Jump to content
Naimisiin.info

Neito_79

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Neito_79 kaikki viestit

  1. tsiu, Meillä oli juhlapaikkana Raatin nuorisotalo, joka se toimi loistavasti! Vuokra-aika on pe klo 16 - su klo 22, hinta 650€. Sunnuntaina sai siis aivan rauhassa mennä vasta illalla siivoilemaan. Ja puolitaloa kiertävä katettu terassi oli aivan mahtava! Vesisade ei olisi haitannut juhlintaa (mutta onneksi ei satanut ) ja ulos pääsi näin hyvin vilvoittelemaan. Terassi olikin meillä kovassa käytössä. Me käytettiin osaksi talon astiastoa ja osa astioista tuli pitopalvelulta. Siellähän on toki se harmillinen asia, ettei kaikki astiat ole samanlaisia, mutta ei se meitä haitannu. Harva vieras sitä astioita vertaili. Meillä oli tarjoilu, lahjapöytä ja lastennurkkaus siellä kahvion puolella ja pöydät ja ohjelmat salin puolella. Paikka saatiin tosi kauniiksi ilman suurempia koristeluja. Meillä oli pöydissä vain valkoiset liinat (Oulun keskuspesulasta vuokrattu), punaiset kaitaliinat, punaiset servetit, viinipullot ja menu- j a ohjelmakortit. Seinillä ei ollu mitään. Puisia, fiksumman näköisiä tuoleja ja pöytiä siellä on alle 100 hlölle. Lisäks on muovituoleja ja pikkupöytiä, jotka meillä oli siellä terassilla. Sieltä saa kyllä hakea sellaisen listan, missä näkyy kaikki talon varustus huonekaluista astioihin. Kysele ihmeessä lisää, vaikka privana, jos kiinnostaa!!
  2. Meillä oli pitopalvelu Väänänen Kiimingistä ja oltiin kyllä tosi tyytyväisiä! Tällä palstalla oli aiemmin jotain negatiivista palautetta ko. pitopalvelun etukäteisjärjestelyistä, mutta meillä kaikki meni aivan nappiin ja ruoka oli aivan mahtavaa! Meillä oli seuraavanlainen menu: Alkuruoka: Korvasienikeitto (sienet meiltä) Pääruoka: Karjalanpaisti hirvenlihasta (hirvenliha meiltä, possu pitopalvelulta), vihreä salaatti, porkkana-appelsiiniraaste, sekavihanneksia, karpalohyytelö (meiltä) Jälkiruoka: Hääkakku (kakkuihin marjat meiltä) Lisäksi leipää (meiltä) ja vesi, maito ja mehu. Hinta 12€/hlö, sis. tarvittavat astiat. Tarjoilijat 18€/h/hlö. Meillä 3 tarjoilijaa + emäntä. Ruuat olivat siis todella maukkaita ja pitopalveluhenkilökunta ammattitaitoista. Tekivät itse alkudrinkkimme ja ensimmäisen boolisatsin, kun jätimme heille ohjeet, ja laittoivat iltapalan valmiiksi, vaikak iltapala tuli täysin meiltä. Pitopalvelun emäntä on melko tiukka täti, mutta tosi ammattitaitoinen. Suosittelen siis kovasti pitopalvelu Väänästä!!
  3. Orange: Me juhlitaan häitä Raatin nuorisotalolla (Oulun NMKY) elokuussa. Mielelläni haluaisin kyllä kans nähdä kuvia siitä paikasta juhlakuntoon laitettuna. Meillä on vielä mietinnässä, miten pöydät siellä laitetaan. Vieraita on kutsuttu 115. Muuten se NMKY tuntuu minusta toimivan hääjuhlapaikkana. Sinne pääsee jo perjantaina ja pois ei tartte olla vasta ku sunnuntai-iltana klo 22. Astiat periaatteessa löytyy, osin kyllä sekalaista sarjaa. Julkisivuremontti on parhaillaan menossa. Pitäis valmistua tällä viikolla. Meillä tulee seisova pöytä kahvilan puolelle ja pöydät ja tanssit salin puolelle. Kahvilasta on pääsy ulos isolle terassille. Kertoisko joku omia kokemuksiaan / vinkkejä Raatista?
  4. Moi Greta_G, Me varattiin just muutama viikko sitten tuo Raatin nuorisotalo. Alunperin tarkoituksena oli etsiä paikkaa kesälle 2006, mutta tuonne Raattiin saatiinkin "peruutusaika" jo tulevalle kesälle. Olin siellä itse kaverini häissä viime toukokuussa ja mielestäni tila oli häätilaisuuksiin hyvä. Heillä oli kyllä häissä n.100 henkeä ja sali oli sellaiselle väkimäärälle just sopiva. Paljoa enempää en sinne kyllä ahtaisi. Heillä oli pöydät 8 hengen neliöpöytiä (2 hlöä joka sivulla). Meillä on aikomuksena laittaa pöydät viistoon molemmille puolille salia. Vierita kutsutaan sitten 100-130 riippuen pöytämäärästä. Kaverini kertoi silloin, että tuoleista siellä on uupeloa ja että heillä ne meni tarkalleen kaikki. Ikävä huomata edellisenä iltana, että puuttuu kymmeniä tuoleja, joten suosittelen varmistamaan tuolien ja pöytien määrän ennen kutsujen lähettämistä! Positiivinen puoli Raatissa on iso katettu parveke/terassi. Ei siis tupakoitsijoita haittaa, vaikka sataisi vettäkin. Ruuat ja juomat saa tosiaan viedä itse ja keittiössä on ihan hyvät tilat lämmittää(!!!) ruokaa. Alusta lähtien ruokaa ei siellä kannata tehdä. Astiat ovat kuulemma osaksi sekasikiöisiä. Ollaan ens viikolla menossa käymään siellä, joten jos sinua, tai muitakin, kiinnostaa Raatti enemmän, voin kirjoitella lisää ensi viikolla, kunhan olemme käyneet siellä. Niin, ja vuokrahan on nykyään 650€/pe klo 16 - su klo 22. Lisäksi AV-laitteet 50€.
  5. Hei, Tietääkö kukaan Oulusta ketään hyvää suurtalouskokkia / paikkaa, josta vois "vuokrata" kokkia hääpäiväksi? Meillä ois kaikki raaka-aineet itsellä, eikä pitopalvelu sen vuoksi innostas, mutta ois kiva saada hääpäivän kokkaukset jollekin ammattilaiselle. Ammattikoululta ja/tai aikuiskoulutuskeskuksilta vois tietty kysellä. Onko kellään kokemuksia palvelusta? Entä hinnoista?
  6. Kiitos tiedoista! Aika hassu tuo numero, kun niiden kotisivuilla talonmiehen numeroksi annetaan tuo faksi numero. Mut sain hänet kiinni ja v.2005 oli täynnä! Mutta ei se liene yllätys. Vuoden päähän oli vielä joitain vapaita viikonloppuja. Muillekin kiinnostuneille tiedoksi, että vuokra on tällä hetkellä 350e/la-su. 100e ekstraa, jos haluaa mennä jo pe. Perusastiat 1,5e/hlö. Pöytäliinoja ei oo.
  7. Hei, Tietääkö muut pitopalveluja, jotka ottais omat hirvenlihat? Paljonko muuten niiden laitattaminen pitopalvelussa on maksanu / maksaa, esim. tuolla Helenalla? Me mietitään jotain karjalanpaistityylistä ja lihat ois omasta takaa.
  8. Sattuuko kukaan tietämään tämän hetkistä tilannetta Oulunsuun Pirtiltä, että kuinka pitkälle se on varattu, paljonko lopullinen vuokra nyt on (täällä on ollu eri tietoja pe-su ja la-su hinnoista), mitä vuokraan kuuluu (astiat, pöytäliinat, jne?) ja minkälainen keittiö on? Yritin soittaa sinne, mutten saanut ketään kiinni... Paikka sinäänsä on minulle tuttu, mutta itse en ole siellä koskaan mitään järkkäilly.
×
×
  • Create New...