taurus71

Rouva
 • Content count

  381
 • Joined

 • Last visited

About taurus71

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kymenlaakso

Recent Profile Visitors

1090 profile views
 1. Tuoresalaatti = Vihersalaatti yleisimmin käytetty nimike Sienisalaatti Brie-salaatti Riista-yrttipaté, puolukkaa Kylmäsavulohi Savusiika Tillikastike Paahtopaisti, punaviinikastike Smetanassa haudutettu lohi Kasvispyörykät Kokoperunat = Keitinperunat yleisimmin käytetty nimike Valkosipulikermaperunat Höyrytetyt kasvikset Ruisleipä Patonki Maustelevite Levite (voi laittaa ihan suoraan jos on vaikka margariini tai voi niin niillä nimillä)
 2. Jos tosiaan on salaattibuffa alkuun niin pääruoalle lasketaan lihaa 180-200g/hlö + perunat tms.
 3. Mä olen ommellut kangasservettejä ihan samasta kankaasta kun pöytäliinakankaatkin ja sitten pellavasta. Nuo pöytäliinakankaat ovat hyvää ja paksua puuvillaa ja pesukin onnistuu jopa 90 asteessa. Ohuita ja halpoja kankaita kun ei oikein voi niin kuumissa asteissa pestä jos on vaikeita likatahroja. Tärkkäämällä toki saa ohuemmastakin kankaasta jämäkämpää mutta musta kannattaa panostaa laatuu niin sitten niillä on myös jälleenmyynti arvoakin.
 4. Karjalanpaistiin tulee possua ja nautaa sekasin!
 5. Mä olen menossa maanataina tukkuun niin voin vilasta samalla, ulkoa en muista hintoja. Eli paahtopaistista kilohinta? Muuta?
 6. Kurjenmiekka on Kausalassa ja Niinirannan toimintakeskus on Valkealassa eli eivät todellakaan ole lähellä toisiaan! Niiniranta on Valkealan seurakunnan leiripaikka Lappalan rannalla. Seurakunta vuokraa paikkaa juhliin mutta alkoholin käytöstä paikalla he eivät oikein tykkää. Olikohan tämä se paikka mitä hait? Iitissä on sitten Heinlahden leirikeskus jonka omistaa Iitin seurakunta, paikkaa vuokrataan myös ulkopuolisille. Tästä en löytänyt kuvaa.
 7. Kiitos Ilona81 kun viitsit laittaa kuvia tänne!!! Helpottaa monien pähkäilyjä ja valintaa tarvitsematta kiertää koko seutukuntaa läpi! Lisää vaan ihmiset kuvia juhlapaikoista joita ei olla vielä esitelty!!! Muoks: Mä bongasin tuolta toisesta ketjusta vielä kuvan Kouvolankylän Vpk talosta eli Meksikosta ja netistä löysin kuvan jossa salissa on ne oikeat verhot, juhlakuvassa asiakas on luultavasti itse vaihtanut juhlan ajaksi omat verhot. Bändille jää hyvä tila tuonne taakse ja kuvista oikealla on pienempi huone johon noutopöydän saa hyvin laitettua. Tuolit ovat todellakin noin hirveän väriset mutta hupuilla saa ihmeitä aikaan.
 8. Tässä pari kuvaa lupaamastani Voikkaan Seuratalosta, valitettavasti en kerennyt/muistanut ottaa kuvia kuin tuosta isosta salista mutta tiedoksi kaikille niin sieltä löytyy lisäksi vielä kaksi pienempää salia. Kirkuvan siniset tuolit pisti hieman silmään sekä kahdessa pienemmässä salissa olleet vaaleanpunaiset verhot (joista ei siis ole kuvaa)...mutta muuten paikka on ihan ok, varsinkin suuria häitä silmällä pitäen. Kirkkokin aivan tien toisella puolella!
 9. Sanulle vielä hieman tietos tuosta Valkealan NS-talosta. Ystäväni siellä juhlineena kertoi että paikka on uusittu kokonaam sisältä ja että on katsastamisen arvoinen
 10. Sanu: Itse en ole Valkealan NS-talolla sisällä käynyt, tuli vaan mieleen kun olen itse siinä lähellä asunut. Nuo seuratalot tuppaa olemaan aika kolkkoja mutta koristeilla saa ihmeitä aikaan. Kannattaa ehdottomasti kyllä käydä paikka katsastamassa, mitään siinä kun ei menetä ja kamera sitten mukaan jos menette, eiks nii? Saadaan tännekin lisää noista juhlapaikoista kuvia! Ja muillekin, jos kuvia eri juhlapaikoista vaan löytyy niin laittakaahan tännekin!!! Mä olen menossa Voikkaan seuratalolle viikonloppuna ja sieltä on kuvia luvassa viim. sunnuntaina!
 11. Jo-Emily: Tuo on nyt kyllä jo ihan mielipide kysymys ja varmasti on ihmisiä jotka tykkää molemmista. Menkää tässä asiassa oman mielenne mukaan, mikä tuntuu teistä parhaalta
 12. Valkealan NS-talo on oiva paikka viettää häitä jos tien kulkeminen vierestä ei haittaa ja kirkkokin on tien toisella puolella!
 13. Minun mielestä lämpimälle alkujuomalle/maljalle kaikista paras olisi kirkas ns. glögilasi, se on tarpeeksi paksu pitääkseen juoman kuumana, toki ihan mikä tavallinen mukinkin käy, mistä niitä sitten saa että kaikille riittää ja olisi saman näkösiäkin. Hätätilanteessa kauniit paperiset mukitkin kyllä käy! Skumppalasin lämmittäminen kuulostaa turhalta hommalta koska ne on jo itsessään sen verran ohutta lasia että on se ja sama lämmittääkö sitä lasia vai ei, yhtä kauan se siideri siinä pysyy lämpimänä. Hauska idea toki olisi jos tekisi skumppalaseille jotkuu "takit" niin juoma pysyisi lämpinänä ja olisi erillainen ja hauska yksityiskohta eikä polttaisi sormia Kuka jaksaa alkaa näpertelemään teemaan/väreihin sopivia "takkeja"
 14. Ammattilaisena sanon että lasit juomien viereen (vesikannut pöytiin) ja vielä se että jos katatte aterimet pöytiin niin ihmisten on helpompi ottaa ruokaa ja kuljeskella sen lautasen kanssa ilman aterimia