Eufrosyne

Rouva
 • Content count

  562
 • Joined

 • Last visited

About Eufrosyne

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

949 profile views
 1. Kätevintä on ottaa mukaan Visa Electron-kortti, jolla voi nostaa rupioita automaatista tarpeen mukaan. Toisaalta se kävi myös maksuvälineenä lähes kaikkialla, joten ei tarvinnut Visaa käyttää ja maksella jälkeenpäin. Tosin jonkin verran kandee vaihtaa jo Suomessa, lentokentällä matkalaukut roudanneelle ukkelille piti antaa tippiä, tai ainakaan se ei häipynyt, ennen kun sai tipin! Ärsyttävää, mutta huomioitavaa. The Sands oli hotellivalintana sikäli ihanteellinen, että se on childfree-hotelli. Ei siis lapsia loikkimassa uima-altaalle niin kuin naapurin Hiltonissa, jossa oli aivan järkky meteli uima-altaalla, kun lapset riehuivat. Sands oli muutenkin pienen kokonsa vuoksi intiimi, just häämatkalaiselle sopiva.
 2. Mun postikulut olivat 20 €, 2 pussia terälehtiä ja 2 pakkausta kuplapulloja. Kuplapullot kuitenkin painoivat, joten tuo PiPön postikulu tuntuu uskomattomalta.
 3. Sama tulee kuin Syysmorsiamelle! Ja toden totta, niiiin sopiva ;D ! Ostin tosin lisäksi myös irtomorsmaikun, niitä kun saa tilattua jenkeistä erikseen.
 4. Pitopalveluiden tms. käyttämät määrät: viinipullosta 5 lasia, aveceja 4 cl /pää, kuoharipullosta 7/ 8 lasia, kuoharilasihan on n. desin. Booliin vaikuttaa aikas paljon se, kuinka vahvaa tekee. Kovin vahva ei tee kauppaansa niin hyvin kun miedompi, joten kannattaa varmasti laskea nettilaskurilla, moniko prossaista boolista on tulossa.
 5. Onko Olavi Salminen vihkaissut ketään täällä?? Kotiseurakunta on ihan uusi, olisi kiva vähän kuulla Kalevan papeista. Olin juuri häissä, jossa pappi piti aivan ylimalkaisen puheen, vaikka olikin hääparin tavannut. Se ie koskettanut hääparia hlökohtaisest. Eräissä hautajaisissa iäkäs pappi puhui todella musertavaan sävyyn tuomiopäivästä, kadotuksesta, helvetistä, jne. Ei paljoa lohduttanut omaisia...Elikkäs mielestäni papin persoonalla on merkitystä.
 6. Itse tilasin eFormatista, kuplapulloja ja terälehtiä. Paketti tuli alle kuukaudessa ja mun meileihin vastattiin välittömästi. Et ei ajatusta ulkomaisista verkkokaupoista kannata heti hylätä.
 7. Pakko lisätä tuohon edelliseen...Dr. Phil sanoi, että 5 v on liian pitkä kihlautumisaika... Tosin minusta aika kulttuurisidonnainen juttu. Eikös jenkeissä aleta puuhastella häitä heti kihlauksen jälkeen?? En itse ole ainakaan ollut pitkään kihloissa ( 5v) vaan sen vuoksi, että harkitsisin vielä loppuelämääni, vaan tosissaan vasta nyt on hyvä aika järjestää häitä. Suomessa kait tehdään muutenkin monia asioita aikas "vanhoina", lapsetkin hankitaan vasta kun on sopiva tulotaso, talo,farmariauto ;D. Itse ei opiskelijabudjetilla haluttu alkaa juhlia järkkään, joten ensin piti hankkia parempi tulotaso... :.
 8. Mönkiäinen, valitan, olen ollut vieraan ominaisudessa vaan joka paikassa, joten en uskalla antaa mitään tarkempaa infoa, jotten tule "huijanneeksi". Kuviakin on vaan hääpareista...Toivottavasti muilta löytyy, onhan Leineperi kovinkin suosittu juhlapaikka.
 9. Noormarkun kerhoa vieraan näkökulmasta suosittelen erityisesti. Paikkaan mahtuu hyvin väkeä ja pihapiiri on ihana, sekä kesällä että varmasti myöskin talvella. Elämäni ekoissa häissä olen ollut Rientolassa, oiskos alue Vähäraumaa?? Se on suuri, työväentalomainen ja vetää sisäänsä paljon väkeä. Ulkosivu on eksoottisen vihreä, sisätiloista en osaa sanoa, muistikuva vuodelta -85 ;D! On kai myöskin suosittu paikka, peruutuksen vuoksi 7.7. 07 oli lehtitietojen perusteella vapaa . Leineperin ruukki on idyllinen maalaismaisema ja väkeäkin mahtuu reilusti. Tosin omasta kokemuksesta toivon kutsutuille ilmoitettavan esim. hääohjeessa, että kannattaa varata vähän hevimpää neuletta varalle, itse olen palellut ko. paikassa myös kesäkuumalla illansuussa. Minusta asiasta on kohteliasta ilmoittaa eikä tämä tarkoita sitä, että pitäisi ihmisiä tyhminä.
 10. Ilmeisesti pioni kestää, kunhan varret jäävät riittävän pitkiksi. Itse halusin tuon pallon, mutta se ei kait onnistu, koska varret ovat lyhyet. Mitenkähän sulhon pionivieheet ovat kestäneet?
 11. Pionikimpun kanssa vihille astelleet: Miten on pioninne kestivät? Floristi sanoi minulle, että pioni on melko hankala juuri sen vuoksi, että se tarvitsee paljon vettä tai se nuupahtaa. Itse halusin ehdottomasti tuon pyöreän pionipallokimpun helmikantoketjulla, mutta sitä ei kuulemma ole mahdollista toteuttaa. :'( Oasista ei voi niin kosteaksi laittaa, että pionit kestäisivät. Kokemuksia siis kaipaan!
 12. Helin matkojen kautta matka varattu ja kaikki sujui lopulta hyvin! Huom. kaikki meiliä sinne lähettäneet, minunkin meilillä lähtenyt kysely ei saavuttanut heitä, kun uudelleen soitin, kertoivat tämän sitten. Mutta itse varaus kävi päivässä, alkuhässäkän ja vihastuksen jälkeen kaikki hyvin. Tietoliikenneyhteyksiä tässä ehkä voisi syyttää...
 13. Itse olen pitkään ollut lcn-geelikynsien fani. Kokemusta siis jo muutamia vuosia. Mulla on ollut monta eri kynsihuoltajaa, ja tulos on hieman vaihdellut sen mukaan, joten kannattaa suosia ammattilaista. Geelikynsi on "hellempi" omalle kynnelle, joten jos tarkoituksena ei ole pitää kynsiä pitkään, omat kynnet säästyvät näin. Itseltäni ei ole koskaan, ei kertaakaan geelikynsi irronnut, enkä todellakaan tarkoituksella säästele käsiäni! Hoitajana olen ihan laiska, viilaan ja viilauksen jälkeen läpinäkyvä lcn-kynsilakka, joka sulkee viilauksen jäljet. Joten ei minusta voi pitää kovin vaikeahoitoisina. Itselläni on ranskalainen geelaus, joten en malta käyttää värillisiä lakkoja usein, koska ovat niiiin siistin ja kauniin näköiset. Lähinnä lakkaan kiinni joitain värillisiä strasseja muutamaan kynteen. Juuri ennen huoltoa sitten värilakkailen, jotta huomio kasvamisen aiheuttamasta kolosta muuttuu huomaamattomaksi. Akryylikynnellä tehty ranskalainen tippi oli mielestäni minulla epäluonnollisemman valkoinen, joten olen päätynyt näihin geeleihin. Kovasti on siis mielipidekysymys. Toisaalta nykyään, ainakin minun kotikaupungissani Tampereella, lähes kaikki kynsistudiot tekevät geelikynsiä, joten valinnanvaraakaan ei ole. Toisaalta voihan sekin jotain kertoa...Muistan vain ensimmäisen kynsihoitajana sanoneen, ettei tee minulle akryylejä, koska geelit ovat hellävaraisemmat. Hän siis silloin teki molempia.
 14. Mekin ollaan odotelty tarjousta yli 3 vkoa ja olen soittanut ja lähettänyt meiliä perään. Puhelimessa tuli tyly vastaus, että tarjous tulee, kun ehditään :-/. Meillä menee juuri muualta tulleet tarjoukset umpeen, mutta Helin matkojen kautta saatais vaan sellanen hotelli, jonne haluttais...tupla :-/ !
 15. Haluaisin jonkin vanhan klassikkoauton! Onko kenelläkään tietoa/ tuttua, joka vuokraisi, kaksipaikkaista vanhaa mersua tms, kuitenkin vanhaa autoa? Siis Tampereella/ lähialueilla?