* Kreikkalainen salaatti, feta erikseen Caesar-salaatti graavattua kirjolohta Friteeratut neulamuikut ja tzatziki-kastike Salaattikastikkeita ************************************ Paahdettu naudan sisäfile punaviinikastikeella Kauden kasvikset höyrytettynä Uudet perunat /pariisinperunat ************************************** Leipäkori (ruisleipää, rieskaa, maalaisleipää) voi & vihreä pesto karjalanpiirakat ja munavoi ******************************************** Viinit tarjoillaan pöytään, muut juomat noutopöydästä punaviini: valkoviini: jäävesi, mehu, rasvaton maito, kotikalja ******************************************** hääkakku pikkuleipälajitelma kahvi & tee + avec (kermalikööri ja konjakki) *************************************** Iltapalalla oli hodareita, joita jokainen sai maksunsa mukaan täyttää, hedelmäbuffet ja hääbuffetista jääneistä salaatteja. Koko menun hinta oli 36 eur/hlö. Ruoka oli todella hyvää, ja kaikki vieraat kehuivat sitä kovasti. Rauhalaa kyllä voi kehua kaikinpuolin, hääjuhlapaikkana loistava.
 6. Muhkis, holilliset juomat eivät sisältyneet tuohon menuhintaan. Se olisikin ollut jo todella edullista, jos olisivat sisältyneet.
 7. Meillä oli vieraina 80 aikuista. Menuhinta oli 35 eur/hlö. Menu oli tällainen: Aurinkokuivattu tomaatti-pesto- bruchettaleipiä Marinoituja oliiveja, herkkusieniä, paprikoita ja valkosipulinkynsiä Ilmakuivattua kinkkua * * * * * * * * * * Kreikkalaista salaattia Caesar-salaattia Graavattua kirjolohta Friteerattuja neulamuikkuja ja tzatziki-kastiketta * * * * * * * * * * Paahdettua härän seläkettä, punaviinikastiketta Kauden kasviksia höyrytettynä Pariisinperunat * * * * * * * * * * Leipäkori (ruisleipää, rieskaa, maalaisleipää) voi , vihreä pesto Karjalanpiirakoita ja munavoita * * * * * * * * * * punaviini valkoviini jäävesi, mehu, rasvaton maito, kotikalja * * * * * * * * * * Hääkakku pikkuleipälajitelma kahvi, tee avec kermalikööri, konjakki ja viski
 8. Olen ollut Walhallassa bileissä, enkä kyllä pysty kuvittelemaan sitä hääjuhlapaikkana. Pitäisi tehdä aivan hirvittävästi hommia, että siitä saisi edes siedettävän - ei. Ottakaa Johteenhovi; en ole koskaan ko. paikassa käynyt, mutta se ei voi olla Walhallaa huonompi. Anteeksi suora puheeni. Olette tehneet hyvän valinnan! Me juhlimme viime syksyisiä häitämme Rauhalassa ja juhlaa kehuttiin vielä pitkään jälkikäteen. Paikka oli juuri oikea valinta! Plussaa myös siitä, että toteuttivat meidän itse suunnittelemamme todella monipuolisen menun (joka tuli halvemmaksi kuin heidän omansa) ja kokki kävi kiittelemässä kun sai sen toteuttaa
 9. Oulun naikkareiden pikkujouluista innostuneille ketju: Oulun pikkujoulut
 10. Laitanpa tänne uuteen ketjuunkin tiivistetysti kokemuksemme tältä syyskuulta: - kirkkona meillä oli Tuomiokirkko; vieraita vain 70, tuntui hieman isolta mutta kuvat sitäkin hienompia. - juhlapaikkana Rauhala: kaikki toimi moitteettomasti ja juuri kuten toivoimmekin. Vieraat kehuivat itse suunnittelemaamme menua, koristelu sopi tilaan kauniisti ja palvelu pelasi. - Mustikkavadelmamoussekakku meille tuli Rauhalan kautta Mazarinesta - yövyimme häitä edeltävän ja häiden jälkeisen yön Arinan 7. kerroksen sviitissä: suosittelen kaikille joiden pukeutumista tulee valokuvaaja kuvaamaan, sviitin parvekkeella saa mahtavia kuvia! - minun meikkini ja kampaukseni teki SalonVirholla Ilpo; olin todella tyytyväinen. - geelikynteni teki Goalasissa Samu, kestivät hyvänä yli 4 viikkoa! - ruiskurusketuksessa kävin Kauneushoitola Kirsikassa kaksi kertaa, jälkimmäisellä kertaa jälki oli tasaisempi ja parempi kuin 1.kerralla. - miehen ja bestmanien puvut vuokrattiin Katariinasta, minun toinen pukuni Glamourista. Pidin enemmän Glamourin palvelusta kuin Katariinan, ei silti pahaa sanottavaa jälkimmäisestäkään. - minun kimppuni, vieheet ja kaasojen rannekukat tilattiin kukkakauppa KauniistaKukasta ja olivat paremmat kuin uskalsin toivoa! Koristelukukiksi ostettiin useampia ämpäreitä sankoruusuja Vihertalosta, noiden itse laittamisessa/leikkaamisessa oli melkoinen homma. - bändinä meillä oli MatthiasFlame Orchestra; nappivalinta! - dokumentaarisena valokuvaajanamme oli koko päivän (12-22) Onni Kinnunen Studio P.S.Vltä; kuvat ovat upea muisto täydellisestä päivästä.
 11. Me juhlimme syyskuun alussa Rauhalassa ja voin kertoa, että se oli joka euron arvoinen! Moni oli avustajillemme kehunut häidemme olleen upeimmat missä olivat koskaan olleet. Rauhalan puolelta kaikki pelasti loistavasti, saimme suunnitella itse omat menumme ja he toteuttivat omituisempiakin ideoitamme.
 12. Meillä oli alkoi ruokailu buffetista neljän aikoihin, kakkukahvia aveceineen nautittiin klo 19. Iltapala oli vähän ennen yhtätoista ja näytti todella maistuvan vieraille. Iltapalalla oli hodareita, joita jokainen sai maksunsa mukaan täyttää, hedelmäbuffet ja hääbuffetista jääneistä salaatteja.
 13. Ohhoh, onpas täällä käyty kiivasta keskustelua. Itsestä ainakin tuntui, että halusin kuulla omasta juhlapaikasta sekä negatiivisia että positiivisia asioita; negatiivisistakin osaa sitten huomauttaa ja olla tarkkana kun tietää, että jonkun kohdalla asiat eivät ole toimineet. Tiedätkö Peppi Pitkätossu, valittivatko ystävänne kirjallisesti? Mielestäni tuollaisessa tilanteessa kannattaisi aina reklamoida, voihan olla että sen seurauksena koko Piilopirtin tarjoiluhenkilökunta menisi vaihtoon. Hintatasosta sen verran vielä: me juhlimme Rauhalassa (joka kai luetaan keskustaravintolaksi), meillä oli itse suunnittelemamme todella laaja menu joka maksoi tuon 40 e/hlö. Toisaalta se myös sisälsi ensin alkupalat, pääruuat, kakun ja iltapalan (hodareita ja hedelmäbuffet) - mielestäni 40 eurolla täytyy saada jo aika paljon rahoilleen vastinetta. Negatiivista kerron Kruunumakasiinista; tuttaviemme häät piti järjestää siellä, mutta kutsujen jo mentyä vieraille selvisi, että samalle päivälle oli tehty tuplabuukkaus. Seurasi paljon selvittelyä ja pahaa mieltä, jonka seurauksena he vaihtoivat viime metreillä juhlapaikkaa. Pyytäkää siis kaikki aina vahvistuksenne kirjallisena, muistakin paikoista! Muoks. hääyöpaikaksi voin hyvin lämpimästi suositella jompaa kumpaa Arinan 7.kerroksen sviiteistä. Todella tilavia omalla saunalla, parveke Rotuaarille ja kaupungin kattojen ylle on upea.
 14. Minä tilasin täältä: http://www.justbrides.co.uk/ nämä Rainbowni: Kävin ensin sovittamassa paikallisessa morsiuspukuliikkeessä muita Rainbown kenkiä että pääsin selville koosta (Darcyjani ei ollut täällä edes saatavilla). Täältä ei öytynyt kokoa 3½ (36½) jonka tilasin; päättelin sen olevan sopiva koska koko 3 oli liian pieni ja 4 aavistuksen liian iso. Suomessa myytävät Rainbowt ovat ainakin samassa kokoluokituksessa kuin nettikaupoissa myytävät. Tilausvahvistus tuli sähköpostiini heti tilauksentekoiltana, kengät taisivat tulla kolmessa viikossa lähipostiin. Maksoin normaalisti Visalla. Kengät tulivat näin halvemmaksi kuin esim. Stilissimasta tilattuna tai haettuna, taisivat olla noin 100 eur postikuluineen.
 15. Me tehtiin meidän menumme itse, Rauhalan omat menut olivat aika perusmenuja. Kokki kiitteli meitä hääpäivänä pääsystä tekemään menuamme Menuhinta oli 36 eur/hlö. Tarjoilijoiden määrän mitoittavat vierasmäärän mukaan ja tarjoilijat sisältyvät menun hintaan, ovat siellä loppuun saakka. Veimme koristeemme perjantaina Rauhalaan ohjeistuksineen ja henkilökunta koristeli paikan lauantaina. Äitini kävi vielä ennen kirkkoa tarkistamassa paikan. Minulla on viikonlopun ajan vielä näytillä päiväkirjassani kuvat hääpäivästämme, joten sieltä voit nähdä toteutuksia.
×
×
 • Create New...