Eleonoora

Aktiivijäsen
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Eleonoora

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 1. Meillä on myös lapsettomat häät toiveissa. Ihan siitä jo monesti mainitusta syystä, ettei tila vedä 20 lasta. Eli jos kutsuisimme vieraat lastensa kanssa, meiltä jäisi moni ystävä kutsumatta. Laitamme siten juhlaohjesääntöön ihan suoraan tekstin, että juhlatilan pienuuden vuoksi juhlimme aikuisten kesken. Jos joku pienten lasten vanhemmista ei voi jostain syystä tulla tämän vuoksi, olemme valmiita ottamaan sen riskin. Ainakin olemme voineet lähettää kutsun kaikille haluamillemme henkilöille.
 2. Minkä hintainen pionikimppu on? Onko pioni kovasti kalliimpi kuin ruusu?
 3. Olemme miehen kanssa niin ronkeleita musiikin suhteen, että meille ei kovin moni suomalainen artisti kelpaisi. Meille on ollut alusta saakka selvää, että levytanssit ne olla pitää. Saamme silloin valita itsenäisesti haluamamme musiikin. Lisäksi saamme erittäin tasokkaan äänentoiston sulhasen kaveripiiristä. Luulenpa vieraidenkin viihtyvän, kun ovat enimmäkseen meidän tapaan discokansaa. 8)
 4. Ei todellakaan tule. ;D
 5. Meillä on noin 80 hengen häät kesällä Hyvelän urheilumajalla. Voin kertoa häiden jälkeen, miten mahduimme tilaan.
 6. Hyvlän urheilumajan sali Sisällä on myös takka ja se on juuri tuossa pääsalissa. Kuvat on otettu vastakkaisilta suunnilta. Päikkärissäni on lisää kuvia ja infoa.
 7. Olipa hyvä että tulin vilkaisemaan tänne, sillä olemme huomenna menossa mittailemaan tarkemmin Hyvelän urheilumajan tiloja. Otamme mukaan digikameran, joten napsimme varmaan aika monta kuvaa. Yritän saada ne linkitettyä tänne mahdollisimman pian. Sen tiedän, että siellä on ainakin grillikatos ja kaksi tilavahkoa saunaa, joita saa käyttää aivan vapaasti. Kerron lisää huomisen jälkeen. :
 8. Tässä tulee nälkä, kun lukee näitä herkkulistoja.
 9. Otsatukka ei ole missään tapauksessa ongelma. Audrey tämän meille todistaa.
 10. Meillä on häät kesällä. Juhla vietetään kokonaisuudessaan Hyvelän urheilumajalla. Kävimme tarkastammassa kyseisen paikan, ja pidimme näkemästämme. Paikka on sopivan kokonoinen meidän noin 80 hengen häihin. Lisäksi paikka sopii meidän suunnitelmiin, koska järjestämme itse ruokailun. Hirsirakennus on sopivan tunnelmallinen. Koristelemme paikan anopin kasvattamilla kukilla ja kynttilöillä, joten eiköhän siitä hyvä tule. Yritän muistaa laittaa kuvia tänne häiden jälkeen.
 11. Minun suvun puolelta ei ole odotettavissa minkäänlaista haloota. Ovat tottuneet siihen, että perheeni kulkee omia polkujaan. Sulhasen puolella kävi sillä tavalla että sulhasen vanhemmat harmittelivat, kun emme mene heidän vihkikirkossaan naimisiin. Henkilökohtaisesti koen kirkot kylminä ja kolkkoina rakennuksina, joten en ole koskaan ymmärtänyt mistä niin ihanasta jään paitsi. Meillä on siis siviilivihkiminen, ja sitten sulhasen ja vanhempieni toivomuksesta jonkinlainen seremonia "tahdon" lupauksineen.
 12. Asumme sulhasen kotipaikkakunnalla, joten tuntuu järkevimmältä järjestää häät samalla paikkakunnalla.
 13. En jännitä esiintymista, johtunee työstäni opettajan, mutta en siltikään pidä kovin paljon ajatuksesta, että pitää olla nättinä ja hymyilevänä koko päivän. Morsiamen olemukseen kun liitetään niin kummallisia odotuksia. Morsiammen pitäisi näyttää eteeriseltä, kauniilta, hieman etäiseltä tai (luoja varjelkoon) jopa neitseelliseltäkin. Naisen olemukseen liittyvät kauneusihanteet tuntuvat kulminoituvan juuri hääpäivään. Morsiammen olemus on varsinaisten stereotypioiden miinakenttä, ja minusta tuntuu välillä vaikealta sopeuttaa omaa persoonaani tiettyihin raameihin. Siis totta ihmeessä minäkin haluan olla parhaimmillani hääpäivänä. Välillä vain pohdin, että tämä häähössötys saa ihmisissä aikaan mitä kummallisimpia asioita. Toiset laihduttavat, toiset kasvattavat hiuksia ja jotukut kulkevat hulluuden rajamailla suunnitellessaan täydellistä hääpäivää täydelliselle morsiammelle.
 14. Kiitos vaan vinkeistä. Pubit ovat yllättävän tärkeitä, ainakin miehelle joka pitää kovasti monesta irlantilaisesta olutlaadusta. Niitä pitää päästä ehdottomasti maistelemaan kunnollisessa ympäristössä. Pitänee miettiä tuota autoasiaa vielä, olishan sitä häämatkalla kiva saada kaikki mahdollinen irti.
 15. Avioehdon voi määrätä koskemaan avioliiton päättymistä eroon tai kuolemaan. Yleensähän avioehto koskee vain liiton päättymistä eroon. Sellaisissa tapauksissa tietysti puoliso perisi auton. Jos halutaan pitää huoli, ettei puoliso saa esim. osaa jostain perinnöstä, avioehto kannattaa sellaisen omaisuuden osalta laittaa koskemaan myös avioliiton päättymistä kuolemaan. Jos auto olisi esim. arvokas suvussa kulkeva auto, niin kuolemaa koskeva avioehto tarkoittaisi käsittääkseni sitä, että auton omistajan vanhemmat tai sisarukset perisivät sen. Tietenkin, mikäli parilla ei ole lapsia. Meneeköhän jo sekavaksi? Mikäli jollakin on eri käsitys, saa tietysti korjata... Noin olen itse ymmärtänyt.